Stránka 3 z 3

PříspěvekNapsal: sob pro 17, 2011 11:08 pm
od anderek79
Omlouvám se nahrál jsem Vám špatnou verzi dema tady je demo s podporou 3dfx:

http://www.ulozto.cz/11841110/splatdem-zip

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 12:04 am
od havli
Taky vyzkouseno. Spustil jsem Carm3dfx.exe, ale vysledek zadnej - hra bezi bez akcelerace 320x240. Je dost pravdepodobny, ze na V3 to ani nemuze fungovat - DOS glide pristupuje k HW primo.... Od stredy snad budu mit trochu volnejc, tak nahodim do nejakyho PC V2 a vyzkousim tam.

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 1:21 pm
od anderek79
Zajímavé že UT demo mi jede v pohodě na 800x600 16b ale NFS 3 když dam v nastavení hry 800x600 tak mi zčerná obrazovka... 640x480 se to dá hrát ale není to ono... :?

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 1:22 pm
od wolf00
skousel jsi to co jsem ti tady postoval ?

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 1:29 pm
od anderek79
Patch pro shadow warriora sem tady na foru nenašel ani pod search... a odkaz si asi zapomněl přidat...

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 1:33 pm
od wolf00
promin je jich tam vicero verzi http://www.3drealms.com/sw/

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 3:02 pm
od anderek79
Ten Shadow Warrior mi nejde nainstalovat hlásí chybu skriptu line 1450 :-(.

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 3:40 pm
od anderek79
Tak duke nukem s tím jfduke 3d portem rozjedu ale přes obraz mi skáčou šedé pruhy takže nehratelné myslím si že to dělá ale ten radeon 9250...

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 5:15 pm
od ps47
jfduke je mysleny pre novsie karty,napriek tomu si myslim ze na r9250ke by behat mal-skusil by som posledny ovladac od ati.

na 3dfx jfduke nebezi vobec.



btw,nebolo by spatne postnut s akou kombinaciou hw a sw si nakoniec skoncil,zacina to byt pomerne neprehladne.

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 7:50 pm
od anderek79
Nakonec jsem skončil s Duronem 850MHz + 256SD Ram + Deska Fic AZ11EA + Radeon 9250 + Diamond VooDoo 2 12MB + 8,4GB disk + Win 98SE.

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 7:52 pm
od wolf00
ono tech patchu je tam vic nez jeden ...

swsndfxp.exe - Patch for Shadow Warrior 1.2 to correct PCI sound card crash (35k) - Please check readme.txt before downloading!
sw3dfx11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered CD (1764k)
swpl3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered Parental Lock (Wal-Mart) CD (1765k)
swuk3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Registered UK (No Shuriken) CD (1766k)
swsw3d11.zip - 3Dfx patch for v1.2 Shareware Episode (1758k)

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 9:07 pm
od ps47
anderek79 píše:Nakonec jsem skončil s Duronem 850MHz + 256SD Ram + Deska Fic AZ11EA + Radeon 9250 + Diamond VooDoo 2 12MB + 8,4GB disk + Win 98SE.

chyba ti tam to najdolezitejsie-ake pouzivas ovladace.

PříspěvekNapsal: ned pro 18, 2011 9:25 pm
od anderek79
Radeon- 30314 a voodoo 2 30300b

PříspěvekNapsal: stř pro 21, 2011 7:30 pm
od havli
Takze vyzkouseno v DOSu na AXP@2,3 GHz + V2 12MB.

Carmageddon se porad spousti v SW verzi, nezavisle od toho, jakej exe spoustim. Tak jsem jeste zkusil GTA1 a shadow warrior, oba po spusteni 3dfx verze vyhodej chybu, ze Voodoo graphics nebylo nalezeno a konec. Takze na V2 DOS hry asi moc chodit nebudou. Pro V1 tady nemam momentalne zadnej kompatibilni PC, takze jestli by to fungovalo aspon tam, zkusit nemuzu. Mozna je taky chyba mezi klavesnici a zidli, nevim, 3D v DOSu jsem dneska zkousel poprve a patrne taky naposled, takze je mozny, ze existuje zpusob jak rozjet V2 pod dosem.... ale ja ho neznam. :roll:

PříspěvekNapsal: stř pro 21, 2011 9:56 pm
od DOC_ZENITH/XAN
Tak to pozor. V2 je plně zpětně kompatibilní s V1 a GTA mi pod dosem v Glide na voodoo2 chodilo vždy nádherně, spíš tam máš něco špatně.

Co máš za platformu? Ňáké šílené socket A VIA chipsety by mohly být problém, a vůbec moderní platformy. Ideální by to bylo zkusit na Intel BX či něčem starším. A rozhodně nezapomenout v bios vypnout pnp os a ACPI.

PříspěvekNapsal: stř pro 21, 2011 10:52 pm
od havli
Je to ten KT333 epox + barton@2,3 + 256MB ram. Ted jsem V2 hodil do MS-6168 PC..... a tam spusteni hry vyvola jen tmu a zasek. Ale je docela mozny, ze se bije s integrovanou V3. Casem planuju dat dohromady tualatina + BX, tak to pak trochu podrobnejc prozkoumam.

PříspěvekNapsal: stř pro 21, 2011 11:35 pm
od ps47
havli píše:je docela mozny, ze se bije s integrovanou V3

ano,je to tak.ine kombinacie 3dfx kariet su ok,ale tato jedna nie.

PříspěvekNapsal: sob bře 10, 2012 11:05 pm
od havli
Nakonec se mi to demo povedlo v DOSu pres glide rozjet. Funguje to na:

AMD K6-2 400MHz nebo Cyrix MII 250MHz
Voodoo 1 4MB
Asus P5A-B
128MB RAM
ATi 2MB 2D grafika
win98 SE -> DOS 7.1


Jeste jsem zkousel Pentium MMX @ 250MHz + V1 a V2..... ani na jednom to nejde.