Neverwinter Nights

Linux a 3DFX pište jakékoli problémy k danému tématu

Moderátor: Vykupitel

Neverwinter Nights

Příspěvekod lipo » úte zář 28, 2004 1:33 pm

Zkousel nekdo pod linem ?? Nedavno jsem to instalnul a jsem tezce sklaman nehorazne se to trha :( je to nehratelene v jednom txt pisou toto

3DFX is no longer in business; although some Voodoo 5 cards may work occasionally
they are no longer supported by 3DFX and available drivers do not
generally include complete OpenGL support required for Neverwinter Nights.
Hence, 3DFX graphics cards are not supported by NWN.

The game window will not render properly if you attempt to play in a window
while your desktop resolution is set to 800x600 or less.

Please upgrade your drivers as soon as possible.
:( takze si budu muset poridit asi nejakou novou kartu coz jsem nechtel ale ...
Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

RE

Příspěvekod Vykupitel » stř zář 29, 2004 8:27 am

Pod Linuxem sem to nezkousel,ale pod woknama to bezi v pohode a plynule. Jak to provozujes?
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod lipo » čtv zář 30, 2004 10:32 pm

Jestli mysls nastaveni tak 800x600 a jinak vse na minimum detaily atd.. vyple stiny ...
Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

RE

Příspěvekod Vykupitel » pát říj 01, 2004 8:15 am

A predpokladam, ze pod linuxem. Pod jakym Wine? nebo Cedega.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod lipo » pát říj 01, 2004 9:15 am

nepouzivam wine ani nic podobnyho jede to primo bez ruznych podobnych programku.
Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

RE

Příspěvekod Vykupitel » pát říj 01, 2004 10:19 am

Coze NWM ma nativni linuxovou binarku? To jsem nevedel.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod lipo » pát říj 01, 2004 10:38 am

Ano ma :) tady je --> http://icculus.org/~ravage/nwn/ a zde je navod --> http://www.linuxworld.com/story/32654.htm puvodni verze je 1.29 pote jsem patchnul na 1.3? a ted mam 1.62 zle trhalo se to na vsech stejne patche najdes na ofiifcl webu nw. Jo jeste je potreba nahrat tam language balik hned po instalaci je natom webu kde je instalator
Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49


Zpět na Linux & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron