Project: Voodoo Portable

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Project: Voodoo Portable

Příspěvek od ps47 »

tak tu mam tu desticku s v3 onboard a rozmyslam co s nou,a tak ma napada,co tak skusit z toho urobit nieco male,pekne,vysoko mobilne,a hlavne s 3dfx :lol: .moj napad je nasledovny:

Obrázek + Obrázek + Obrázek = 100% PWN

cize MS-6168 plus plna vybava (ram,CPU,disk,atd),nejaka stylova mikro atx case,a 10" LCD (800*600 nativne rozlisenie),podla moznosti ciastocne zapusteny do case (hoci mam pocit ze zohnat vyhovujuce 10" LCD bude velky problem).a na cestach uz nikdy viac bez voodoo :twisted:

..pripomienky,napady?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

O necem podobnem uz dlouho uvazuju, ale bez lcd a s V3 s TVoutem. Idealne nejaka homemade bedna bez opticke mechaniky s co nejmensimi rozmery.Nejvetsim problemem je zatim zdroj. Sehnat neco maleho za rozumnou cenu je problem. Pro V3 s tvoutem by sel pouzit displej z PS one.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

ta doska tv-out ma,bracket sice chyba,ale to sa riesit da :wink:

Obrázek


ten psone display je celkom dobry napad,kde ze som tu daval ten link..?
edit: tu je.no neviem,ta cast s powerstripom sa mi dost nepozdava,nehovoriac o tom ze kompatibilitu s voodoo3 ti nikto nazaruci..tadialto asi cesta nevedie :?

toto je pekne,otazka je ci sa to da niekde kupit tak aby to nestalo 1000$ :roll: :

Obrázek
Naposledy upravil(a) ps47 dne čtv dub 20, 2006 11:44 am, celkem upraveno 1 x.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

On prave funguje po uprave pres tv-out. To by melo slapat.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Ještě by bylo fajn, kdyby ten display byl dotykový a máš "PDA" based-on-V3 :twisted:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36672
http://www.alzasoft.cz/18843666/dotykove-lcd.htm


Jsou dost drahé, ale zase ušetříš za myš :|p:
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

scot666 píše:To by melo slapat.
tuto vetu nesnasim :twisted:


praveze nieje jedno aku mas grafiku,napr na radeone9000 to slape,na radeone9200se vubec ne.ja bastlim vcelku rad,ale toto je asi moc.viac sa mi pozdava ten druhy,je to 7" s nativnym rozlisenim 800*600,ale neviem co stoji a doprava z USA..uh-oh.

homepage: http://www.millertech.com/computer-lcds.htm


toto je zaujimave,akurat to nema standard vga konektor a neviem ci by sa dal dobastlit..skoda ze ta aukcia konci za dvadsat minut..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Za deset liber by ta sranda stála za to, ovšem asi ještě + poštovné...
VGA konektor to sice nemá, ale předpokládám, že ty dráty jsou stejné, jako u obyč monitoru, proč by byly jiné?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Katoo
Příspěvky: 97
Registrován: sob kvě 08, 2004 12:44 pm
Bydliště: Návsí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katoo »

Nebylo by pak špatné udělat pasiv na V3 a CPU,taky nějaký pasiv na zdroj nějaký tichý disk.

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

V3 obvykle maji pasiv :)
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

no ak mi niekto potvrdi ze je aspon trocha slusna sanca ze ta 10.4" od compaqu z ebaye sa da prerobit na klasik vga konektor a na napajanie z PSU,tak toho chlapka kontaktujem nech to relistne a kupim to.nech je sranda :twisted:

snad sa tu najde niekto kto bude vediet odhadnut ci by taky bastl jel (Ren?) :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Katoo
Příspěvky: 97
Registrován: sob kvě 08, 2004 12:44 pm
Bydliště: Návsí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katoo »

scot666 píše:V3 obvykle maji pasiv :)
Myslel jsem udělat "trošku" větší pasiv než je tam teďkom ...aby to uchladilo i bez ventilátoru ;-)

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

ps47 píše:no ak mi niekto potvrdi ze je aspon trocha slusna sanca ze ta 10.4" od compaqu z ebaye sa da prerobit na klasik vga konektor a na napajanie z PSU,tak toho chlapka kontaktujem nech to relistne a kupim to.nech je sranda :twisted:
snad sa tu najde niekto kto bude vediet odhadnut ci by taky bastl jel (Ren?) :wink:
Jestli je k notebooku tak by to "nejak" slo, ale jak to ti nepovim jeste by si to po me chtel zbastlit
scot666 píše:On prave funguje po uprave pres tv-out. To by melo slapat.
ano pres tv-out to jede, ale testoval jsme to pouze s nv grafikama (asi po preponuti 10 norem to slo) a D-Sub resim uz skoro rok u original Sony a 2 mesice u Joytechu :lol: Větsdina navodui je opsana jeden od druhyho (ten ze 78ls86 je nefunkcni) ale ted du testovat tento (mel by jet):
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=47445
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jo,malo by to byt k normalnemu notasu (nejakemu starsiemu),ide o to ci pojde dobastlit vga a ci pojde to napajat z PSU..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

Mam ted nabidku na LCD Siemens 640x480, rozmery 33*27*7cm, ma dsub, napajeni 12V externe, za 400,- ale je cernobily :(
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

bolo by to skvele,keby nebol ciernobiely :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

Mozna do toho pujdu, udelam Voodoo portable B&W
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

scot666 píše:Mozna do toho pujdu, udelam Voodoo portable B&W
Mno tak jako na to ser :-) ....na tom si nezahrajes ani Doom, jak je to strasne rychly displej ;-). Jsou to jeste pasivni displeje a odezvu maji takovou, ze hry jsou na tom, jako kdyz se sjedete tim nejsilnejsim halucinogenem :-D.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

No na gameseni bych to rozhodne nestavel :)
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8039
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..ok,za tri dni je tu vyplata,takze potrebujem poradit: ktoru zobrat (click picture for details :wink: )?

Obrázek


Obrázek


Obrázek

najviac sa mi pozdava ta posledna (zda sa mi najlepsia na chladenie),ale ak ma niekto pripomienky,samozrejme si rad necham poradit..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Hm, z těch malých obrázků toho moc nepoznám, chtělo by to vidět vnitřní uspořádání, ale to si myslím, že na tom budou všechny stejně. Takže spíš jen obecně. Nebral bych nic s nějakým stříbrem, jestli to budeš brát často do ruky, jde na tom vidět každý dotyk a je to hned zapatlané. To, že to má v bočnici mnoho větracích otvorů neznamená, že se bude pajšl lépe chaldit, já bych skoro řekl, že naopak. Já tyhle otvory naopak zalepuju, aby nevznikaly různé "zkraty" a hluchá místa. (Typické to je, když je ve skříni díra na zadní větrák a ještě díra v bočnici a nejsou osazené větrákem. Zdroj nasaje teplý vzduch od cpu, kolem cpu vznikne podtlak, kter se vyrovná tím, že to nasaje zvenku zadní dírou teplý vzduch vyfouknutý zdrojem a tak furt dokola.) Podle mě nejideálnější je mít akorát vzadu výfukové pomaloběžné větráky a nasávací otvory vpředu na skříni, případně jednu záslepku volnou pod grafikou. Platí to pravda spíš pro bigtowery, ale tu bych se tím řídil podobně. Všechny mají na horní (nebo boční) straně jakousi mřížku, otázka je, jestli je to nasávací otvor pro zdroj, nebo pro vyfukovací větrák. Doufám, že je to ta druhá možnost, protože vzadu na uATX kysně žádné místo pro větrák nebude)Zdroj budou mít podle mě všechny stejný. Z těch obrázků ani nelze poznat, jak snadno se demontují, jak snadno se sundá čelo, jak snadno se do nich integruje cdromka a podobně. Pouze u toho třetího je jakýsi náznak, že má odnímatelnou bočnici.
Vybrat z těch obrázků skříň skoro nejde, chtělo by si je ošahat.

Mě by se líbilo něco takového
http://www.chieftec.com/news/news_aeall.htm
http://cgi.ebay.co.uk/Computer-Case-Mic ... dZViewItem
http://cgi.ebay.co.uk/Small-Black-Compu ... dZViewItem
(pokud je ukecáš, aby to poslali mimo uk)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Odpovědět