Sem nahadzujte zaujímavé imagy

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod ghost » sob pro 05, 2009 8:46 pm

ked tam das ssd disk tak moze byt procik aj z kalkulacky :)
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod ps47 » sob pro 05, 2009 9:13 pm

jj,amd neo2 by tomu slusil viac-na buduci rok ma vyst asus eee s neo2+ati radeon,budem musiet hodne tvrdo odolavat aby som si to nekupil..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod socket » sob pro 05, 2009 10:01 pm

inak predava sa nejaka ITX doska s AM2?
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Uživatelský avatar
socket
 
Příspěvky: 1114
Registrován: stř črc 18, 2007 12:13 am
Bydliště: Slovenská republika

Příspěvekod ps47 » sob pro 05, 2009 10:13 pm

3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ghost » sob pro 05, 2009 10:50 pm

a k tomu bedna origen ae m10 :wink:

Obrázek
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod Lukáš V. » sob pro 05, 2009 10:56 pm

U nás bez problémů seženeš Zotac s GeForce 8200. Sice bez PCIe ×16, ale za nízkou cenu a hlavě CUDA/PhysX :)
http://pc.itek.cz/amd-s-pcie-socket-am2 ... GF8200-C-E
Uživatelský avatar
Lukáš V.
 
Příspěvky: 135
Registrován: pon črc 14, 2008 4:57 pm

Příspěvekod ps47 » sob pro 05, 2009 11:41 pm

pravda.neviem preco mi tam vliezol ati chipset ako requirement (resp viem,kolega sa ma pred par dnami presne na to pytal a tieto dve som mu linkol)..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 8006
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned pro 06, 2009 10:25 am

Hoši zabalte ty AMDčka... to už raději tohle:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66467

a ještě - to Lukáš V. - Ion toto neumí. Nesplňuje minimální požadavky ala GF8600/9500 s 32 jednotkama a minimálně 256mb dedikovaný paměti.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod Lukáš V. » ned pro 06, 2009 11:04 am

Nemáš pravdu, CUDA to umí (podmínka jen 256MB FB) a PhysX také via CPU :8P:
Uživatelský avatar
Lukáš V.
 
Příspěvky: 135
Registrován: pon črc 14, 2008 4:57 pm

Příspěvekod ghost » ned pro 06, 2009 12:03 pm

aj tak myslim ze lacnejsie a elegatnejsie riesenie je shuttle xpc, integrovany zdroj, ucinne chladenie, miesto na mechaniky, jeden pci a jeden pciexpress...
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2472
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod socket » ned pro 06, 2009 12:28 pm

DOC_ZENITH/XAN píše:Hoši zabalte ty AMDčka... to už raději tohle:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66467

a ještě - to Lukáš V. - Ion toto neumí. Nesplňuje minimální požadavky ala GF8600/9500 s 32 jednotkama a minimálně 256mb dedikovaný paměti.

aj kebyze tam dam toho najslabsieho intela, stale to bude zrat viac ako 35W AMD.
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Uživatelský avatar
socket
 
Příspěvky: 1114
Registrován: stř črc 18, 2007 12:13 am
Bydliště: Slovenská republika

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned pro 06, 2009 12:38 pm

To teda ani nápad. A naví ten výkon, ňákou tu K8... ne to fakt ne. O spotřebě AMD jsem se přesvědčil sám dle chování zdroje, ne toho co se kde píše. A i takový E5200 dá přes multithread SW cestou full hd MKV ripy. To K8 nedá a K10 má spotřebu .... škoda mluvit.

via CPU


Mlčim... už mlčim.. :?
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod socket » ned pro 06, 2009 3:09 pm

3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Uživatelský avatar
socket
 
Příspěvky: 1114
Registrován: stř črc 18, 2007 12:13 am
Bydliště: Slovenská republika

Příspěvekod chosen » ned pro 06, 2009 4:11 pm

no jo akorát že u AMD když tam napíšou 65W TDP tak to těch 65W má ;) kděžto u untelu ne viz. http://extrahardware.cz/test-40-proceso ... h?page=0,8 koukni na zátěž (dobrá každá platforma má jinou desku) ale třeba ten e5200 65w vs 4850e 45w :-P u intelu to tak prostě není , a to má intel větší výkon (amd dosahuje leda v iddle lepší spotřeby)
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » ned pro 06, 2009 4:14 pm

Ale to je TDP? Co to má co dělat se spotřebou CPU?

