3Dfx a 1,5V AGP

HW diskuze o 3dfx , identifikace 3dfx karet, atd..

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

A do čipsetu, kterej podporuje 1,5V pustíš 3,3V, nebo jak? :shock:

AGP sběrnice vede od někud někam a je důležitý, aby oba konce byly kompatibilní ;-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

no-X píše:A do čipsetu, kterej podporuje 1,5V pustíš 3,3V, nebo jak? :shock:

AGP sběrnice vede od někud někam a je důležitý, aby oba konce byly kompatibilní ;-)
aha :oops: stupidni napad
to je jednoduzsi vbyrobit redukci AGP2.0 -> 3.0

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

-HoNY- píše: aha :oops: stupidni napad
to je jednoduzsi vbyrobit redukci AGP2.0 -> 3.0
To jo, ale AGP2.0 -> AGP3.0 je nanic :-) AGP 2.0 a 3.0 jsou kompatibilní, tak proč mezi kompatibilní kartu a desku cpát redukci? :lol:

To spíš AGP1.0 - > AGP2.0/3.0. Ale myslím, že by to bylo komplikovaný. To už by byla lepší AGP -> PEG.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Vykupitel
Administrátor
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

RE

Příspěvek od Vykupitel »

Redukce na signaling??? Chlapi co to tady resite? To proste nejde :twisted:
To No-X: Je zajimavy,ze ti ta "L" karta nejde. Me totiz v moji desce s KT600 chodila :shock:

P.S. Dneska jsem to postoval u jine veci,ale doporucuju se podivat: http://www.volny.cz/vykupitel/3dfx/databook.rar
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: RE

Příspěvek od -HoNY- »

Vykupitel píše:Redukce na signaling??? Chlapi co to tady resite? To proste nejde :twisted:
ja myslim ze jo :twisted: zmensi se velikost prubehu signalu na 1/2
akorat nevim jak se to resi? na 133MHz signalu by to asi vyzadovalo hodne kratky drahy

Uživatelský avatar
Ren
VIP
Příspěvky: 2764
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvek od Ren »

Nechapu..Na prevzorkovani signalu preci staci jedno treba MOS-FET hradlo....?

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Ren píše:Nechapu..Na prevzorkovani signalu preci staci jedno treba MOS-FET hradlo....?
neco takovy jsem myslel, ja se v tom nevyznam sem ve druhaku, zadny zapojeni s hradlama krome blikacu jsem nedelal, v cislicovce jsme zacali probirat Multiplexery a Demultiplexery.

Me napadlo udelat zesilovac s opacnou funkci (snizovat) a nastavit u nej pasmovou propust (podle kmitoctu signalu AGP) aby to nedelalo bordel

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8048
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..posunul som tuto informaciu na falconfly's,odpoved znie: niektore powercolory v agp 1.5 funguju,otazka je len,ako dlho.po par dnoch by mala odist karta alebo doska,ale to asi nikto nebude skusat :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

ps47 píše:..posunul som tuto informaciu na falconfly's,odpoved znie: niektore powercolory v agp 1.5 funguju,otazka je len,ako dlho.po par dnoch by mala odist karta alebo doska,ale to asi nikto nebude skusat :roll:
Já jsem mu před pár týdny napsal mail a dostal tuhle odpověď taky. Problém je, že z těch informací, který jsem se od různých lidí a z různých míst na webu dozvěděl, se nedá udělat jednoznačný závěr :?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Nikde jsem nenašel vhodnější thread, tak se zeptám tady, když mi v desce pojede V3, pojede i V5?
Už jsem vyřezal pár slotů zbytečně a do V5 řezat nebudu, tak mě napadlo udělat V3 AGP univerzální abych věděl jestli mi v desce voodoo pojede :roll:
Do you Voodoo?

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8048
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

single chip by bezat mal,ale ak chces sli tak budes musiet poladit prave tu voltaz..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

V3 mi fungovala naprosto všude. V5 potřebovala minimálne 1,7 - 1,8v. Pod těch 1,7 obvykle ani post. Musí proto bejt deska co to v biosu dokáže trochu boostnout.

Odpovědět