Stránka 1 z 1

3dmark2001se+voodoo2

PříspěvekNapsal: úte kvě 30, 2006 9:42 pm
od BOSS
zdravim..prave som testol moju voodoo2 12mb na amd k6-2 266mhz, 128mb ram, pri 640x480x16 a hodilo to 199 bodov :? ...malo/vela?

PříspěvekNapsal: stř kvě 31, 2006 3:23 pm
od DOC_ZENITH/XAN
Každému kdo dá V2 na takhle hroznej CPU bych ji nechal zkonfiskovat státem. Ano je to odpovídající výsledek, odpovídající tvému CPU, ke kterému bych nedal snad ani V1 (Ach jak já tu K6 nenávidim).

Znam

PříspěvekNapsal: stř kvě 31, 2006 6:31 pm
od Gringo
Mel jsem K6-2 366MHz a Voodoo2 a uz jsem to vymenil. Stalo to za to. Sice jsem tam nemel 3D mark, ale myslim si, ze vysledek docela sedi, proti tomu co jsem videl a co vidim ted. Zkus lepsi CPU, nebo downgraduj na V1:-)

PříspěvekNapsal: stř kvě 31, 2006 7:08 pm
od BOSS
v sli to hodilo 205 :twisted:
..takze si myslis, ze mi tu pojdu hry lepsie s voodoo1 ako s voodoo2 sli? :?

PříspěvekNapsal: pát čer 02, 2006 12:41 am
od DOC_ZENITH/XAN
Ne ale úplně stejně, jo teda na V2SLI půjdou líp protože budeš hrát klidně v 1024x768. Prostě takhle ty hr půjdou furt hrozně, a niak to neovlvní jaký dáš detaily nebo rozlišení, prostě CPU limit. Jen tak hrubým odhadem na dobrym CPU dává ta V2 SLI klidně 7x - 8x větší výkon.

PříspěvekNapsal: pát čer 02, 2006 12:52 am
od BOSS
nj, ale aj tak si v lepsom rozliseni, ako je 640x480 nezahrajem..mam len ciernobiely starucky monitor :D ...btw..a co ak by som ten procak taktol napr na 366mhz?..pomohlo by to? :?

Nefim, spis ne

PříspěvekNapsal: pát čer 02, 2006 6:05 pm
od Gringo
No ja mel K6-2 366 a moc to nepomahalo.. Krom toho, budes asi happy, jestli ji taktnes az tak vysoko, na tu mou jsem posatvil vodni chlazeni a 400 mela strop..
Nebyl bych takovy optimista v tom taktovani
Ostatne, proc chces lepsi obraz, kdyz mas staricky monitor? Stejne to nebude stat za nic.

Mozna by pomohlo zredukovat barvy jen na ty co vidis:-)

PříspěvekNapsal: sob čer 03, 2006 1:11 pm
od BOSS
no napr taky medal of honour na voodoo1 asi tazko pustim :? ..na sli sa to celkom da :wink:

PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 7:36 pm
od Opty
neuraz se, ale ty si fakt magor :) (i kdyz - opet bez urazky - to sme tu asi vsichni ze? :8P: )

PříspěvekNapsal: ned čer 04, 2006 9:54 pm
od BOSS
preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..

PříspěvekNapsal: pon čer 05, 2006 3:18 pm
od DOC_ZENITH/XAN
BOSS píše:preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..

:shock: :shock: :shock: :shock: A tomu říkáš celkem dá. :shock: :shock: :shock: :shock:

PříspěvekNapsal: pon čer 05, 2006 3:23 pm
od Petrik9
XAN píše:
BOSS píše:preco? :cry: ..skusil som to a na uplne minimalnyx detailox to hadzalo cca 5fps :D ..

:shock: :shock: :shock: :shock: A tomu říkáš celkem dá. :shock: :shock: :shock: :shock:

Jako promitani obrazku to je dobre :lol: .Myslim si ze ale s 3D markem 01+V2 jsem vytahl pomerne slusny vykon na ni.Co si jeste pamatuji tak na P133 a V2 jsem vytahl dost nadherne kouzla v 800×600,jenze co bylo to bylo,jiz se nepise rok 1999.
V tom 01 jsem mnel myslim 9FPS v prvnim benchu pak to klesalo pod hratelnost,ono to i tak bylo ne moc hratelne.Dosahl jsem tak jako tak podobneho skore,cca 960-1050
A abych nezacinal nove tema,neco pro zajimavost click

PříspěvekNapsal: pon čer 05, 2006 6:40 pm
od BOSS
NO TIEZ MI VOODOO2 LEPSIE SLAPALA NA IP1 166MHZ AKO TU :? ..BTW..MNE TO V 3DM01SE PRI TYX AUTICKAX HADZALO 2-3FPS :cry:

PříspěvekNapsal: pon čer 05, 2006 7:17 pm
od no-X
BOSS: Najdi si motyčku a šroubovák. Šroubovák lehce zarazíš mezi klávesu "A" a "Caps Lock" a s nápřahem do něj z levé strany silně uhodíš motyčkou. Pokud se nic nestane, proceduru opakuj, dokud nedojde k uvolnění klávesy. Do uvolněné klávesy následně několikrát rázně udeř motyčkou, aby získala rozměry, které ji znemožní uložení na původní místo na klávesnici. Díky za pochopení.

PříspěvekNapsal: pon čer 05, 2006 7:28 pm
od BOSS
No tak sorry za ten caps lock :D ...ked len tu vam to vadi :? ..btw..nemam doma motycku

PříspěvekNapsal: pon čer 05, 2006 7:43 pm
od ps47
..linkni mi forum kde to nikomu nevadi.