Serious Sam The Second Encounter

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Serious Sam The Second Encounter

Příspěvekod chosen » ned říj 29, 2006 10:53 pm

Ahoj,

zkousel jsem to na svém stroji (není to originál je to stažený z torentu; install --> patch 1.07 --> crack).

Můj PC je 466MHz celeron, 192 MB ram a Voodoo 3 2000 16 MB.

Problém je, že The First Encounter mi sel 1024x768 na full detaily, ale second encounter se strašně seká (v jakýmkoliv rozlišení). A vůbec se to nedá hrát.

Kde je problém? je SS the Second Encounter náročnější než first encounter?

Díky za odpovědi
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod ps47 » pon říj 30, 2006 12:12 am

system requirements su skoro identicke pre first aj second encounter,hmm..skusal si tam dat wickedgl? niektorym hram to dost pomaha (obzvlast ked ma cpu podporu sse,co je myslim aj tvoj pripad).
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod johnyg » pon říj 30, 2006 12:53 pm

SSE mely az celerony od 533 MHz, s jadrem Coppermine - 533A. On ma asi jeste Mendocino.

Jiny hry ti jdou stale stejne dobre?
Uživatelský avatar
johnyg
 
Příspěvky: 37
Registrován: úte črc 18, 2006 12:49 pm

Příspěvekod chosen » pon říj 30, 2006 5:01 pm

no tak treba jsem si stáhl toho hitmana 1 a zádný problém , taky unreal 1 mi jede perfektně.

SSE nemám, rád bych nějaký pentium III 800 MHz (problém je že potřebuju slot 1 a 100 FSB).

WickedGl jsem stáhl, ale asi nějaký beta.

Seká se to úplně strašně :-(
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod ps47 » pon říj 30, 2006 5:20 pm

wickedgl.po nainstalovani si skopiruj opengl32.dll z adresara wickedgl do adresara hry,v hre nastav default opengl,a skus co to spravi..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod chosen » pon říj 30, 2006 6:45 pm

no, funguje to ale dost se to seká (nastavení 1024x768 a normal grafika (jeste je max).

:-(
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod chosen » pon říj 30, 2006 6:52 pm

fraps naměřil tak 13 snímků /sec :-( (někdy i 21 ale i 3)
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

RE

Příspěvekod Vykupitel » úte říj 31, 2006 4:11 pm

No SS:SE byl trosku narocnejsi. Jake mas nastaveni?
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod chosen » úte říj 31, 2006 5:41 pm

no jak jsem psal 1024x768x16 a detaily na normal (jsou tam posuvníky tak je max--> a pak o jeden stupínek dolů normal).

Chtělo by to nový procesor a jeste trochu ramy :cry:
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod wolf00 » úte říj 31, 2006 9:17 pm

skousel jsem to na celeronu 400mhz 192mb ram gf2mx 200 32mb a 20gb disk 5400/2 ,chtelo by to aspon 256mb ram + skusit sehnat idealne plnou p3 700mhz nebo lepsi ... + skusit nastavit rozliseni na 800x600x16 nebo snizit detaily....
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod chosen » úte říj 31, 2006 10:56 pm

Tak ramy na 256 MB (taky si myslim mozná jeste víc) a tu P3 (tak aspoň 700 MHz) okej ale (potrebuju 100 MHz FSB a slot 1). Kdybych sehnal uz bych byl za vodou. :-)
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod wolf00 » úte říj 31, 2006 11:36 pm

mno takze pokud ho deska podporuje tak do slotu1 fsb das toto, http://www.cpupages.com/store/index.php?id_item=437 ale pri schaneni to chce trpelivost ..
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1316
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod ps47 » úte říj 31, 2006 11:46 pm

3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod chosen » stř lis 01, 2006 11:38 am

ps47

nevíš jestli se nedaj sehnat ty procesory (podobný jako na ebay) v cesku? protoze nevím jak bych si to odtamtud objednal :-(
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

RE

Příspěvekod Vykupitel » stř lis 01, 2006 11:43 am

AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod ps47 » stř lis 01, 2006 12:39 pm

no z ebaye sa tu obvykle objednava cezo mna :lol: .takze ak niektory z horeuvedenych chces,za minimalny priplatok sa o vsetko postaram.staci mi cez pm poslat prislusny model a cenu ktoru si predstavujes (odhad: cena procaku 1-4 libry,postovne tak 3-5 libier,a nejake drobne pre mna,taku stovecku :twisted: )..
Naposledy upravil ps47 dne stř lis 01, 2006 12:49 pm, celkově upraveno 1
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Re: RE

Příspěvekod Opty » stř lis 01, 2006 12:41 pm

Vykupitel píše:Koukni se na http://www.aukro.cz Neco tam urcite najdes.

nebo na http://pcbazar.kontakt.cz/
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA
Uživatelský avatar
Opty
Linux user
 
Příspěvky: 1070
Registrován: pon dub 18, 2005 9:20 am
Bydliště: OL

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » stř lis 01, 2006 3:30 pm

P3 550 mi přijde dost nelogická, obvzláště když ve většině těchto desek se dá přes upravenou redukci rozjet Tualatin, kterej má OC strop kolem 1.6ghz a podává naprosto nesrovnatelnej výkon. (Myslim tim Celerona co má fsb 100, jinak by byl a po OC stejně bude problém s frekvencí na AGP.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod chosen » stř lis 01, 2006 5:37 pm

Mám "Intel Seattle(nevim jestli 2 nebo 1) SE440BX-2" ale někde se píše, že do slotu 1 podporuje jen pentium 3 do 600 MHz jinde do 850 MHz. Teď jsem se dočet, že seattle: podporuje jen do 450 MHz P3, a že Seattle 2 podporuje jen 550 MHz P3. Jak to tedy je???? (vím jen že FSB je do 100 MHz).
BIOS: 4S4EB2X0.86A.0024.P17 - poslední na tu desku.
Jaký mi to teda vezme procesor (do 450/550/600 nebo 850 )???

Jukněte někam na net. :-(

Už jsem fakt zoufalej
chosen
 
Příspěvky: 915
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod johnyg » stř lis 01, 2006 6:24 pm

Mrkni se sem, a podle toho jakou mas revizi desky (melo bu to ne ni byt napsano) si najdi jaky procesor deska umi.

http://www.intel.com/support/motherboar ... 013634.htm

Jinak obecne, tahle deska zvladne jakykoli procesor PIII s jadrem Katmai (ty se vyrabely do 600 MHz), novejsi revize i PIII s jadrem Coppermine, to jsou ty s 256 kB cache.
Uživatelský avatar
johnyg
 
Příspěvky: 37
Registrován: úte črc 18, 2006 12:49 pm

Další

Zpět na Hry & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník