Stránka 1 z 1

Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2018 11:03 am
od T613
Deje se tu neco nebo ne :-D Trochu to rozjedem nez to nekdo cele smaze.
Vykon nic moc, ale mel jsem to pri ruce uz nainstalovane. Otazka je na driver jestli je ok pro XP nebo je jeste nejaky lepsi?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2018 12:58 pm
od ps47
pravidlo pre max vykon je ze pokial je to iba trochu mozne, mal by si testovat pod win9x. pokial trvas na winNT (a chces max hruby vykon), tak win2000 s originalnymom ovladacom, ak musi byt XP, tak SFFT A41custom z FAQ (vykonovo ale pravdepodobne to iste ako Amigamerlin, myslim ze d3d jadro je take iste).

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2018 7:26 pm
od T613
OK dik. Ono je vsude mraky verzi, ale nikdo ti nerekne co pouzit.
Win98 moc v uvahu nepripadaji, taky je zkusim na necem takovem. Spis chci nasadit jeste lepsi setup kde jsou 98 mimo.

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2018 8:53 pm
od ps47
no ako som povedal, pokial ti ide o max vykon, tak najlepsie je zostat pri originalnych ovladacoch, 3rdparty sa zameriavali predovsetkym na maximalnu dx8/9 kompatibilitu. tiez by to chcelo rychlejsi procesor, 1GHz je pre V5 pomerne malo.

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2018 9:28 pm
od T613
Aha to je dobre info, ze tyto ovladace jsou spis pro tohle. Zkousel jsem i origo drivery XP a funguji da se rict stejne.
Jo tento setup je celkem slaby, ja ho mel po ruce vcetne OS na disku z minuleho videa. Idealni je nejaky Athlon XP s KT333 DDR, ale kvuli overeni zda karta je ok se mi to nechtelo hledat vsechno a instalovat.

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2018 9:59 pm
od ps47
jj, presne ten setup mam ja, hlavne pre 6k.

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: ned kvě 13, 2018 2:41 am
od T613
A co mas presne za desku jako znacku?

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: ned kvě 13, 2018 11:08 am
od ps47
EPOX 8K5A2+, ak ma pamat neklame. a v zalohe aj EPOX 8K3A+, s posledny BIOSom tiez dava 333FSB (a mam k tomu aj ten najrychlejsi 333FSB Athlon, samozrejme), ak sa nemylim. uz som ich ale ozaj hodnu chvilu nemal vytiahnute, poslednu poldekadu nemam cas na nic, snad sa to tento rok zlepsi.

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: ned kvě 20, 2018 10:48 pm
od T613
Tak to mas dobre pokud ti jedou. Od Epoxu mam jen tu A3+. Ted mam dalsi dve na ceste a vsechny 3 maji vyrachle kodary :roll: Tak uvidime snad neco pojede po vymene.
Budu muset sehnat tu slabsi verzi, ta snad bude bez vybuchu :-D

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2018 12:33 pm
od ps47
jj, moja 8K3A+ je zrela na vymenu, a 8K5A2+ to tiez caka.

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2018 8:17 pm
od T613
kazdy ti rekne epox epox epox a prd ... treba MSI KT333 mam vsechny ok :-D
to je nahoda, tak uz je tady ... kodary nic moc teda :lol: procak je tam 2800+ zadny zazrak, ale lepsi nez kopanec mezi pulky

Obrázek

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: pon kvě 21, 2018 11:56 pm
od ps47
ale no tak, jasne ze mam aj msi KT333.. uhh, niekde.

Re: Voodoo 5 AGP + Athlon 1 GHz slot A

PříspěvekNapsal: úte kvě 22, 2018 12:48 am
od T613
vsak sranda, ja mam desek s KT333 15ks od vsech vyrobcu snad, vic jich ma kodary kaput, na druhou stranu Epox zatim vsechny vcetne KT400
ta co ma jeste dojit uvidime, z fotky to nepoznam