Stránka 2 z 3

PříspěvekNapsal: sob bře 31, 2007 2:39 am
od DOC_ZENITH/XAN
Jo, málo ram máš ale ten 3Dmark je ohavnej, tolik dala má 6800ultra po lehčim OC s to i se slabšim CPU.

PříspěvekNapsal: sob bře 31, 2007 10:48 am
od chosen
taky bych řekl, máš určitě nějaký "špatný" ovladače, musíš mít větší skóre, měl bys mít i přes 4000 bodů v 3dmarku 06

a tedka jsou paměti na historickým minimu takže běž do obchodu a kup si další ram

PříspěvekNapsal: sob bře 31, 2007 9:43 pm
od Doom
:(
Tak bohuzel spusteni stalkera se nepovedlo :(;;
Zatim to vypada ze cpu neumi SSE instrukce :( :( a ze si stim stalker neumi poradit :( :(;;;

Zkousel ste nekdo stalkra s V5 na lepsim HW ???

PříspěvekNapsal: ned dub 01, 2007 2:41 pm
od wizzy
paměti jsou samozřejmě hned v plánu nakoupit, 3dnmark05 teď sosám, tak hned postnu, kolik z toho leze.

PříspěvekNapsal: ned dub 01, 2007 5:06 pm
od wizzy
SEm teda nepochopil, proč si pro svůj výsledek v 3dmarku05 musím jít na internet, ale vyplivlo to 9050 bodů. Tak nevím, je to dost?

PříspěvekNapsal: ned dub 01, 2007 6:35 pm
od Opty
podle orbu by to melo odpovidat...

PříspěvekNapsal: ned dub 01, 2007 7:02 pm
od chosen
zkus jeste 3dmark 06

PříspěvekNapsal: ned dub 01, 2007 8:45 pm
od wizzy
Opty: Díky, to jsem potřeboval vědět. Já mám cpu trochu přetočené, tak mi to dělá krapet víc bodíků. Ještě přetočit i grafuli a hlavně co s tím udělá ta paměť. A taky jsem zvědavej, jestli i potom bude Stalker padat.

chosen: zkusím, ale kdo má stahovat těch skoro šestset mega. :roll:

PříspěvekNapsal: ned dub 01, 2007 10:10 pm
od chosen
tak spíš stáhni poslední ovladače

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 7:20 am
od Taskr
...tak o tom bych DLOUHO polemizoval. To se spis cekalo na Dungeon Mastera 2, Dooma 3 (i kdyz taky stal za hovno), Half-Life 2, Diablo 2 a buhvico este, ale zrovna Stalker zil jenom z hypu, kterej produkovali herni novinari urovne Fuada Abazovice mezi HW novinari. Ja osobne jako top kousek mezi ocekavanymi a stale oddalovanymi tituly vidim Duke Nukem Forever Twisted Evil


Tak já jsem se na Doom3 hodně těšil, a v žádnym případě mě nezklamal. Osobně ho mám z trojce HL2, Far Cry, Doom3 nejraději. Je to poslední hra (ještě s HL2) kterou jsem dohrál do konce, a která za něco stála.

Mimochodem už jste zkoušeli toho Stalkera na Voodoo5?

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 7:40 am
od wizzy
chosen píše:tak spíš stáhni poslední ovladače

Na čipset? Tam mám aktuální. Na grafiku? Mám Catalysty 7.1 a poslední je tuším 7.2 nebo 7.3 a slyšel jsem, že je v nich nějaký problém. Jo, tu to je. http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=58969
Jinak instalace oken je momentálně asi týden stará.

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 11:15 am
od Opty
mozna je na case pripustit, ze by mohl byt problem i nekde jinde, tj. v samotne hre :roll:

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 12:35 pm
od wizzy
Skoro bych to tak taky viděl :)

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 3:54 pm
od chosen
určitě kum ten giga ram a máš ten poslední patch na hru? co nastavení?

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 6:35 pm
od wizzy
Paměť je už objednaná. nevím, jestli mám poslední patch, mám tam patch na 1.0001 což asi nejaktuálnější není, nevím. Nastavení v catalystech je víceméně default, ve hře 800x600, světlo na prostředek a zbytek je dost staženej (stíny, grass density, object detail, atd..)
Pro ilustraci, teď jsem si dal HL2 Ep. one, při 1024x768 a vše na max (hdr, AA, AF, prostě vše) se mi fps pohybuje mezi 85 a 115.

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 8:00 pm
od chosen
zkusit s pamětí + kouknout se po novým !!! patchi prej to neco resí a widle máš jaký?

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 8:51 pm
od ps47
..ak sa pozries na to aku ma grafiku tak to zistis velmi rychle aj sam.

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 9:31 pm
od wizzy
chosen: Zjistil jsem, že jiný patch zatím není, na druhém se teprve pracuje
ps47: Přiznám se, že teď jsem nějak nepochopil, jestli to bylo na mě, nebo ne ;( :oops:

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 9:44 pm
od chosen
no teoreticky i Visty ne? ale tip win xp prof 32 bit

PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 11:07 pm
od ps47
mieril som na chosena.visty maju dnes len exhibicionisti typu rh a na nic ine ako na xp drivery nejsou :wink: