Voodoo 3 asi chybné přetaktování

SW diskuze o 3dfx , ovladače , tweaky atd...

Moderátoři: ps47, Vykupitel

Voodoo 3 asi chybné přetaktování

Příspěvekod spodli » úte črc 26, 2005 9:17 pm

přečet jsem si někde na netu že se dá voodoo v pohodě přetaktovat bez pasivního chlazení ze 143Mhz na 160Mhz a tak jsem to zkusil udělat ve V.Controlu, ale když jsem spustil jakoukoliv hru tak na mě vyjela tahle hláška: input signal out of range, celá obrazovka samozřejmě zrnila tak jsem kartu vrátil zpět do původní hodnoty, ale furt se mi objevuje to samý - neodpálil jsem něco náhodou na kartě :?: poraďte prosím :wink:
spodli
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte črc 26, 2005 9:05 pm

Příspěvekod B@RT » úte črc 26, 2005 9:23 pm

a pokud jí necháš úplně vychladnout a zapneš?
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » úte črc 26, 2005 9:30 pm

Bez pasivního chlazení? :shock: Voodoo 3 potřebuje chladič, bez pasivu zvládá tak maximálně takty do 125MHz...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod spodli » úte črc 26, 2005 9:30 pm

to B@RT:už mi to dělá 2 dny, takže vychladlá byla až až
Naposledy upravil spodli dne úte črc 26, 2005 9:34 pm, celkově upraveno 1
spodli
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte črc 26, 2005 9:05 pm

Příspěvekod spodli » úte črc 26, 2005 9:32 pm

no-X píše:Bez pasivního chlazení? :shock: Voodoo 3 potřebuje chladič, bez pasivu zvládá tak maximálně takty do 125MHz...
já jsem jí měl už od výrobce nastavenou na těch 143Mhz. konkrétně je to 2000 PCI
spodli
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte črc 26, 2005 9:05 pm

Příspěvekod no-X » úte črc 26, 2005 9:33 pm

Jasně, ale má pasivní chladič?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » úte črc 26, 2005 9:33 pm

joj to sem přehlídnul ale V3 hřejou docela dost já ještě k pasivu dávám větrák
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod spodli » úte črc 26, 2005 9:36 pm

no-X píše:Jasně, ale má pasivní chladič?
nemá
spodli
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte črc 26, 2005 9:05 pm

Příspěvekod B@RT » úte črc 26, 2005 9:37 pm

přesně moje slova
tak ho něaký chytrák už před tebou sundal a je možné že si jí odčoudil
Naposledy upravil B@RT dne úte črc 26, 2005 10:03 pm, celkově upraveno 1
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod no-X » úte črc 26, 2005 9:41 pm

předpokládám, že vypadá takhle: (?)

Obrázek

(potisk jádra nemusí odpovídat)

nebo je jiná? (třeba PCI, SGR paměti, jiné PCB...)?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod spodli » úte črc 26, 2005 9:41 pm

to B@RT:ale mě to do tý doby než jsem to přetaktoval chodilo úplně bez problémů, snad jen že když jsem měl odkrytou case a šáhnul na kartu tak byla docela teplá,ale jak říkám všechno šlapalo
spodli
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte črc 26, 2005 9:05 pm

Příspěvekod no-X » úte črc 26, 2005 9:51 pm

spodli: vypadá tak (o post výš), nebo ne?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod spodli » úte črc 26, 2005 9:52 pm

to no-X: dalo mi to teda práci ji najít, ale měla by to bejt tahle co je níž
http://www.3dfx.cz/voodoo3/3dfx_2000_compare.jpg
spodli
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte črc 26, 2005 9:05 pm

Příspěvekod no-X » úte črc 26, 2005 9:54 pm

ale ten pasiv nemá?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod spodli » úte črc 26, 2005 10:00 pm

no jo vidiž to :oops: sem si ňák nevšim :D
spodli
 
Příspěvky: 18
Registrován: úte črc 26, 2005 9:05 pm

Příspěvekod B@RT » úte črc 26, 2005 10:04 pm

tak ho něaký chytrák už před tebou sundal a je možné že si jí odčoudil
moje slova
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod ghost » úte črc 26, 2005 10:06 pm

Obrázek
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod no-X » úte črc 26, 2005 10:09 pm

Z tvojí odpovědi mi to stále není nějak jasný :-) Má tvoje karta pasivní chladič, nebo jen holý jádro?
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod B@RT » úte črc 26, 2005 10:10 pm

viewtopic.php?t=811
když tak za 300 jiná (V3 3000 už nataktovaná a s TV-outem)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod B@RT » úte črc 26, 2005 10:11 pm

no-X píše:Z tvojí odpovědi mi to stále není nějak jasný :-) Má tvoje karta pasivní chladič, nebo jen holý jádro?

on má prostě kartu bez pasivku (někdo sundal) já takhle koupil Banshee pokud bych ty karty neznal taky bych jí vrazil do PC a nechal běžet......
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Další

Zpět na SW diskuse o 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron