Konečně zase něco zajímavého na aukru

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Naposledy upravil(a) Bezmozek dne pát kvě 01, 2009 6:05 am, celkem upraveno 2 x.
Do you Voodoo?

Rendax
unintentional forum destroyer
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendax »

ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(

havli
Příspěvky: 1266
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »


Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Do you Voodoo?

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Do you Voodoo?

nManJofo
Příspěvky: 308
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvek od nManJofo »

...cize vravis, ze nema zmysel sa do nej pustat....




EDIT: az nie som OT, tak tu mame jednu BFG PhysX:

http://www.aukro.cz/item626788318_bfg_a ... gddr3.html

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

nevim jak to s tou V5 MAC bude, chápu, že někdo nevyzkouší V2 nebo V3, tam je rozdíl zanedbatelnej, ale s V5 bych se už obtěžoval abych jí prodal jako funkční, takže počítám, že karta bude na 90% nefunkční :roll:
Do you Voodoo?

Uživatelský avatar
Gringo
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

ona muze "nefunkcnost" spocivat treba i v tom, ze nejede v PCcku, ze ma porad MAC BIOS
Gringo Joe Peter Shooter, osobne

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Přesně tak, ono to sice nějak složité není, ale to flashnutí na PC BIOS je trošku vyšší dívčí. Pamatuju jak jsem byl napnmutý já, jestli se mi to rozjede nebo ne...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Uživatelský avatar
dupalin
Příspěvky: 19
Registrován: čtv lis 13, 2008 10:48 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvek od dupalin »

...dle slov prodávajícího v PC nenaběhne... takže asi trochu větší loterie :twisted:

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

No pokud má MAC BIOS, tak se v PC nechytne, to je jasné.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8049
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

je tam edit,skusil ju v macu a ide.. :)
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
Gringo
Příspěvky: 641
Registrován: ned úno 26, 2006 9:15 pm
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo »

Hned nam cenovka poskocila;-) Jesteze jsme mu to poradili;-)
Gringo Joe Peter Shooter, osobne

nManJofo
Příspěvky: 308
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvek od nManJofo »

Aj ked to asi nie je zaujimava aukcia...

http://aukro.cz/item633371890_ctyrikrat ... _1_kc.html


...zaujimalo by ma, co je zac ta uplne prva karta

nManJofo
Příspěvky: 308
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvek od nManJofo »


Uživatelský avatar
Vlask
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvek od Vlask »

nManJofo píše:Aj ked to asi nie je zaujimava aukcia...

http://aukro.cz/item633371890_ctyrikrat ... _1_kc.html


...zaujimalo by ma, co je zac ta uplne prva karta
Pravdepodobne Trident 3DImage 9750.

Jinak pro me je spis zajimava tahle aukce kterou jsem prave vyhral
http://aukro.cz/show_item.php?item=636404614
Jedna z tech karticek pokud se nemejlim bude cirrus logic laguna....

Rendax
unintentional forum destroyer
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendax »

Gainward Dragon 2000 (Rush 8MB)

http://aukro.cz/item640607351_neco_pro_ ... dfx_1.html

Innovision Mighty Banshee

http://aukro.cz/item640601664_neco_pro_ ... _3dfx.html

Další Gainward Dragon 2000,ale fotka je stejná jako u předešlé,takže bych to bral s rezervou.

http://aukro.cz/item645119902_3dfx_1.html
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(

Uživatelský avatar
Vlask
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvek od Vlask »

Diamond Voodoo 1 a nejaka Voodoo 2.....
http://www.aukro.cz/item644355126_7x_pc ... karta.html

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6912
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

ProComp G111
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Zamčeno