Já ti to řeknu jinak. Mam Seasonica 400W. Dejme tomu že zbytek je jedna dvd mechanika, 500 gb jednoplotna disk, Geforce 7900GT pasivní, nic víc.

Když tam dam Pentium Dualcore E5200 naperu tam 1,5V vypnu úsporný režimy a ocnu to na 4ghz, tak v klidu jede zdroj na minimální otáčky, cpu je studenej. A to ještě deska byla neuvěřitelně žravá Asus s 975x chipsetem + ještě WS s ještě dalším velkým čipem pro převod PCI-E4x na PCI-X.

Pak jsem tam dal Phenoma X2. I na defaultu ten zdroj v idle zvedal otáčky. Full load netřeba komentovat + výkon byl o dost horší. Prostě jakmile je to K10 tak výtop, i když je to ten novej AthlonII bez L3 cache, furt oproti starýmu C2D topí víc bez ohledu na to co si AMD píše na stránkých za spotřebu. A teplota? :) Byl tam klasickej AMD box a zahřál se. Na tom intelu byl malinkej inteláckej třetinovej box a byl studenej. Na ty 4ghz mi stačil starej box z E6600 kterej byl větší a měl měděný jádro.

Ty doby Netburstu kdy si Intel přikrášloval spotřebu jsou pryč teď si jí naopak AMD maluje.

Vezmi si starej 65nm jednojádrovej celeron, servi z boxu větrák a pasivně se to uchladí. Udělěj to s AMD co má psanou stejnou spotřebu a poví ti to realitu. Ale proč by to AMD neprošlo že, když Nvidii prošly dříve mnohem horší věci.

Já narozdíl od spousty lidí si můžu vzít ze skladů cokoliv a otestovat si to. Hodně mi to zvedlo rozhled a zbavilo iluzí. Když jsem pár let dozadu byl jen čtenář určitejch webů, měl jsem pohled na věc jinej. A jsem rád že teď pravdu znám. A nejen u CPU...

edit: na těch grafech od chosena je nejvtipnější srovnání coretemp teploty a reálné teploty chladiče.... někdo nám tu cheatuje.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod socket » ned pro 06, 2009 11:17 pm

ADD3800IAA5CU :wink: 8-)
uchladi sa aj bez chladica (v iddle).
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Uživatelský avatar
socket
 
Příspěvky: 1114
Registrován: stř črc 18, 2007 12:13 am
Bydliště: Slovenská republika

Příspěvekod chosen » ned pro 06, 2009 11:33 pm

procesor kterej se uchladí bez chladiče jsem ještě neviděl ;( aspon ne v delším časovém úseku než pár sekund
Voodoo1, Voodoo2, Velocity 100, 2*Voodoo3 2000 AGP, 2*Voodoo3 3000 AGP, Voodoo3 2000 PCI SGR, Voodoo3 3500TV (včetně chobotnice)
chosen
 
Příspěvky: 916
Registrován: pát kvě 05, 2006 9:05 pm
Bydliště: Stratov

Příspěvekod Rendax » ned pro 06, 2009 11:36 pm

ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
Uživatelský avatar
Rendax
unintentional forum destroyer
 
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec

Příspěvekod havli » ned pro 06, 2009 11:53 pm

chosen:

Intely od P4 vys urcite....zacnou throttlovat a je to...
U AMD nevim, ale K8 a novejsi nejspis umi taky neco podobnyho.


Kdysi jsem dokonce zapnul bez chladice K6-III 450 a v klidu nabootovaly win. Kdyz speaker zacal piskat, teprv jsem si vsimnul ze jsem zapomel nasadit chladic. :lol:
havli
 
Příspěvky: 1264
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod socket » pon pro 07, 2009 12:14 am

ja som testoval jeden mobilny K8 bez chladica, prehrieval sa tak som tam polozil pasiv z chipsetu, a hla.. uz isiel uchladit aj v zatazi, pod 120°C :twisted:
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Uživatelský avatar
socket
 
Příspěvky: 1114
Registrován: stř črc 18, 2007 12:13 am
Bydliště: Slovenská republika

PředchozíDalší

Zpět na Aukce 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník