Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Sem pište testy dosažené na jakékoli voodoo

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od T613 »

Deje se tu neco nebo ne :-D Trochu to rozjedem nez to nekdo cele smaze.
Vykon nic moc, ale mel jsem to pri ruce uz nainstalovane. Otazka je na driver jestli je ok pro XP nebo je jeste nejaky lepsi?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od ps47 »

pravidlo pre max vykon je ze pokial je to iba trochu mozne, mal by si testovat pod win9x. pokial trvas na winNT (a chces max hruby vykon), tak win2000 s originalnymom ovladacom, ak musi byt XP, tak SFFT A41custom z FAQ (vykonovo ale pravdepodobne to iste ako Amigamerlin, myslim ze d3d jadro je take iste).
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od T613 »

OK dik. Ono je vsude mraky verzi, ale nikdo ti nerekne co pouzit.
Win98 moc v uvahu nepripadaji, taky je zkusim na necem takovem. Spis chci nasadit jeste lepsi setup kde jsou 98 mimo.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od ps47 »

no ako som povedal, pokial ti ide o max vykon, tak najlepsie je zostat pri originalnych ovladacoch, 3rdparty sa zameriavali predovsetkym na maximalnu dx8/9 kompatibilitu. tiez by to chcelo rychlejsi procesor, 1GHz je pre V5 pomerne malo.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od T613 »

Aha to je dobre info, ze tyto ovladace jsou spis pro tohle. Zkousel jsem i origo drivery XP a funguji da se rict stejne.
Jo tento setup je celkem slaby, ja ho mel po ruce vcetne OS na disku z minuleho videa. Idealni je nejaky Athlon XP s KT333 DDR, ale kvuli overeni zda karta je ok se mi to nechtelo hledat vsechno a instalovat.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od ps47 »

jj, presne ten setup mam ja, hlavne pre 6k.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od T613 »

A co mas presne za desku jako znacku?

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od ps47 »

EPOX 8K5A2+, ak ma pamat neklame. a v zalohe aj EPOX 8K3A+, s posledny BIOSom tiez dava 333FSB (a mam k tomu aj ten najrychlejsi 333FSB Athlon, samozrejme), ak sa nemylim. uz som ich ale ozaj hodnu chvilu nemal vytiahnute, poslednu poldekadu nemam cas na nic, snad sa to tento rok zlepsi.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od T613 »

Tak to mas dobre pokud ti jedou. Od Epoxu mam jen tu A3+. Ted mam dalsi dve na ceste a vsechny 3 maji vyrachle kodary :roll: Tak uvidime snad neco pojede po vymene.
Budu muset sehnat tu slabsi verzi, ta snad bude bez vybuchu :-D

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od ps47 »

jj, moja 8K3A+ je zrela na vymenu, a 8K5A2+ to tiez caka.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od T613 »

kazdy ti rekne epox epox epox a prd ... treba MSI KT333 mam vsechny ok :-D
to je nahoda, tak uz je tady ... kodary nic moc teda :lol: procak je tam 2800+ zadny zazrak, ale lepsi nez kopanec mezi pulky

Obrázek

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od ps47 »

ale no tak, jasne ze mam aj msi KT333.. uhh, niekde.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
T613
Senior member
Příspěvky: 955
Registrován: čtv kvě 20, 2004 12:02 am
Bydliště: CZ

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

Příspěvek od T613 »

vsak sranda, ja mam desek s KT333 15ks od vsech vyrobcu snad, vic jich ma kodary kaput, na druhou stranu Epox zatim vsechny vcetne KT400
ta co ma jeste dojit uvidime, z fotky to nepoznam

Odpovědět