Quake3 malo fps

Linux a 3DFX pište jakékoli problémy k danému tématu

Moderátor: Vykupitel

Quake3 malo fps

Příspěvekod lipo » pát čer 18, 2004 3:51 pm

Takze mam V5 5500-pci a jede me to na jeden cip a pulku pameti ale i presto se mi zda ze to ma nejaky maly vykon cpu mam na 2125Mhz .Zkousel jsem to na default pak jsem to ruzne menil ale nebylo to moc znat ani k horsimu no ale aani naopak .Potom jsem zkusil OSP kde mam vylazen konfig na co nejvetsi fps a taky nic pohybuje se to kolem 50 nekdy 90 zalezi na mape jinak ve windousech to pod 200 nekleslo v tom osp-cku
Nevite cim to muze byt ?
Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

RE

Příspěvekod Vykupitel » pát čer 18, 2004 6:16 pm

Jake pouzivas glide? Z http://glide.sourceforge.net? Zkus si zkompilovat posledni verzi s aktivovanym Texusem2 pro kompresi textur.
Problem muze byt v tom,ze se na TDFX DRI driver pres pul roku nesahlo a dneska uz dost zaostava za MESA GLX. Zkus ho ale pouzit z MESA projektu, je tam aktualnejsi nez na DRI strankach a rek bych,ze je i rychlejsi, navic se lip kompiluje.
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod K!ll3r » sob čer 19, 2004 10:57 pm

no to muze bejt cokoliv ne jen drivery ozvi se mi na icq , btw o tom bych mel neco vedet jakozto 3 letej prof hrac q3 :D , jinak mne dvoucip 5500 davala 256pfs (timedemo)
Uživatelský avatar
K!ll3r
Čestný člen
 
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L

Příspěvekod lipo » ned čer 20, 2004 11:32 am

Podle me bude asi chyba v tdfx driveru protoze i killer rikal ze mu to jelo taky obdobne jako me snad jeste hur
Byavista Lane
Uživatelský avatar
lipo
Senior member
 
Příspěvky: 140
Registrován: pon kvě 03, 2004 4:56 pm
Bydliště: UPCE/Locked Bag 49

Příspěvekod K!ll3r » pon čer 21, 2004 8:01 pm

lipo píše:Podle me bude asi chyba v tdfx driveru protoze i killer rikal ze mu to jelo taky obdobne jako me snad jeste hur


asi si to spatne precet :D jukni tam jeste jednou rekl jsem ze mam tak o 10 fps min nez ve widlich a ne 10fps :) , podle mne to bude ovladacema , mas tam mesu?zkousel si muj cfg?jede to stejne nebo jinak :?:
Uživatelský avatar
K!ll3r
Čestný člen
 
Příspěvky: 500
Registrován: pon dub 26, 2004 8:52 pm
Bydliště: Ustí n/L


Zpět na Linux & 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron