Konečně zase něco zajímavého na aukru

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Uživatelský avatar
ozzy
Příspěvky: 244
Registrován: pon črc 19, 2004 5:49 pm
Bydliště: Choceň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ozzy »

V3 PowerColor 355A
bohužel ji chybí chladič

http://aukro.cz/item937018444_3dfx_voodoo_3_agp.html

Uživatelský avatar
Vlask
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvek od Vlask »

O akceleraci MPEG4 do PCI je evidentne velkej zajem....

http://www.aukro.cz/item936785363_graficka_karta.html

Tohle je u mistnich kupujicich taky oblibena karta....

http://www.aukro.cz/item940991336_graficka_karta.html

Kdyby nahodou nekdo jeste shanel Voodoo2 (tu uz maji snad vsichni xkrat, tak nevim proc to sem postuju :lol: )

http://www.aukro.cz/item941504122_3d_ak ... 342_3.html

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

V2 není nikdy dost a za padíčko osobkou by do SLI potěšila.
A na karta na MPEG4, co to umí a na co jsou včechny ty konektory? :roll:
Do you Voodoo?

Uživatelský avatar
Vlask
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvek od Vlask »

Co tahle karta presne umi to nevim, ale tady mas co umi ten svab na ni...

http://www.thefreelibrary.com/Industry' ... a096239710

Uživatelský avatar
Vlask
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvek od Vlask »

Cena o nicem, ale kdyby nekdo shanel nutne Savage 2000 tak to napravo od Gigabyte vypada napadne podobne....

http://www.aukro.cz/item944340870_5x_gr ... karta.html

Sice to neni 3Dfx, ale kdyz je tu tolik blaznu do boxed grafik :wink:

http://www.aukro.cz/item941919759_grafi ... adace.html
http://www.aukro.cz/item941919812_grafi ... ladac.html
http://www.aukro.cz/item941919858_grafi ... adace.html

Neco pro masove padelatele :lol:
http://www.aukro.cz/item938244693_digi_copier.html

Ponekud drahe.....
http://www.aukro.cz/item940749074_ageia ... yziky.html

Uživatelský avatar
Bezmozek
Příspěvky: 505
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek »

Do you Voodoo?

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jj,robila sa,je to top karta do agp od nv..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

"rychlostí grafického čipu 1.2GHz"

;(
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Tvrdej voltmod.. heh, ne z G71 jsem nedostal víc než 750... To bude takt pamětí. Až na to že X1950 pro AGP s tim stejně vytře podlahu. Je to dobrý jen pro lidi co maj třeba Via chipsety a podobný bazmeky kde ATI PCI-E>AGP můstky jaksi EE.

maf5510
Příspěvky: 48
Registrován: úte bře 02, 2010 10:44 pm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maf5510 »

ja mam 7950 GT do PCI-E a jede mi to takto

Obrázek


Obrázek

Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

Tak.. dle tvého screenu ten takt pamětí souhlasí.

7950AGP nebyla referenční. Poslední AGP karta Nvidie byla 7800GS, která byla nejokuchanější G70 aka jen 16PP, nízké takty, zkrátka slabší jak 6800 ultra. Něco mezí ní a GT. Nvidia 7950 AGP nikdy nevydala, je to něco jako radeon 4650 AGP atd, čistě počin výrobců, nečekej tedy ani referenční takty.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

mam pocit ze 7950agp ma aktivnych dokonca 20pp..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
jutes
Příspěvky: 251
Registrován: sob led 30, 2010 4:43 pm
Bydliště: Home, Les.

Příspěvek od jutes »


Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque
Příspěvky: 2040
Registrován: stř pro 01, 2004 7:18 pm

Příspěvek od Bob van Sikorski »

http://www.aukro.cz/item944083993_graf_ ... _32mb.html

Předmětem aukce je kvalitní a plně funkční Graf. karta MATROX G2+/MSDA/8MBI. Nevím jestli velikost paměti je 16MB nebo 32MB. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uživatelský avatar
jutes
Příspěvky: 251
Registrován: sob led 30, 2010 4:43 pm
Bydliště: Home, Les.

Příspěvek od jutes »

Bob van Sikorski píše:http://www.aukro.cz/item944083993_graf_ ... _32mb.html

Předmětem aukce je kvalitní a plně funkční Graf. karta MATROX G2+/MSDA/8MBI. Nevím jestli velikost paměti je 16MB nebo 32MB. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
tento je lepsi

http://www.aukro.cz/item944282892_usa_g ... karta.html
....Je do PCI slotu mozna do ISA... :shock:

havli
Příspěvky: 1265
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »


Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvek od DOC_ZENITH/XAN »

ps47 píše:mam pocit ze 7950agp ma aktivnych dokonca 20pp..
Já bych řekl že plnejch 24. Pleteš si to s .. ehm Gainward nebo powercolor dělal ještě nereferenční 7900GT 512mb AGP.. a ta měla 3 verze lišící se v počtu pipelines 16/20/24. Ale 7950 měla vždy u všech modelů plnejch 24.

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

pravda.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

nManJofo
Příspěvky: 310
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvek od nManJofo »

http://aukro.cz/item950074973_aopen_ak33.html

vsimnite si ten napis na doske

Uživatelský avatar
Vlask
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvek od Vlask »

http://www-304.ibm.com/jct01003c/cgi-bi ... guage=enus

Vyssi modely meli vyfocene na yjfy, pekne bylo ze byly oba made in czech republic :wink:

Nebyt te hnusne ceny tak hned biduju, takhle budu sakra zvazovat. To zas jede jen v AIX, desku se slotem na to nemam, takze jen tak do vitrinky je to trosku drahy.

Edit: na druhou stranu - puvodni cena $2,995 - to zas tak draho tedka nevychazi :lol:

Zamčeno