Konečně zase něco zajímavého na aukru

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod ozzy » sob úno 27, 2010 1:02 pm

V3 PowerColor 355A
bohužel ji chybí chladič

http://aukro.cz/item937018444_3dfx_voodoo_3_agp.html
Uživatelský avatar
ozzy
 
Příspěvky: 244
Registrován: pon črc 19, 2004 5:49 pm
Bydliště: Choceň

Příspěvekod Vlask » ned úno 28, 2010 7:46 pm

O akceleraci MPEG4 do PCI je evidentne velkej zajem....

http://www.aukro.cz/item936785363_graficka_karta.html

Tohle je u mistnich kupujicich taky oblibena karta....

http://www.aukro.cz/item940991336_graficka_karta.html

Kdyby nahodou nekdo jeste shanel Voodoo2 (tu uz maji snad vsichni xkrat, tak nevim proc to sem postuju :lol: )

http://www.aukro.cz/item941504122_3d_akcelerator_s_cipem_gendac_isc5_342_3.html
Uživatelský avatar
Vlask
 
Příspěvky: 835
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvekod Bezmozek » pon bře 01, 2010 3:04 pm

V2 není nikdy dost a za padíčko osobkou by do SLI potěšila.
A na karta na MPEG4, co to umí a na co jsou včechny ty konektory? :roll:
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 496
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod Vlask » pon bře 01, 2010 5:35 pm

Co tahle karta presne umi to nevim, ale tady mas co umi ten svab na ni...

http://www.thefreelibrary.com/Industry' ... a096239710
Uživatelský avatar
Vlask
 
Příspěvky: 835
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvekod Vlask » čtv bře 04, 2010 7:59 pm

Uživatelský avatar
Vlask
 
Příspěvky: 835
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvekod Bezmozek » pon bře 08, 2010 12:24 am

Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 496
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod ps47 » pon bře 08, 2010 12:45 am

jj,robila sa,je to top karta do agp od nv..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » pon bře 08, 2010 9:47 am

"rychlostí grafického čipu 1.2GHz"

;(
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon bře 08, 2010 1:51 pm

Tvrdej voltmod.. heh, ne z G71 jsem nedostal víc než 750... To bude takt pamětí. Až na to že X1950 pro AGP s tim stejně vytře podlahu. Je to dobrý jen pro lidi co maj třeba Via chipsety a podobný bazmeky kde ATI PCI-E>AGP můstky jaksi EE.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod maf5510 » pon bře 08, 2010 7:27 pm

ja mam 7950 GT do PCI-E a jede mi to takto

Obrázek


Obrázek
maf5510
 
Příspěvky: 48
Registrován: úte bře 02, 2010 10:44 pm

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon bře 08, 2010 8:41 pm

Tak.. dle tvého screenu ten takt pamětí souhlasí.

7950AGP nebyla referenční. Poslední AGP karta Nvidie byla 7800GS, která byla nejokuchanější G70 aka jen 16PP, nízké takty, zkrátka slabší jak 6800 ultra. Něco mezí ní a GT. Nvidia 7950 AGP nikdy nevydala, je to něco jako radeon 4650 AGP atd, čistě počin výrobců, nečekej tedy ani referenční takty.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » pon bře 08, 2010 8:51 pm

mam pocit ze 7950agp ma aktivnych dokonca 20pp..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod jutes » úte bře 09, 2010 12:00 am

Uživatelský avatar
jutes
 
Příspěvky: 251
Registrován: sob led 30, 2010 4:43 pm
Bydliště: Home, Les.

Příspěvekod Bob van Sikorski » úte bře 09, 2010 12:17 am

http://www.aukro.cz/item944083993_graf_ ... _32mb.html

Předmětem aukce je kvalitní a plně funkční Graf. karta MATROX G2+/MSDA/8MBI. Nevím jestli velikost paměti je 16MB nebo 32MB. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uživatelský avatar
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque
 
Příspěvky: 2040
Registrován: stř pro 01, 2004 7:18 pm

Příspěvekod jutes » úte bře 09, 2010 12:26 am

Bob van Sikorski píše:http://www.aukro.cz/item944083993_graf_karta_matrox_g2_16mb_nebo_32mb.html

Předmětem aukce je kvalitní a plně funkční Graf. karta MATROX G2+/MSDA/8MBI. Nevím jestli velikost paměti je 16MB nebo 32MB. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tento je lepsi

http://www.aukro.cz/item944282892_usa_g ... karta.html
....Je do PCI slotu mozna do ISA... :shock:
Uživatelský avatar
jutes
 
Příspěvky: 251
Registrován: sob led 30, 2010 4:43 pm
Bydliště: Home, Les.

Příspěvekod havli » úte bře 09, 2010 12:34 am

havli
 
Příspěvky: 1252
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » úte bře 09, 2010 1:12 am

ps47 píše:mam pocit ze 7950agp ma aktivnych dokonca 20pp..


Já bych řekl že plnejch 24. Pleteš si to s .. ehm Gainward nebo powercolor dělal ještě nereferenční 7900GT 512mb AGP.. a ta měla 3 verze lišící se v počtu pipelines 16/20/24. Ale 7950 měla vždy u všech modelů plnejch 24.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » úte bře 09, 2010 10:47 am

pravda.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod nManJofo » úte bře 09, 2010 4:44 pm

http://aukro.cz/item950074973_aopen_ak33.html

vsimnite si ten napis na doske
nManJofo
 
Příspěvky: 303
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod Vlask » úte bře 09, 2010 8:29 pm



http://www-304.ibm.com/jct01003c/cgi-bin/common/ssi/ssialias?infotype=an&subtype=ca&htmlfid=897/ENUS100-289&language=enus

Vyssi modely meli vyfocene na yjfy, pekne bylo ze byly oba made in czech republic :wink:

Nebyt te hnusne ceny tak hned biduju, takhle budu sakra zvazovat. To zas jede jen v AIX, desku se slotem na to nemam, takze jen tak do vitrinky je to trosku drahy.

Edit: na druhou stranu - puvodni cena $2,995 - to zas tak draho tedka nevychazi :lol:
Uživatelský avatar
Vlask
 
Příspěvky: 835
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

PředchozíDalší

Zpět na Aukce 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron