Samolepky

není co dodat

Moderátoři: no-X, Moderátoři

Samolepky

Příspěvekod wizzy » stř kvě 11, 2005 1:59 pm

Tvořil jsem si něco pro sebe na voodoo-machine a řekl jsem si, proč se o to nepodělit. Je to na samolepicí A4 natištěné inkoustovkou. Kdyby měl někdo zájem, za kilo pošlu.

Obrázek
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod -HoNY- » stř kvě 11, 2005 3:29 pm

jaky je povrch papiru? hladky, hruby hlavne aby to vydrzelo :oops:
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod wizzy » stř kvě 11, 2005 6:54 pm

Zatím jsem to testnul na obyč. hrubý samolepící papír a je to lepší, než jsem čekal. Fólie jsem objednal, ale nevím, jak na nich bude držet inkoust, mám i možnost to natisknout na barevným laseru, ale není můj, tak by to bylo nákladnější. Zítraq nafotím, jak to vypadá na moji voodoo-machine (to už bude V5-inside :twisted: )
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod Oblak » stř kvě 11, 2005 10:30 pm

wizzy, beru, máš ještě mou adresu? Když tak napiš SZ
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod Ren » stř kvě 11, 2005 11:04 pm

Co takhle udelat tu klasiku, co se lepi jako loga na PC? Je to pryskyrice..Nema nekdo moznost? Vim, ze se to tu kdysi davno pretrasalo......
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod wizzy » čtv kvě 12, 2005 7:22 am

Oblak: Tu adresu už bohužel nemám :oops: , pošli prosím po SZ.

Ren: Vím co myslíš, ale tu možnost nemám a vůbec netuším, kolik by to stálo.

Jinak jsem tu asi nenapsal, ty čtverečky mají rozměr 25x25mm - aby to bylo akorát do "čtverečku" na kysně a ty obdélníky mají 41mm na výšku, aby to sedlo na záslepku do 5,25". Pokud by měl někdo nějaké spešl přání, můžem se domluvit i na kusovce.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod scot666 » čtv kvě 12, 2005 7:48 am

Ohledne te vydrze. Kdyz delam nejake loga na papir, tak je vzdycky pred vystrihnutim prelepim cirou lepici paskou. Pak to vydrzi vsecko.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Uživatelský avatar
scot666
Senior member
 
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín

Příspěvekod Pali Di (P.D.) » pát srp 19, 2005 9:51 pm

Je uz sice trocha neskoro ale predsa dalo by sa este nieco stymi samolepkami nieco poriesit???
Uživatelský avatar
Pali Di (P.D.)
 
Příspěvky: 150
Registrován: stř črc 27, 2005 9:58 pm
Bydliště: SK, BA.

Příspěvekod -HoNY- » pon srp 22, 2005 5:42 pm

Co takhle nějaký "NOT FOR RESALE" "ENGENEERING SAMPLE";-)
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno


Zpět na Bazar 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron