System Shock

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

System Shock

Příspěvekod Adolfik » ned zář 30, 2007 9:46 am

Nedávno jsem si stáhl System Shock Portable 7.0 Mám docela problém s rozjížděním. Na prvním PC kde mám nainstalovaný XP s grafikou GF2 GTS, sice to nemůžu kloudně spustit přes ten hlavní exáč, ale zase můžu přes normální cdshock.exe. Problém spočívá v tom, že když přepnu na vyšší rozlišení, tak mi myš jde strašně pomalu a nikde jsem si nevšiml, že by se dala měnit citlivost.
Na druhém PC, kde mám winME s Voodoo 3 3000, tak mi to nejde vůbec spustit, protože mi to hlásí, že nemůže najít soubot "Look at you".
Poradíte?
Uživatelský avatar
Adolfik
 
Příspěvky: 905
Registrován: sob zář 29, 2007 3:39 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ps47 » ned zář 30, 2007 10:11 am

skusil by som stiahnut poslednu verziu,snad to na tom xp systeme pomoze (a skus nizsie rozlisenie,napr 800*600)..co sa tyka winme,shock portable nebol robeny na to aby bezal pod win9x,ak vies trocha anglicky skus sa na to spytat tu..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ps47 » čtv říj 11, 2007 10:41 pm

..mrkol som sa ako SSP bezi pod win9x,vysledok: launcher nefunguje,ale da sa to bez vacsich problemov spustit manualne,staci si vliezt do adresara shock\res,premenovat CYB.CFG~DEFAULT na CYB.CFG a spustit vesa.exe,to spusti klasickeho shocka cd verziu-nieje nutne nic dalsie nastavovat,co je v porovnani s normalnou cd verziou velke plus (alebo ak sa ti nechce nic premenovavat,proste nainstaluj SSP,do adresara SHOCK si rozbal tento rar a spusti dgvesa_shock.bat :) ).pozor,hi res ma znacny vplyv na performance,hlavne 1024*768..

na win9x/voodoo3 sa mi z toho nepodarilo dostat slusny refresh,a tu sa dostavam k srandovnej casti-SSP totiz bezi s vyssim refreshom len pokial je aktivny nejaky tool ktory prislusny vyssi refresh vnucuje pre vsetky 3d aplikacie (v mojom pripade je to na xp strojoch ati refresh override v ccc).ta utilitka co poskytuje vesa prostredie pre SSP totiz bezi cez d3d,a tym padom na SSP platia aj niektore nastavenia z d3d panelu grafickej karty :D

windowed mode sa pod 9x nerozbehol,netusim preco ;(
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Adolfik » stř pro 31, 2008 6:07 pm

přemýšlel jsem, že si hru nechám až zase sestavím win98 komplík, ale nemohl jsem se udržet a nainstaloval jsem SS Portable 0.9 (zatějc nejaktuálnější) a všechny problém vymizeli a na XP bez problému funguje

Jinak trošku OT: Ničením CPU uzlů si můžu zjistit heslo, které mi pomůže v boji proti Shodan. Tohle heslo se automaticky generuje anebo pevně daný? Pokud je stejný a vzpomínáte si na kod...mohli byste mi ho plls napsat? Na netu jsem o tom našel prd, zničil jsem už tři CPU uzly a ten papír, kam jsem si zapisoval heslo jsem ztratil :oops: . A prohlédavat předchozí patra se mi nechce, když musím zachránit svět :twisted:
Pokud si dobře vzpomínám, tak první číslo bylo 5 (na 100%) druhý možná 7
Uživatelský avatar
Adolfik
 
Příspěvky: 905
Registrován: sob zář 29, 2007 3:39 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Adolfik » pát pro 18, 2009 7:46 pm

jsem sám nebo mi přijde, že posledná verze portable ať mám jakejkoliv komp jsou čím dál tím více méně stabilně? :roll:
Uživatelský avatar
Adolfik
 
Příspěvky: 905
Registrován: sob zář 29, 2007 3:39 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ps47 » pát pro 18, 2009 8:20 pm

obcas to pada aj mne,treba to casto ukladat..vzhladom na to cez ake krkolomne hacky to slape nieje obcasna nestabilita nic neocakavane.

keby som si mohol vybrat darcek pod stromecek,nativny windows port ss1 by bol na prvom mieste (ani by nemusel byt akcelerovany).. :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Adolfik » pát pro 18, 2009 8:54 pm

s předchozíma verzema jsem neměl problémy, hrál jsem to nosntop a spadlo tak dvakrát za den.
Jenomže já hlupák jsem si vše přepsal tou nejnovější :-(
Uživatelský avatar
Adolfik
 
Příspěvky: 905
Registrován: sob zář 29, 2007 3:39 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ps47 » pát pro 18, 2009 10:53 pm

ja pouzivam 0.8d,ide mi v ramci moznosti stabilne..0.9 by sa mala lisit iba tym ze ma integrovany aj dosbox..prinajhorsom ti mozem niekam vytiahnut tu 0.8d.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7957
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Adolfik » pát pro 18, 2009 11:09 pm

kdybys byl tak hodný :)
ta zima venku hraní ss prostě nahrává :)
Uživatelský avatar
Adolfik
 
Příspěvky: 905
Registrován: sob zář 29, 2007 3:39 pm
Bydliště: Brno


Zpět na Hry & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník