Voodoo 1 s 8MB

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned srp 27, 2006 3:19 pm

ps47 píše:..voodoo1 by mala slapat aj pod xp (glide/opengl),problem je v tom ze je potrebne mat pc ktore je s voodoo1 kompatibilne.


Aneb nesmí mít 3Dnow instrukce........ Na žádnym AMD K7 jsem to nerozjel, dělaly potíže i některý vysoce taktovaný K6. Na P3 to jelo i na 1.5ghz. A P4 nevim, asi by se to taky rozjelo, nemám ozkoušený.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » ned srp 27, 2006 6:24 pm

..myslim ze BOSSikovi to jelo na nejakom novsom celere.ja som to rozbehol aj na durone 1200,ale jedine co islo bez grafickych chyb bol q1 cez minigl (na stroji bol win98se).isla mi aj na semprone 2800 (xp),ale len raz,tj nainstaloval som,islo to,restartol som,koniec,ani tuk..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7907
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned srp 27, 2006 9:03 pm

ps47 píše:..myslim ze BOSSikovi to jelo na nejakom novsom celere.ja som to rozbehol aj na durone 1200,ale jedine co islo bez grafickych chyb bol q1 cez minigl (na stroji bol win98se).isla mi aj na semprone 2800 (xp),ale len raz,tj nainstaloval som,islo to,restartol som,koniec,ani tuk..

Presne to se mi stalo s Rush jednou, sla a vicekrat uz ne, karta ok, mb taky. Ale V1 jsem na zadne K7 nikdy bezet nevidel. Jinak na tualatinovi 1.5ghz behala ok, D3D, ogl, glide, vsechno.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod B@RT » pon srp 28, 2006 12:43 am

AMD u mě nehrozí, Voodoo komp je toto:

http://web.telecom.cz/bart/P3.html
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon srp 28, 2006 3:42 am

tak to by melo fungovat na 100%. Zkus UT to je jistota a podle rozliseni co to da max hned uvidis jestli to ty pameti sezralo nebo ne.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod Petrik9 » pon srp 28, 2006 6:44 pm

To jsem rad ze chodi,byl jsem dele pryc.Hlavne v holicich a pod.Byl jsem natesen ze sezenu hromady 3Dfx HW a bohuzel jsem nenarazil na neco od 3Dfx,jenom nV a pod.Minuly rok toho tam bylo vice.
A kdyz tedy chodi ta V1,teoreticky bych mohl prebastlit i moje nepouzite inno na 6MB.To by nebylo spatne.Zatim mam ale hromadu prace s testovanim HW a pod.Ale rad bych to zkusil,nejlepe jeste tento rok.Napajet to mohu sam.
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod wizzy » pon srp 28, 2006 9:06 pm

nV? Hmm, tak to já naopak, viděl jsem tam pár S3, obrovskou krabici plnou AGP R7000, asi dva vylágrovaný Rainbow Runnery a dva jednokartové PC, jeden na i486 a druhý na i960. Jo a taky pár obstarožních video střižen. A samozřejmě haldy dalšího šrotu. Ovšem, pravda, 3dfx nic...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod Petrik9 » stř srp 30, 2006 7:14 pm

wizzy píše:nV? Hmm, tak to já naopak, viděl jsem tam pár S3, obrovskou krabici plnou AGP R7000, asi dva vylágrovaný Rainbow Runnery a dva jednokartové PC, jeden na i486 a druhý na i960. Jo a taky pár obstarožních video střižen. A samozřejmě haldy dalšího šrotu. Ovšem, pravda, 3dfx nic...

Ano hromadu R7000 jsem videl,ale pry to nebylo standartni DVI,takze karty na nic.A S3 karty jsem videl ale buh vi jaky stav,a jednu PCI ATi.A jednokartove PC jsem videl teze ale stav byl no,nebyl moc slusny.
Ale cekal jsem 3Dfx HW a nic.Kdyz jsem videl jednoho znameho jak mne pred roky zasoboval kartami prave z holic,a navic mezi tim byla i ta banshee.
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod I.C. » úte říj 09, 2007 12:22 pm

Obrázek


Obrázek


mod edit: rehosting the images on imageshack or some similar site is usually a good idea :wink:
I.C.
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob srp 06, 2005 12:42 pm

Příspěvekod ps47 » úte říj 09, 2007 5:52 pm

..lets hope my voodoo1 8MB will be home soon,I want to do some testing :D

btw,the whole thread is about that v1 on the first image (and related stuff),and how it got modded to 8MB (I have ended as the final owner,heh)..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7907
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ps47 » ned lis 25, 2007 2:06 am

..patri sa sem pridat jeden obrazok zo srazu :) :

Obrázek

I'll upload the backside shot soon,just to show the uber-cool 4to8 MB sticker mod :mrgreen:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7907
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Předchozí

Zpět na HW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron