Wolfenstein ENEMY TERRITORY

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

Wolfenstein ENEMY TERRITORY

Příspěvekod oslice » čtv srp 25, 2011 4:40 pm

ahoj, dorazila mi karta V5 a rad bych rozjel hru Wolfenstein ENEMY TErritory. Jake ovladace jsou treba? Jine hry me jedou, ale tato ne.

p.s. jeste dotaz na otestovani karty. Zda se mi malej vykon-pripada mi ze karta jede jen na jeden cip. V ovladacich 3dfx to poznat nejde-nic tam neni za info.
sestava PIII 700, 512 RAM, Voodoo 5500, XP win[/b]

p.s.2 diky ps47 za porizeni teto karty
Uživatelský avatar
oslice
 
Příspěvky: 74
Registrován: pát črc 22, 2011 8:27 pm
Bydliště: královéhradecký kraj

Příspěvekod ps47 » čtv srp 25, 2011 9:41 pm

mrkni FAQ,opengl/wickedgl sekcia.aky ovladac pouzivas?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod oslice » pát srp 26, 2011 2:05 pm

je tam ovladac Amigamerlin 2.1 for Voodoo4/5

vsechno na tom jede jen ten wolf ne
Uživatelský avatar
oslice
 
Příspěvky: 74
Registrován: pát črc 22, 2011 8:27 pm
Bydliště: královéhradecký kraj

Příspěvekod ps47 » pát srp 26, 2011 2:09 pm

dal by som tam A41 custom (manualna instalacia cez device manager).
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod oslice » pát srp 26, 2011 2:59 pm

vecer zkusim a dam vedet jak to dopadlo
Uživatelský avatar
oslice
 
Příspěvky: 74
Registrován: pát črc 22, 2011 8:27 pm
Bydliště: královéhradecký kraj

Příspěvekod ps47 » pát srp 26, 2011 3:10 pm

na tom by to malo slapat (3dfx opengl ICD),ale pozor,kompresiu textur (v ET) treba drzat vypnutu.ta funguje az s wickedgl,tak je ale problem ze pokial bude wickedgl opengl32.dll v adresari ET,bude ta punkbuster vykopavat za cheating..riesenim je hodit wickedgl opengl32.dll do windows\system32,co sa ale zasa neodporuca,pretoze to sposobi,ze cez wickedgl pobezia vsetky opengl hry..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pát srp 26, 2011 3:48 pm

Proč držet vypnutou? Na WickedGL mi teda nbejela + 16-Bit Z buffer a bylo to celkově EE. Ale naprosto super mi zafungovala poslední MesaFX. Komprese textur ok, bylo to i dost poznat, a při 32-bit barvách 32-bit Z-buffer, žádná haprující vzdálená geometrie, atd.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » pát srp 26, 2011 7:03 pm

to ano,ale rychlost mierne utrpi,ak si dobre spominam.v kazdom pripade,mesafx je dobry napad,a vobec nezaskodi to vyskusat..


edit: sometimes,I even amaze myself :)

viewtopic.php?p=2050#2050
viewtopic.php?p=8594#8594
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod oslice » ned srp 28, 2011 9:04 pm

nejsem doma, omlouvam se, nainstaluju ovladac snad zitra a snad wolfenstein konecne pojede
Uživatelský avatar
oslice
 
Příspěvky: 74
Registrován: pát črc 22, 2011 8:27 pm
Bydliště: královéhradecký kraj

Příspěvekod oslice » úte zář 20, 2011 8:52 pm

tak ovladac A41 od ps47 jsem zkusil, sice to najelo, ale hra se nezobrazuje spravne, nastavenim rozliseni to opravdu neni.
Uživatelský avatar
oslice
 
Příspěvky: 74
Registrován: pát črc 22, 2011 8:27 pm
Bydliště: královéhradecký kraj

Příspěvekod ps47 » úte zář 20, 2011 9:43 pm

ps47 píše:mrkni FAQ,opengl/wickedgl sekcia.aky ovladac pouzivas?

pouzi wickedgl alebo mesafx,inak sa enemy territory konat nebude.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod oslice » úte zář 27, 2011 12:24 am

tak konecne spusteni hry Wolfenstein-ENEMY TERRITORY vyreseno! Po instalacni onanii ruznych ovladacu-funguje ovladac AMIGAMERLIN 3.1 R11 a nebylo treba nic dalsiho instalovat- bohuzel jsem musel zmenit sestavu a nainstalovat to na ATHLON 1700+, na PENTIU III 700 se to rozebehlo take, ale bylo to nehratelne-mel jsi pravdu brzdil VOODOO 5 procesor,

jen MAM JESTE DOTAZ- spustil jsem na nove sestave 3DMARK 2000, vykon V5 nijak oslnivy-hodilo to jen 3200, ale trapi me jina vec- ve 3DMARK 2000 mi to ukazuje pouze 32MB. :oops:
Uživatelský avatar
oslice
 
Příspěvky: 74
Registrován: pát črc 22, 2011 8:27 pm
Bydliště: královéhradecký kraj

Příspěvekod Gringo » úte zář 27, 2011 6:16 am

jak tady nekdo uz trefne poznamenal - vetsina lidi hraje jine hry, nez 3D mark:-)

3D Mark je silne optimalizovany pro nVidia karty a tak mu napriklad vubec nedochazi, ze muzou existovat dvoucipove grafiky. Vidi z te tvoji jen a pouze prvni VSA cip - no jeho minus...
Gringo Joe Peter Shooter, osobne
Uživatelský avatar
Gringo
 
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod ps47 » úte zář 27, 2011 7:12 am

vacsina aplikacii uvidi v5 ako 32mb kartu,to je uplne v poriadku-ono to de fakto 32mb karta aj je (32mb na gpu).
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7914
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod oslice » čtv zář 29, 2011 7:52 pm

JO JESTE JEDNOU DIKY ZA KARTU a zdravim Portugalce :-), a take diky za info, MUZETE to LOCK(nout)

p.s. nejak se mi ta sbirka uz rozrostla :-)
Uživatelský avatar
oslice
 
Příspěvky: 74
Registrován: pát črc 22, 2011 8:27 pm
Bydliště: královéhradecký kraj


Zpět na Hry & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron