NFS 5 Porsche Unleashed/Porsche 2000

Sem postujte otázky ke hrám, screeny atd

Moderátoři: ps47, Doom

NFS 5 Porsche Unleashed/Porsche 2000

Příspěvekod wizzy » pát bře 30, 2012 7:29 pm

Nevíte někdo, jak toto rozběhat na relativně novém stroji (c2d, rad 4800, win xp sp3)? Vím, že originální Porsche Unleashed mělo na novějších strojích problém, ale řešil to myslím patch, ale s Porsche 2000 nebyl problém. Mám originálku Porsche 2000 a nedaří se mi to rozjet, po spuštění porsche.exe se objeví logo a za chvíli opět zmizí.. Totéž v taskmanageru. Any hint?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod ps47 » pát bře 30, 2012 7:34 pm

3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7929
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » pát bře 30, 2012 7:55 pm

Dííky...já zatím našel tady toto http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=142 a s tím patchem (no patch, je to nějaký upravený exe) se mi to povedlo spustit, ale použitelnost téměř nulová, pohyb v menu je strašně zpomalený, o vlastní hře ani nemluvě..brr..
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod ps47 » pát bře 30, 2012 8:04 pm

predpokladam ze pouzivas d3d-pre tuto hru bude lepsie pouzit wraper, viz moj link..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7929
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » pát bře 30, 2012 8:16 pm

Já zatím jsem o krok pozadu, zatím se snažím porsche rozjet samo o sobě (i proto jsem to hodil do mísy ;-) ) a až to bude ako tako šlapat pod primární grafikou, tak začnu blbnout s 3dfx :-) Jinak rychlost je už přijatelná (80+ fps) - stačilo ve vlastnostech vyházet kompatibility mod..
celkem bych ocenil, kdyby i menu bylo hi-res, nejen závody, ale to už bych chtěl asi moc.. jinak teď už jen poladit aa a af a trošku si zajezdím a pak začnu blbnout s 3dfx :-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Re: hraje te to ještě na Multiplayeru?

Příspěvekod rakip » úte zář 04, 2012 1:07 pm

wizzy píše:Já zatím jsem o krok pozadu, zatím se snažím porsche rozjet samo o sobě (i proto jsem to hodil do mísy ;-) ) a až to bude ako tako šlapat pod primární grafikou, tak začnu blbnout s 3dfx :-) Jinak rychlost je už přijatelná (80+ fps) - stačilo ve vlastnostech vyházet kompatibility mod..
celkem bych ocenil, kdyby i menu bylo hi-res, nejen závody, ale to už bych chtěl asi moc.. jinak teď už jen poladit aa a af a trošku si zajezdím a pak začnu blbnout s 3dfx :-)

Jede to superi na win7 ale jen neinstalovaci verze a jede i po Multiplayeru na IP veřejnou,tak pokud mate zájem si zahrát tak založím hru.
rakip
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte zář 04, 2012 12:58 pm

Re: NFS 5 Porsche Unleashed/Porsche 2000

Příspěvekod Oblak » úte zář 04, 2012 11:30 pm

jede mi to normálně na win7

vím, že v případě problémů se odstranily smazáním souboru driver2.cab
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Re: NFS 5 Porsche Unleashed/Porsche 2000

Příspěvekod wizzy » stř zář 05, 2012 7:46 am

Okii, tak se na některý večer domluvíme a já si od vás s radostí nechám nakopat prdel :-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník


Zpět na Hry & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník