V3 3000AGP,PIII 800

Sem pište testy dosažené na jakékoli voodoo

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
Petrik9
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto
Kontaktovat uživatele:

V3 3000AGP,PIII 800

Příspěvek od Petrik9 »

Testy asi jak vite jsou z 3D marku 01.Jsou to jen screeny z dema,ale jak sami uvidite na prvnim screenu hned to prvni co je v 3Dmarku je jakesi"Kostickovane"

http://img83.imageshack.us/my.php?image=18uy3.jpg
http://img485.imageshack.us/my.php?image=29hq2.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/7959/37gu1.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/8905/ut038hd.jpg

Za chvilku spacham aj benchmark

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

To první má být kostičkované :D
(vzhledem k tomu jak je ta scenaa vytvorena)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Uživatelský avatar
Petrik9
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

swarm píše:To první má být kostičkované :D
(vzhledem k tomu jak je ta scenaa vytvorena)
No,s V3 mi chodila asi podobne vizualizace.Aquamark jsem ani nespustil.Takze moc testu nebude.

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Ano ano na těch screenech tam je naprosto jasně vidět ten nekvalitní dithering. Proto byla v této době nejlepší volbou Nvidia Riva TNT2. A to pokud možno model M64 ketrý disponoval 32mb paměti a tudiž byl minimálně 2x rychlejší jak voodoo3 s 16mb a navíc podporoval textury v rozlišení 2048x2048 a uměl AGP texturing, podporoval AGP 4x, a hlavně 32 bit barvy, prostě lahoda pro oko.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

scot666
Senior member
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scot666 »

GRRRRR :evil: Kdybych nevedel ze si z nas delas prdel, zacal by tu flame.
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1

Uživatelský avatar
Petrik9
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

to XAN:Spise na V3 je lahoda pozorovat naprosto plynulou scenku nature.To ani s GF nejde :lol:

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

nature na V3? Obrázek

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

ghost píše:nature na V3? Obrázek
Asi 3danalyze a emulate pixel shader caps ne? Tak jsem to taky rozjel, nic jinýho mě nenapadá.

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

nj, ale kolko to da fps? :|

Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
Příspěvky: 1318
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

petrik9>> prozen testem tohle ... http://wouter.fov120.com/cube/index.php4
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

ghost píše:nj, ale kolko to da fps? :|
Mno to už nevim, můžu zkusit. Ale jako dalo se to. Samo sebou že ten pixel shader na tý vodě ale nebyl, takže se ten test nedá považovat za směrodatnej. Ono stejně krom tý vodní hladiny neni v 3Dmarku 01 jedinej test co by ovlivňoval výsledné skóre a měl pixel shadery. Takže udělat vlastně jen 1 shader kód na jedinym oběktu tý hladiny, to udělá naprosto každá karta s takovou výkonostní rezervou, že v Gametestu 4 výkon pixel shaderů vůbec nehraje roli. Celej 3Dmark 01 se tedy dá označit, že testuje DX7 výkon karet.

Uživatelský avatar
Petrik9
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

XAN píše:
ghost píše:nj, ale kolko to da fps? :|
Mno to už nevim, můžu zkusit. Ale jako dalo se to. Samo sebou že ten pixel shader na tý vodě ale nebyl, takže se ten test nedá považovat za směrodatnej. Ono stejně krom tý vodní hladiny neni v 3Dmarku 01 jedinej test co by ovlivňoval výsledné skóre a měl pixel shadery. Takže udělat vlastně jen 1 shader kód na jedinym oběktu tý hladiny, to udělá naprosto každá karta s takovou výkonostní rezervou, že v Gametestu 4 výkon pixel shaderů vůbec nehraje roli. Celej 3Dmark 01 se tedy dá označit, že testuje DX7 výkon karet.
Ono to de?Ja myslel DEMO mode kde je ten kousek z nature.Jinak bench jsem nestihl udelat.Ale udelam.Kdyz tak dejte linky na pripadne jine testy.Ale neni to PC pro testovani,ale stejne budu OS reistalit,takze je to jedno :lol:

Odpovědět