Stránka 1 z 1

Hitman 2 Silent Assasin - nespustí se

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 7:20 pm
od chosen
Zdravim, já vim že to není přímo 3dfx , ale potřeboval bych poradti , nainstaluju to a při spouštění je černá obrazovka která se po 20sekundách vrátí do windowsů

poradte prosím :-(

díky


PS: win98se , directx9.0c, geforce3ti500, Voodoo2SLI
asi to budu hrát na tý nvidii :oops:

ale vůbec se mi to nechce spusit

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 7:42 pm
od ps47
ak mas gf3 tak by to malo bezat bez problemov.skus ci nemas destop v 16bit,ak ano daj si 32bit..a nabuduce skus vynechat zdroj odkial to mas.

/nevhodny text maznuty.

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 8:01 pm
od chosen
okej, desktop mám 32bit (už jsem mel) a pořád to nejede:-(

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 8:08 pm
od ps47
nasleduje moja oblubena a velmi skodorastna rada: daj si inu verziu detonatorov,zda sa ze prislusna hra na tej momentalnej proste nefacha :twisted:

ale najprv to skus spustit pod opengl,otvor si hitman2.ini a renderd3d zmen na renderopengl,spust a snad sa to rozbehne..

PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 8:27 pm
od chosen
jo a po instalaci mi soubor zabírá 503 MB (527 664 859 bajtů) je to asi tak?
jinak v ini je odkaz na english.xml ale ten tam nikde nevidím

PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 9:37 am
od chosen
bylo to tím, že mám SB128 a při startu hry se kontroluje EAX

musí se napsat do souboru hitman.ini úplně dolů Eaxdisable