3dmark2001se+voodoo2

Sem pište testy dosažené na jakékoli voodoo

Moderátor: Moderátoři

3dmark2001se+voodoo2

Příspěvekod BOSS » úte kvě 30, 2006 9:42 pm

zdravim..prave som testol moju voodoo2 12mb na amd k6-2 266mhz, 128mb ram, pri 640x480x16 a hodilo to 199 bodov :? ...malo/vela?
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 612
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » stř kvě 31, 2006 3:23 pm

Každému kdo dá V2 na takhle hroznej CPU bych ji nechal zkonfiskovat státem. Ano je to odpovídající výsledek, odpovídající tvému CPU, ke kterému bych nedal snad ani V1 (Ach jak já tu K6 nenávidim).
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Znam

Příspěvekod Gringo » stř kvě 31, 2006 6:31 pm

Mel jsem K6-2 366MHz a Voodoo2 a uz jsem to vymenil. Stalo to za to. Sice jsem tam nemel 3D mark, ale myslim si, ze vysledek docela sedi, proti tomu co jsem videl a co vidim ted. Zkus lepsi CPU, nebo downgraduj na V1:-)
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod BOSS » stř kvě 31, 2006 7:08 pm

v sli to hodilo 205 :twisted:
..takze si myslis, ze mi tu pojdu hry lepsie s voodoo1 ako s voodoo2 sli? :?
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 612
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pát čer 02, 2006 12:41 am

Ne ale úplně stejně, jo teda na V2SLI půjdou líp protože budeš hrát klidně v 1024x768. Prostě takhle ty hr půjdou furt hrozně, a niak to neovlvní jaký dáš detaily nebo rozlišení, prostě CPU limit. Jen tak hrubým odhadem na dobrym CPU dává ta V2 SLI klidně 7x - 8x větší výkon.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod BOSS » pát čer 02, 2006 12:52 am

nj, ale aj tak si v lepsom rozliseni, ako je 640x480 nezahrajem..mam len ciernobiely starucky monitor :D ...btw..a co ak by som ten procak taktol napr na 366mhz?..pomohlo by to? :?
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 612
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Nefim, spis ne

Příspěvekod Gringo » pát čer 02, 2006 6:05 pm

No ja mel K6-2 366 a moc to nepomahalo.. Krom toho, budes asi happy, jestli ji taktnes az tak vysoko, na tu mou jsem posatvil vodni chlazeni a 400 mela strop..
Nebyl bych takovy optimista v tom taktovani
Ostatne, proc chces lepsi obraz, kdyz mas staricky monitor? Stejne to nebude stat za nic.

Mozna by pomohlo zredukovat barvy jen na ty co vidis:-)
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod BOSS » sob čer 03, 2006 1:11 pm

no napr taky medal of honour na voodoo1 asi tazko pustim :? ..na sli sa to celkom da :wink:
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 612
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod Opty » ned čer 04, 2006 7:36 pm

neuraz se, ale ty si fakt magor :) (i kdyz - opet bez urazky - to sme tu asi vsichni ze? :8P: )
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
Uživatelský avatar
Opty
Linux user
 
Příspěvky: 1070
Registrován: pon dub 18, 2005 9:20 am
Bydliště: OL

Příspěvekod BOSS » ned čer 04, 2006 9:54 pm

preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 612
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon čer 05, 2006 3:18 pm

BOSS píše:preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..

:shock: :shock: :shock: :shock: A tomu říkáš celkem dá. :shock: :shock: :shock: :shock:
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod Petrik9 » pon čer 05, 2006 3:23 pm

XAN píše:
BOSS píše:preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..

:shock: :shock: :shock: :shock: A tomu říkáš celkem dá. :shock: :shock: :shock: :shock:

Jako promitani obrazku to je dobre :lol: .Myslim si ze ale s 3D markem 01+V2 jsem vytahl pomerne slusny vykon na ni.Co si jeste pamatuji tak na P133 a V2 jsem vytahl dost nadherne kouzla v 800×600,jenze co bylo to bylo,jiz se nepise rok 1999.
V tom 01 jsem mnel myslim 9FPS v prvnim benchu pak to klesalo pod hratelnost,ono to i tak bylo ne moc hratelne.Dosahl jsem tak jako tak podobneho skore,cca 960-1050
A abych nezacinal nove tema,neco pro zajimavost click
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod BOSS » pon čer 05, 2006 6:40 pm

NO TIEZ MI VOODOO2 LEPSIE SLAPALA NA IP1 166MHZ AKO TU :? ..BTW..MNE TO V 3DM01SE PRI TYX AUTICKAX HADZALO 2-3FPS :cry:
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 612
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod no-X » pon čer 05, 2006 7:17 pm

BOSS: Najdi si motyčku a šroubovák. Šroubovák lehce zarazíš mezi klávesu "A" a "Caps Lock" a s nápřahem do něj z levé strany silně uhodíš motyčkou. Pokud se nic nestane, proceduru opakuj, dokud nedojde k uvolnění klávesy. Do uvolněné klávesy následně několikrát rázně udeř motyčkou, aby získala rozměry, které ji znemožní uložení na původní místo na klávesnici. Díky za pochopení.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod BOSS » pon čer 05, 2006 7:28 pm

No tak sorry za ten caps lock :D ...ked len tu vam to vadi :? ..btw..nemam doma motycku
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 612
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod ps47 » pon čer 05, 2006 7:43 pm

..linkni mi forum kde to nikomu nevadi.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7995
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA


Zpět na Testy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron