V3 2000 versus V3 3000 PCI

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Kupit 2000??

Ano
7
78%
Nie
2
22%
 
Celkem hlasů : 9

V3 2000 versus V3 3000 PCI

Příspěvekod Diwiak » pát čer 01, 2007 2:05 pm

Aky je tam vlastne rozdiel?? Nasiel som test ze 2000ka o moc slabsia nie je, dokonca sa da nataktovat na uroven 3000ky akymsi flashom.
http://www.barefeats.com/v3e.html
Je za dobru cenu v ebayi, ma vyznam kupit alebo pockat na 3000ku??
Alebo je ten rozdiel zanedbatelny na hry ako NFS4, TNP, SWAT3, Turok..??
Vdaka za rychlu radu 8-)
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod no-X » pát čer 01, 2007 2:10 pm

Záleží na kusu. Samozřejmě můžeš dvoutisícovku přetaktovat, ale stejně tak můžeš přetaktovat i třítisícovku - obvykle jdou líp, viz OC rekordy.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Diwiak » pát čer 01, 2007 2:29 pm

no-X píše:Záleží na kusu. Samozøejmì mùžeš dvoutisícovku pøetaktovat, ale stejnì tak mùžeš pøetaktovat i tøítisícovku - obvykle jdou líp, viz OC rekordy.


kolko to v reale asi spravi ten overclock resp. je to natolko vyznamne skrz tie hry??
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod Diwiak » pát čer 01, 2007 2:40 pm

Pleaze help, co to je za kartu??

3DFX Interactive model - 21--0364-003

Obrázek
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod no-X » pát čer 01, 2007 2:50 pm

V3-2000 AGP
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Diwiak » pát čer 01, 2007 3:00 pm

no-X píše:V3-2000 AGP


chlap to predava ko PCI :D
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod chosen » pát čer 01, 2007 3:22 pm

já měl (mám ven z pc) voodoo3 2000 AGP a hrál jsem na tom i gta3; serious sam 1+2 (800MHz+384Mb ram)

a taky když jsem měl voodoo3 2000 AGP + 466 celer + 192 mb ram tak:
Unreal Tournament, dokonce C&C Renegade jsem na tom dohrál, pak klasiky jako CS 1.6, Diablo 2 LoD, Half-Life, Hitmana 1, Kingpina, Midtowny 1+2, Need for speedy 3+4+5, i serious sama 1, SoF, a taky Warcraft 3
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pát čer 01, 2007 5:17 pm

Já bych řekl, že V3-2000 a 3000 je prakticky jedno, měl jsem obě a obě měla strop lehce pod 180mhz, prostě tam co se dostaly paměti. Akorát jedna měla defaul 133 a druhá 166, ale kdo dnes jede na default že. :lol: Pak jsem měl ještě SGR verzi V3 PCI a taky ten samej OC, až mě to překvapilo, takže je to prakticky jedno.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod no-X » pát čer 01, 2007 7:44 pm

def. 2k je 143MHz
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Diwiak » pát čer 01, 2007 9:19 pm

Ja to chcem na starsie hry ktore idu s 3DFx pod W98, na novsie mam 6600GT, takze GTA ani nic podobne na nej skusat nebudem :)

2chosen: co myslis tym ze "hral som"?? slide show a hranie je podstatny rozdiel :)

mne ide o to ze ci z vasho pohladu je taky rozdiel tych dvoch grafik podstatny, a ci mam radsej cakat na 3000 alebo vziat tuto 2000ku(aj so skatulou dokonca 8-) ). Je tam dobra cena.

Este jedna otazka nejake prakticke skusenosti s tou zmenou biosu na 3000ku?? Resp. kde sa to tu riesilo niekde v topicu??

A este nakoniec-toto je 3000ka v PCI???

Obrázek
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pát čer 01, 2007 9:41 pm

Vem jakoukoliv a už to neřeš. Flashnout na 3K můžeš, ale já bych to radši normálně přetočil a bylo by to. Velkej rozdíl v nich nehledej, po OC nulovej. Přirovnal bych to k radeonu X800XT a X850XT-PE.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod no-X » pát čer 01, 2007 10:57 pm

ano, to je V3-3k PCI SGRAM verze
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Pali Di (P.D.) » pát čer 01, 2007 11:12 pm

Poviem to asi tak ze ak by ti mala sekat hra (co je myslim 15Fps) 20 je na hrane unosnosti :D tak je jedno ci tam budes mat V3 2000 alebo 3000 ten rozdiel je nepatrny a ako uz spominal XAN da sa velmi dobre pretocit v pohode na tu 3000ku :wink:
Uživatelský avatar
Pali Di (P.D.)
 
Příspěvky: 150
Registrován: stř črc 27, 2005 9:58 pm
Bydliště: SK, BA.

Příspěvekod Diwiak » sob čer 02, 2007 11:17 am

V3-3k PCI SGRAM - na ebay o to moc zaujem nie je :? , takze za tych cca 6.80 eura aj s postovnym bude :)
normalne sa tesim ako maly chlapec, podobne ako ked som drzal kedysi v rukach prvu Voodoo2 8MB od creativu v peknej velkej skatuli :lol:

Vec vyriesena, lock delete :arrow:
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod chosen » sob čer 02, 2007 11:36 am

jak jsem vypisoval ty hry tak GTA 3 se šlo jen na úplný minimum

a na tom horším PC (466 Mhz + 192 mb ram) šlo všechno na max krom Renegade + Warcraft 3 ty na to byli moc náročný

asi takhle: jinak Všechny GLIDE hry by neměli činit na maximální nastavení na Voodoo3 2000 žádný problém
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod no-X » sob čer 02, 2007 1:49 pm

Diwiak píše:Vec vyriesena, lock delete :arrow:

My tady moc nezamykáme a nemažeme, protože by nám tu jinak nic nezbylo... :roll:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » sob čer 02, 2007 4:13 pm

pwned.

(a obvykle nemazeme ani OT :mrgreen: )
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Vykupitel » pon čer 04, 2007 2:27 pm

no-X píše:My tady moc nezamykáme a nemažeme, protože by nám tu jinak nic nezbylo... :roll:


Chááá :twisted:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod Diwiak » sob čer 09, 2007 6:32 pm

Toto je zas co?? ja uz mam v tych kartach chaos-chlap to predava ako V3 3000PCI

Obrázek
Stara laska nehrdzavie
Uživatelský avatar
Diwiak
 
Příspěvky: 55
Registrován: stř kvě 30, 2007 2:23 pm
Bydliště: Banska Bystrica

Příspěvekod scot666 » sob čer 09, 2007 6:59 pm

V3 3000 AGP
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Uživatelský avatar
scot666
Senior member
 
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín


Zpět na HW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník