V3 jako neprimarni karta

Linux a 3DFX pište jakékoli problémy k danému tématu

Moderátor: Vykupitel

V3 jako neprimarni karta

Příspěvekod swarm » čtv črc 07, 2005 12:15 am

Mám problém, že ovladač tdfx mi nechce spolupracovat s V3 PCI, když karta není jako primární. Máte někdo zkušenosti s funkčností voodoo karet s ovladačem tdfx, když nejsou v BIOSu jako primární?
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod swarm » čtv črc 07, 2005 11:04 pm

Tak jak už to bývá chyba byla v uživateli (ostatně jako vždycky, linux je přece bezchybný :)). Stačilo ovladači tdfx dalším řádkem v xf86configu říct, že se jedná o V3 a už to jede v pohodě.
Takže teďka už mi jede linux s plochou na třech monitorech (karty viz. podpis).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod Kayman » pát črc 08, 2005 12:25 am

paaaani
to fakt tak ide? woov :mrgreen:
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod swarm » pát črc 08, 2005 3:24 pm

Kayman píše:paaaani
to fakt tak ide? woov :mrgreen:

Všechno jde když se chce, ale nepřál bych ti vidět ten konfigurační soubor ke grafickému rozhraní :oops: :)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod Ren » pát črc 08, 2005 5:57 pm

To jde preci i pod win..A bez konfiguraku, jen zas clovek neudela uplne vsechno co by chtel..Mno, to s konfigurakem vlastne taky ne.
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod swarm » pát črc 08, 2005 8:33 pm

Ren píše:To jde preci i pod win..A bez konfiguraku, jen zas clovek neudela uplne vsechno co by chtel..Mno, to s konfigurakem vlastne taky ne.
To je fakt, ale tam se to bere jako samozřejmost, protože to funguje automaticky.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod Ren » sob črc 09, 2005 12:59 am

jj, to bylo na Kaymana..Mam slusnou predstavu, co to dalo prace..;-)
Uživatelský avatar
Ren
VIP
 
Příspěvky: 2740
Registrován: pát srp 13, 2004 10:54 am

Příspěvekod swarm » pon črc 25, 2005 2:45 am

Hm....tak se mi zasekává počítač při přehrávání videa....to se zase dneska nevyspim...mno a zitra do prace, ufff.

Nejspíš tu asi nikdo nemá zkušenosti s akcelerací videa při použítí více grafických karet, co? :|
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)

Příspěvekod lipo » stř zář 21, 2005 4:40 am

no v mlayeru de akcelerace vnutit parametrem -vo + Available video output drivers pokud je to to co myslis
Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49


Zpět na Linux & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron