Stránka 1 z 1

voodoo1 8MB

PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 4:29 pm
od ps47
..takze je to oficialne potvrdene,8MB v1 sa robila :) .zaujimalo by ma ci utiahla aj 800*600,zrejme hej..

PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 5:44 pm
od no-X
Tady jsou rozumnější odkazy na obrázky (pokud se chcete dožít jejich zobrazení):

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 9:21 pm
od B@RT
a nebo:

Obrázek

:D

PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 9:39 pm
od ps47
..a aj ti funguje ako 8MB voodoo1? lebo ak nie,tak voodoo1,extra pamete a kanagon mam aj ja :twisted:

RE

PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 11:15 pm
od Vykupitel
Jojo, B@RT a jeho 8MB. Jak ti funguje hombre? Nejake testy?

PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 6:57 am
od B@RT
No neni moc času testy v zimě , ale maká to takže to napájel dobře. Akorát ted bych asi podobnou úpravu udělal s těma plastovýma držákama na přidání další paměti.

PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 5:57 pm
od Dalik
tak aspon UT a kolik to da v 640x480 vs 800x600 to by me zajimalo jak je na tom voodoo1 vykonostne...

PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 6:05 pm
od swarm
B@RT píše:No neni moc času testy v zimě , ale maká to takže to napájel dobře.
Teď z toho úplně nechápu, jaký je teda výsledek. Hlásí karta, že má 8MB teda?

PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 6:49 pm
od no-X
Asi je problém v tom, jak to zjistit...

PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 7:56 pm
od ps47
napr q1 console :wink:

PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 7:59 pm
od swarm
no-X píše:Asi je problém v tom, jak to zjistit...
Tak to budu asi za blbce, ale měl jsem za to, že když jsem měl v kompu Voodoo2, tak tam byla v ovladačích jedna záložka s informacema o kartě a byla tam uvedena velikost obou pamětí. Ale asi se pletu...

PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 8:21 pm
od ps47
praveze mam pocit ze nieco podobne pri v1 chyba,ale ako som povedal,staci spustit q1,zacat novu hru (ak nechate slapat demo tak sa prislusna informacia rychlo strati),otvorit konzolu a tam je napisane doslova vsetko-pocet TMU,velkost pamete,pouzity opengl driver,SLI/noSLI,take your pick.uplne presne to ale byt nemusi,napr integrovanu v3 s druhym TMU aktivovanym cez registre mi to stale hlasilo banshee s dvomi TMU..