voodoo1 8MB

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

voodoo1 8MB

Příspěvekod ps47 » úte zář 26, 2006 4:29 pm

..takze je to oficialne potvrdene,8MB v1 sa robila :) .zaujimalo by ma ci utiahla aj 800*600,zrejme hej..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » úte zář 26, 2006 5:44 pm

Tady jsou rozumnější odkazy na obrázky (pokud se chcete dožít jejich zobrazení):

Obrázek

Obrázek
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » úte zář 26, 2006 9:21 pm

a nebo:

Obrázek

:D
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ps47 » úte zář 26, 2006 9:39 pm

..a aj ti funguje ako 8MB voodoo1? lebo ak nie,tak voodoo1,extra pamete a kanagon mam aj ja :twisted:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

RE

Příspěvekod Vykupitel » úte zář 26, 2006 11:15 pm

Jojo, B@RT a jeho 8MB. Jak ti funguje hombre? Nejake testy?
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod B@RT » stř zář 27, 2006 6:57 am

No neni moc času testy v zimě , ale maká to takže to napájel dobře. Akorát ted bych asi podobnou úpravu udělal s těma plastovýma držákama na přidání další paměti.
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod Dalik » stř zář 27, 2006 5:57 pm

tak aspon UT a kolik to da v 640x480 vs 800x600 to by me zajimalo jak je na tom voodoo1 vykonostne...
Dalik
 
Příspěvky: 14
Registrován: pát lis 19, 2004 4:58 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod swarm » stř zář 27, 2006 6:05 pm

B@RT píše:No neni moc času testy v zimě , ale maká to takže to napájel dobře.
Teď z toho úplně nechápu, jaký je teda výsledek. Hlásí karta, že má 8MB teda?
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod no-X » stř zář 27, 2006 6:49 pm

Asi je problém v tom, jak to zjistit...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » stř zář 27, 2006 7:56 pm

napr q1 console :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod swarm » stř zář 27, 2006 7:59 pm

no-X píše:Asi je problém v tom, jak to zjistit...
Tak to budu asi za blbce, ale měl jsem za to, že když jsem měl v kompu Voodoo2, tak tam byla v ovladačích jedna záložka s informacema o kartě a byla tam uvedena velikost obou pamětí. Ale asi se pletu...
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod ps47 » stř zář 27, 2006 8:21 pm

praveze mam pocit ze nieco podobne pri v1 chyba,ale ako som povedal,staci spustit q1,zacat novu hru (ak nechate slapat demo tak sa prislusna informacia rychlo strati),otvorit konzolu a tam je napisane doslova vsetko-pocet TMU,velkost pamete,pouzity opengl driver,SLI/noSLI,take your pick.uplne presne to ale byt nemusi,napr integrovanu v3 s druhym TMU aktivovanym cez registre mi to stale hlasilo banshee s dvomi TMU..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA


Zpět na HW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron