Jak naflashovat správně logo?

SW diskuze o 3dfx , ovladače , tweaky atd...

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Jak naflashovat správně logo?

Příspěvekod -HoNY- » pát bře 11, 2005 8:07 pm

Flashoval jsem si bios u své voodoo4 4500 32MB ale nedari se mi tam logo dostat v korektnich barvach :cry: vyfotil jsem velmi krasny logo z jedne animace (tusim tribue to 3dfx) a na konci je nádherny logo nVidia Fuck youPredelal jsem ho na ''FUCK YOU nVidia'' zkonvertoval na 16 barev palety windows (MS paintbrush rullezzzz) a pouzil jsem utilutu co se da stahnout na 3dfx.it
Tdfx Bios Editor v. 1.61 ale po naflashovani je tam vetsina ploch modra.
Zkousel jsem pak 3Dfx logo o stejne velikosti a stejne palete a vypada normalne.
muzete mi to nekdo vysvetlit?
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ps47 » pát bře 11, 2005 8:16 pm

skus pridat zvisly stlpec ruzovej farby o hrubke jedneho pixelu na pravy okraj loga.pre podomacky zbastlene ikonky to funguje :lol: :lol: (nicmene divil by som sa keby to zabralo..),popripade pouzi ten obrazok kt funguje a prilep do neho to nove logo..

mimochodom,cool napad 8)
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7953
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » pát bře 11, 2005 9:32 pm

Možná by mohl být problém v použité barevné paletě...?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod -HoNY- » pon bře 14, 2005 4:22 pm

no-X píše:Možná by mohl být problém v použité barevné paletě...?

Ta je stejna jako u toho loga co je hozeny k tomu programu a to funguje
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

RE

Příspěvekod Vykupitel » pon bře 14, 2005 4:27 pm

A nechtel by ses s tim logem pochlubit?
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Re: RE

Příspěvekod -HoNY- » pon bře 14, 2005 4:30 pm

Vykupitel píše:A nechtel by ses s tim logem pochlubit?

Dneska budou fotky :)

//edit: sory mel jsem vybity baterky a tak jsem to nafotil dneska odpoledne, ale ted nemuzu najit ctecku karet :oops:

Obrázek

tak tady to je , omlovam se za snizenou kvalitu obrazu :)
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno


Zpět na SW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron