Problem s CS 1.6

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Problem s CS 1.6

Příspěvekod havli » čtv říj 04, 2007 5:06 pm

Zdravim, takze problem spociva v tom, ze nefunguje jine nez softwarove rendeerovani. U d3d to hodi hlasku ze video mod neni podporovan, u opengl taky, u opengl + mesa fx vsechno funguje ale v menu neni kurzor mysi a u opengl + wickedgl jemom blika logo cs a hra zamrzne.

PC: athlon xp 1800+, 512 MB RAM , voodoo4 4500 agp + v2 sli, os win98se

ovladace:
v4 1.04
v2 FastVoodoo2 4.6


Nevite nekdo jak to rozchodit?
havli
 
Příspěvky: 1239
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ps47 » čtv říj 04, 2007 5:12 pm

http://helppage.3dfx.sk/#voodoosandcs

je podstatne aby si tam mal spravne glidy,inak sa nic nebude konat..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7927
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod havli » čtv říj 04, 2007 5:42 pm

Tak uz to funguje, ten opengl32.dll jsem tam mel stejne jako to je v tom navodu uz driv ale zjistil jsem ze se to nejak nema rado s FRAPSem :?

A jeste jeden dotaz - podle ceho se hra rozhodne jestli pobezi na voodoo 2 nebo 4?
havli
 
Příspěvky: 1239
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ps47 » čtv říj 04, 2007 5:49 pm

podla toho aky glide mas ve windows/system (da sa overridnut tak ze prislusny glide das do adresara hry).
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7927
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod chosen » čtv říj 04, 2007 7:13 pm

a taky to poznáš že máš max 1024x768 (v2 sli víc nedá) jak máš víc tak to jede přes voodoo4 ne?
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod havli » čtv říj 04, 2007 8:11 pm

chosen píše:a taky to poznáš že máš max 1024x768 (v2 sli víc nedá) jak máš víc tak to jede přes voodoo4 ne?


jo, to taky ale ja sem chtel spis vedet jak prepnout v2 nebo v4 - treba na benchmarky
btw de to nejak udelat i u d3d?
havli
 
Příspěvky: 1239
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ps47 » čtv říj 04, 2007 8:23 pm

niektore aplikacie (napr max payne) podporuju vyber d3d zariadenia na ktorom sa spustia (cez setup,pripadne nejake menu v hre).ked sa inak neda,da sa to robit aj pomocou utilitky 3D Control Center V1.0..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7927
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA


Zpět na Hry & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron