3Dfx a 1,5V AGP

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Příspěvekod no-X » sob dub 09, 2005 5:37 pm

A do čipsetu, kterej podporuje 1,5V pustíš 3,3V, nebo jak? :shock:

AGP sběrnice vede od někud někam a je důležitý, aby oba konce byly kompatibilní ;-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod -HoNY- » pon dub 11, 2005 6:26 pm

no-X píše:A do čipsetu, kterej podporuje 1,5V pustíš 3,3V, nebo jak? :shock:

AGP sběrnice vede od někud někam a je důležitý, aby oba konce byly kompatibilní ;-)

aha :oops: stupidni napad
to je jednoduzsi vbyrobit redukci AGP2.0 -> 3.0
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod no-X » pon dub 11, 2005 6:41 pm

-HoNY- píše:aha :oops: stupidni napad
to je jednoduzsi vbyrobit redukci AGP2.0 -> 3.0


To jo, ale AGP2.0 -> AGP3.0 je nanic :-) AGP 2.0 a 3.0 jsou kompatibilní, tak proč mezi kompatibilní kartu a desku cpát redukci? :lol:

To spíš AGP1.0 - > AGP2.0/3.0. Ale myslím, že by to bylo komplikovaný. To už by byla lepší AGP -> PEG.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

RE

Příspěvekod Vykupitel » úte dub 12, 2005 8:33 am

Redukce na signaling??? Chlapi co to tady resite? To proste nejde :twisted:
To No-X: Je zajimavy,ze ti ta "L" karta nejde. Me totiz v moji desce s KT600 chodila :shock:

P.S. Dneska jsem to postoval u jine veci,ale doporucuju se podivat: http://www.volny.cz/vykupitel/3dfx/databook.rar
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Re: RE

Příspěvekod -HoNY- » pát dub 15, 2005 4:12 pm

Vykupitel píše:Redukce na signaling??? Chlapi co to tady resite? To proste nejde :twisted:

ja myslim ze jo :twisted: zmensi se velikost prubehu signalu na 1/2
akorat nevim jak se to resi? na 133MHz signalu by to asi vyzadovalo hodne kratky drahy
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Ren » pát dub 15, 2005 5:54 pm

Nechapu..Na prevzorkovani signalu preci staci jedno treba MOS-FET hradlo....?
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod -HoNY- » pát dub 15, 2005 6:57 pm

Ren píše:Nechapu..Na prevzorkovani signalu preci staci jedno treba MOS-FET hradlo....?

neco takovy jsem myslel, ja se v tom nevyznam sem ve druhaku, zadny zapojeni s hradlama krome blikacu jsem nedelal, v cislicovce jsme zacali probirat Multiplexery a Demultiplexery.

Me napadlo udelat zesilovac s opacnou funkci (snizovat) a nastavit u nej pasmovou propust (podle kmitoctu signalu AGP) aby to nedelalo bordel
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ps47 » sob kvě 07, 2005 6:57 pm

..posunul som tuto informaciu na falconfly's,odpoved znie: niektore powercolory v agp 1.5 funguju,otazka je len,ako dlho.po par dnoch by mala odist karta alebo doska,ale to asi nikto nebude skusat :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » sob kvě 07, 2005 8:29 pm

ps47 píše:..posunul som tuto informaciu na falconfly's,odpoved znie: niektore powercolory v agp 1.5 funguju,otazka je len,ako dlho.po par dnoch by mala odist karta alebo doska,ale to asi nikto nebude skusat :roll:


Já jsem mu před pár týdny napsal mail a dostal tuhle odpověď taky. Problém je, že z těch informací, který jsem se od různých lidí a z různých míst na webu dozvěděl, se nedá udělat jednoznačný závěr :?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Bezmozek » ned zář 20, 2009 6:49 am

Nikde jsem nenašel vhodnější thread, tak se zeptám tady, když mi v desce pojede V3, pojede i V5?
Už jsem vyřezal pár slotů zbytečně a do V5 řezat nebudu, tak mě napadlo udělat V3 AGP univerzální abych věděl jestli mi v desce voodoo pojede :roll:
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 495
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod ps47 » ned zář 20, 2009 10:38 am

single chip by bezat mal,ale ak chces sli tak budes musiet poladit prave tu voltaz..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned zář 20, 2009 6:35 pm

V3 mi fungovala naprosto všude. V5 potřebovala minimálne 1,7 - 1,8v. Pod těch 1,7 obvykle ani post. Musí proto bejt deska co to v biosu dokáže trochu boostnout.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Předchozí

Zpět na HW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron