Voodoo 1 s 8MB

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Příspěvekod wolf00 » stř črc 12, 2006 11:05 am

teoreticky by to mohlo slapat pokud vim uz jste tu propiraly v4 co mela misto 32mb ram dvojnasobek tedy 64mb ram nevidim duvod proc by se to nemohlo skusit i na v1 ....
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod Petrik9 » stř črc 12, 2006 2:36 pm

No a toz proc se tedy neceka az to bude.Nebo se tu budeme mlyt... Bud to pujde nebo ne.Mohlo by to chodit ano mohlo.Neco podobneho jsem delal na jedne stare SiS a chodila.S3 virge je o necem jinem.Ta ma ty sloty primo na pridani cipu.Ale co takhle udelat pripadne univerzalni V1.Napajet tam tyto sloty a pripadne kdyby to nefungovalo snadno experimentovat.Nebylo by to od veci.A jestli tedy vyrobce nic neupravoval na GK a jenom pridaval cipy.Nevim kde by mnel byt problem.Tedy jediny problem by mohl byt s ruznymi pametmi,ale i to je pomalu snad nemozne.
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod swarm » stř črc 12, 2006 5:21 pm

Petrik9 píše:Stejne mne vrta hlavou muj NB.Je to sice armada, dokonalost sama.Ale do biosu su muzes dostat jen pomoci spesl diskety nebo ho mit nejlepe na disku a pak z dosu.Jinak neni jina moznost.Musis mit heslo a to pro zapnuti PC.Vypnout nejde.Kdyz spustim program jakoby bios tak mi to detekuje 5.25 mechaniku(logicky to ani nejde=kravina).Ale hlavne ta dokonala Cirrusacka GK.S widlackema driverama chodi pekne.Jak tam dam originalni od cirrusu zacne mi s dosovymi aplikacemi delat kraviny.
Treba si zahraju dooma,pak ho vypnu a ehjle na obrazovce vidim cosi jako stopy po okne s doomem.Proste ruznymi barvami tecky treba krizek a takove tlacika okna,a jeste mnohokrat zvetsene.Spise se mi casto stavalo ze jsem mnel uprostred ctverec techto ruznobarevnych tecek.A to mne jeste chodilo MDK.Ted po reinstalaci widli mne nechodi.Jedina slusna hra co tam pekne chodila.A nektere jine hry mne taky nejdou.
Ted budu nastesti preinstalovavat z jednoho nepochopitelneho duvodu.No snad se jeste uvidi.Jeste ze nove NB nemaji takove smejdy.
"BestOf" OT :-)

...už vám to linkujou i jinde jako ukázkové OT nejhrubšího zrna ;-) http://www.ceskehry.cz/forum/viewtopic. ... 7839#77839
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod B@RT » stř črc 12, 2006 5:54 pm

- tak dnes mi dorazily dvě V2 "dárci pamětí"

- Dík Petrik9¨
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » sob črc 22, 2006 8:46 am

tak příští týden ji s flaškou nesu na pájení pamětí a pak se uvidí
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Petrik9 » sob črc 22, 2006 9:06 pm

Ale pouzij radeji pameti z te 12MB V2,ta od creative opravdu nevim jak na tom je,preci jen zase to odpajet a pripajet neni sranda
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod pavel buchta » ned črc 23, 2006 5:26 am

nahrej to nad elektrickym varicem , spadne z toho kazda soucastka , ale hlavne to neprehrej , je to rychly a mam to vyzkousene
V1 Diamond, V2 8MB Diamond,2x V2 12MB Creative Labs, V3 1000 AGP,V3 2000 PCI,2xV3 3000AGP,v5 5500 PCI,v5 5500MAC,v5500AGP,Matrox MGA MIL 2C,Matrox MGA MYS 2C.Matrox G400MAX,Geforce 3 Ti200,Ati ALL-IN-WONDER X800XT,ATI X1600Pro,MatroxG250,MatroxG400
pavel buchta
 
Příspěvky: 46
Registrován: ned črc 24, 2005 5:06 am
Bydliště: momentalne vancouver

Příspěvekod B@RT » ned črc 23, 2006 9:06 am

já to nechám na kámošovi má na to nářadí, ptal se mě jaký to jsou paměti, myslel ty malinkatý co jsou dnes na grafikách (DDR3) , když jsem mu řekl že to jsou 40 pinové tak se smál že to není žádný problem každý pin je strašně velký..
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » čtv srp 17, 2006 7:07 am

tak dneska jsem ji poslal ke znánému na napájení paměti .
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » stř srp 23, 2006 6:13 pm

finále:

Před úpravou:
Obrázek


Po úpravě:
Obrázek


Detail paměti:
Obrázek

Velmi čistá práce:-)
Komp na testy nemam u sebe.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod johnyg » čtv srp 24, 2006 4:27 pm

moc hezke, sem zvedavy jak a jestli vubec to bude fungovat.
Uživatelský avatar
johnyg
 
Příspěvky: 37
Registrován: úte črc 18, 2006 12:49 pm

Příspěvekod -HoNY- » pát srp 25, 2006 4:30 pm

jeste to trosku umy lihem vypada to dost popaplany od tavidla :)
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod B@RT » sob srp 26, 2006 9:09 am

jo musim sehnat někde trochu lihu
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Oblak » sob srp 26, 2006 10:40 am

B@rte, hlavně napiš jestli to funguje.....pak se můžeš vrhnout na 64 MB V4 :)
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod B@RT » sob srp 26, 2006 3:29 pm

Oblak píše:B@rte, hlavně napiš jestli to funguje.....pak se můžeš vrhnout na 64 MB V4 :)


karta otestována a funguje dobře.
add V4: nevím tahle V1 mě stále 150Kč + pošta na aukru, špatnou V2 (na paměti) mě poslal Petrik9 (dík), a za flašku ferneta mě to přepájel jeden manik z PC obchodu tak jsem maximálně prodělal 150Kč když by se to nepovadlo, ale V4 jsem strašně špatně sháněl a dal jsem za ni tuším 700Kč, plus by bylo těžké sehnat odpovídající paměti a nevím ani jaké přesně. Na testy se vrhnu až bude víc času teď budu stavět kompík na 6168 desce.

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil B@RT dne stř úno 28, 2007 7:32 am, celkově upraveno 1
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » sob srp 26, 2006 3:54 pm

..takze karta bezi a vidi celych 8MB? skus q1 v rozliseni 800*600,8MB karta by to uz mala zvladat..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7953
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod B@RT » sob srp 26, 2006 6:23 pm

sem ji zapnul ve svém PC, tj naběhlo to, žádné testy jsem nedělal, musim postavit něco s Win 98 pod XP by asi 3D mark a Q1 neběhal
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod wolf00 » ned srp 27, 2006 12:48 am

3dmark mi slapal tusim ze to byla ta verze co ma v sobe tu matrix like scenu ted nevim presne ktera to je ale slapala normalne ....
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod Oblak » ned srp 27, 2006 6:17 am

byl to 2001 tuším.....
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod ps47 » ned srp 27, 2006 12:42 pm

..voodoo1 by mala slapat aj pod xp (glide/opengl),problem je v tom ze je potrebne mat pc ktore je s voodoo1 kompatibilne.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7953
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

PředchozíDalší

Zpět na HW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron