Stránka 1 z 1

V5 MAC flash to PC..

PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 12:36 pm
od ps47
tak,v5mac je doma,teraz ju uz len treba flashnut na pc (insert scary music).uz som cital HoNYho navod,ale radsej sa dvakrat spytat,ako raz kartu poslat do vecnych lovist..

takze: v novej masinke som nechal len radeona,mam tam (aj) win98se,takze s disketami sa babrat nemusim,mam komplet balenie od triggera (tj BIOS.bin,flash.exe,dos4gw.exe,dumpbios.exe).podla navodu jedine co musim spravit,je supnut to do adresara na win98se partici,vliezt do cisteho DOSu,a z prislusneho adresara spustit flash bios.bin,modlit sa ze prave tych par sekund neprerusi prud,a je to..spravne?

RE

PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 12:38 pm
od Vykupitel
Presne tak :wink: Jen bacha na toho Radeona,on ten flash totiz nepozna tu MAC kartu a mohl by chtit flashovat Atinu.Me se to stalo s 8500LE :twisted: Tak jsem to nakonec flashoval s S3Trio a byl klid :wink:

PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 12:42 pm
od ps47
..teraz si ma vystrasil.kde ja zozeniem nejaku 2d grafiku..

PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 1:03 pm
od Oblak
kdekoliv... :)

RE

PříspěvekNapsal: stř srp 17, 2005 1:08 pm
od Vykupitel
Ve v poho,on tu ATI stejne neumi preflashovat,ale nedava na vyber kartu,takze jsem tam musel dat neco jineho ci pres parametr zvolit druhou kartu.Rozho se toho neboj :wink: Ja tam dal to Trio je pro jistotu.

PříspěvekNapsal: pát srp 19, 2005 2:27 pm
od -HoNY-
FAQ;-)

ach jo na co je všichni děláme :roll:
Aspoň vím že to někdo čte, je to dobře zatím sem tam úmyslný chyby nedělal :twisted:

podle mě je jednodužśi přes tu upravenou Win98 boot disketu s odmazanýma souborama a PCI S3 tu to určitě nepraflashuje :lol:

Jednou sem flashoval zpaměti (byl sem líný najít PCI kartu :D) a tak sem to hravě zvládl ;-)

PříspěvekNapsal: pát srp 19, 2005 3:28 pm
od ps47
..FAQ som pozeral,ale istota je istota :wink: .asi sa do toho coskoro pustim..

PříspěvekNapsal: pát srp 19, 2005 6:35 pm
od -HoNY-
ps47 píše:..FAQ som pozeral,ale istota je istota :wink: .asi sa do toho coskoro pustim..

nedá se na tom nic pokazit jestě je nekonečno moźností to flashnout znova :)

PříspěvekNapsal: čtv úno 02, 2006 5:20 pm
od ps47
finally..the conversion is complete Obrázek

na nahradny disk sa uz taha xpsp2.nastal cas testovat :twisted:

edit: hmm,musel som si do SFFT inf pridat svoj subvendor id,inak to nechcelo kartu spoznat.inak sa zda ze funguje ok (zatial q1,alone in the dark4,enclave,ut2004) :D