Voodoo 1 s 8MB

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Voodoo 1 s 8MB

Příspěvekod B@RT » pon črc 10, 2006 10:26 pm

předělal někdo ve světě už V1 z 4MB na 8MB, plus něaké testiky jak to pomohlo?


Obrázek


lepší foto zde: http://www.3dfx.cz/collections/no-x/m3dplus1.jpg
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Re: Voodoo 1 s 8MB

Příspěvekod ghost » pon črc 10, 2006 11:36 pm

neviem o tom zeby to niekto urobil
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Re: Voodoo 1 s 8MB

Příspěvekod Petrik9 » úte črc 11, 2006 1:56 pm

Ja jsem si chtel kdysi predelat V1 od inna z 4 na 6.Jenze nevim jake odpory pouzi na zbyvajici piny a vubec co secko tam osadit aby to vubec fungovalo.B@RT zkus tu V1 vyfotit detailne a dat ji sem.Rad bych se kouknul co tam zbyva dosadit.A nejlepe i jednu ze zadu.
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod B@RT » úte črc 11, 2006 6:18 pm

to je foto od no-X (lepší asi neudělám :oops: )

http://www.3dfx.cz/collections/no-x/m3dplus1.jpg
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Petrik9 » úte črc 11, 2006 6:25 pm

B@RT píše:to je foto od no-X (lepší asi neudělám :oops: )

http://www.3dfx.cz/collections/no-x/m3dplus1.jpg

Vypada to nadejne ze to bude fungovat.Dejme tomu ze ty ostatni piny jsou na neco jineho:D
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod no-X » úte črc 11, 2006 6:45 pm

Ta moje fotka není moc povedená - tady je v trochu vyšším rozlišení...

Obrázek

... kdyby bylo potřeba, tak kartu můžu vyfotit líp
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Ren » úte črc 11, 2006 7:18 pm

no-X> BIOS V1 nema..Tudiz je to otazka (auto)detekce chipu...Existuje Voodoo 1 s 8MB? Pokud ne, vis z hlavy, zda je dokaze naadresovat?
B@rt> Na vykonu se to hadam projevi minimalne, zajimava by byla moznost spoustet hry v 800x600, pokud bys upravil drivery. Jinymy slovy, vyrobis (pokud vubec) hodne pomalou V2.

Ma nekdo jiny nazor? ;-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod no-X » úte črc 11, 2006 7:38 pm

Obrázek
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Petrik9 » úte črc 11, 2006 7:52 pm

podle mne to tedy fungovat mohlo.Neni tam nic moc co osazovat.Tech par odporu nevim na co je a nevypada to na pamet.Ja bych tedy osadil to co chybi.A pak uz je jen otazka zda tam neco chybi osadit a pokud se povede otazka jest na biosu
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod ps47 » úte črc 11, 2006 8:04 pm

voodoo1 nema BIOS.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » úte črc 11, 2006 8:52 pm

ps47 píše:voodoo1 nema BIOS.

Detail :lol: dobre takze oprava:
Uz to je jen na tom jestli tam neco nebude vadit neosazene a jestli to tedy pojede...
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod no-X » úte črc 11, 2006 9:07 pm

ps47 píše:voodoo1 nema BIOS.


Obrázek

:?: :oops:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » úte črc 11, 2006 10:10 pm

karta má vše osazené krom těch pamětí, jasně že V2 je rychlejší má jedno jádro navíc a jiné PCB ale zase tohle také nemá každý 8MB V1:-)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » úte črc 11, 2006 10:31 pm

..ano,v1 mac BIOS ma.rozmyslal som ci to do toho prveho postu nenapisat malym pismom,ale bol som lenivy,a popravde som necakal ze bude niekto zaparat :mrgreen:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » úte črc 11, 2006 10:44 pm

Já vím, jsem hrozná mrcha :* :? :( :cry:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Petrik9 » stř črc 12, 2006 1:23 am

Stejne mne vrta hlavou muj NB.Je to sice armada, dokonalost sama.Ale do biosu su muzes dostat jen pomoci spesl diskety nebo ho mit nejlepe na disku a pak z dosu.Jinak neni jina moznost.Musis mit heslo a to pro zapnuti PC.Vypnout nejde.Kdyz spustim program jakoby bios tak mi to detekuje 5.25 mechaniku(logicky to ani nejde=kravina).Ale hlavne ta dokonala Cirrusacka GK.S widlackema driverama chodi pekne.Jak tam dam originalni od cirrusu zacne mi s dosovymi aplikacemi delat kraviny.
Treba si zahraju dooma,pak ho vypnu a ehjle na obrazovce vidim cosi jako stopy po okne s doomem.Proste ruznymi barvami tecky treba krizek a takove tlacika okna,a jeste mnohokrat zvetsene.Spise se mi casto stavalo ze jsem mnel uprostred ctverec techto ruznobarevnych tecek.A to mne jeste chodilo MDK.Ted po reinstalaci widli mne nechodi.Jedina slusna hra co tam pekne chodila.A nektere jine hry mne taky nejdou.
Ted budu nastesti preinstalovavat z jednoho nepochopitelneho duvodu.No snad se jeste uvidi.Jeste ze nove NB nemaji takove smejdy.
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod Ren » stř črc 12, 2006 2:01 am

Petrik9> Tak tohle je off-topic nejtvrdsiho kalibru, a to ja se v nem obvykle vyzivam. Muzes mi rict, co to ma spolecneho s B@rtovou Voodoo 1 8MB? :evil:

no-X> Vedel jsem, ze to nekdo zkusi, ale ze to budes zrovna Ty... :shock:
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod ps47 » stř črc 12, 2006 7:05 am

voodoo1 nema BIOS->voodoo1 mac ma BIOS->notebook ma BIOS,to je predsa jasna nadvaznost :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » stř črc 12, 2006 8:04 am

jo. a nebude-li pršet, nezmoknem o:) 8| (:p)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod scot666 » stř črc 12, 2006 9:15 am

wizzy píše:jo. a nebude-li pršet, nezmoknem o:) 8| (:p)

Nedelej tady bordel!!!!!!! Bud se budes bavit o biosu Armady a Doomu 3, nebo sem nepis vubec :twisted:
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Uživatelský avatar
scot666
Senior member
 
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín

Další

Zpět na HW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron