via4in1-ktora verzia je najvhodnejsia?

SW diskuze o 3dfx , ovladače , tweaky atd...

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Odpovědět
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

via4in1-ktora verzia je najvhodnejsia?

Příspěvek od ps47 »

konecne sa mozem pustit do reinstalacie billovho vytvoru,ale potreboval by som jednu radu-ktora verzia ovladaca via4in1 je najvhodnejsia pre muj starnouci system (athlon1400,qdi kudoz7 apollo kt266a,3dfx voodoo5 5500 agp,win98se)?najnovsia je totiz optimalizovana hlavne pre novsie chipsety..dik za info 8)
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Vykupitel
Administrátor
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

RE

Příspěvek od Vykupitel »

HUH, mam pocit,ze sebou stejne vlecou predesle optimalizace, nebal bych se tam dat posledni verzi. Aspon ja ti tam mam a nepozoruji nejake zlepseni ci zhorseni.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Re: RE

Příspěvek od ghost »

to je jedno a starý stroj to nie je ani zdaleka :arrow: až na tú grafiku :wink: :oops: :oops: :lol:

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Re: RE

Příspěvek od ps47 »

ghost píše:to je jedno a starý stroj to nie je ani zdaleka :arrow: až na tú grafiku :wink: :oops: :oops: :lol:

urazka :evil:
:lol: :lol: :lol:
dik chlapi 8)

edit: aaaaah,zboznujem vuni cerstvo nainstalovaneho operacneho systemu..success,ET zas jede,boot time je o plovicu mensi etc..ale sr@l somsa s tym do pol druhej v noci :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvek od Oblak »

heh, mne to taky čeká v brzké době.........:( :)
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)

ZUB
Příspěvky: 3
Registrován: sob led 22, 2005 2:04 pm
Bydliště: Zlín

Příspěvek od ZUB »

koukni na www.viaarena.com máš to tam přesně popsané pro chipsety KT333 a starší použij 4.43 pro KT400 a novější poslední Hyperiony. Pokud použiješ na tvojí 266ce nejnovější drivery bude ti to zlobit ... jsou tam prodlevy atd nejvyšší výkon a stabilitu budeš mít s 4.43

Taskr
VIP
Příspěvky: 639
Registrován: stř čer 02, 2004 10:43 am
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taskr »

Já jsem si nainstaloval poslední hiperiony, a na své desce ASUS A7V333 jsem nějakou zhoršenou stabilitu nepoznal, výkon se mi taky zdá stejný (jestli je o 1% menší, nebo tak podobně, tak to nepoznám).
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*

Vykupitel
Administrátor
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

RE

Příspěvek od Vykupitel »

Taky mam ten pocit, jen treba pro VIA Apollo bych dal stare,ale KTxxx radu si mysli,ze laborovani s driverama je zbytecne. Je zase fakt,ze VIA doporucuje starsi verzi. :twisted:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec

Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Mám na své KT3 Ultra2 odpozorovaný že jestli tam dám 4.43 nebo 4.51/4.53 tak je to úplně jedno... preventivně mám daný 4.51 a jede to normálně

Odpovědět