Konečně zase něco zajímavého na aukru

Zajímavé aukce 3dfx HW, které se vyskytly na internetu (e-bay, aukce, ....)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » stř dub 21, 2010 9:36 am

Bezmozek píše:OT: http://sn.aukro.cz/item1002461761_dfi_i ... _p965.html
Je tohle slušná fošna? :roll:
Za pětikilo mi to přijde hezký a líbí se mi že má 3 PCI sloty


Jo je to slušná fošna, sice FSB 420 - 450 nepatří dnes už k top výsledkům ale jinak ok. Bacha ale na biosy jestli to umí všechny moderní CPU. DFI se totiž o své desky moc nestará a neupgraduje je.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod Vlask » ned dub 25, 2010 9:15 pm

Tohle by mohlo nekoho zajimat, cena zatim zajimava...
http://www.aukro.cz/item1012400384_3_pevne_disky_a_nejake_desky.html
Uživatelský avatar
Vlask
 
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon dub 26, 2010 1:55 pm

Vlask píše:Tohle by mohlo nekoho zajimat, cena zatim zajimava...
http://www.aukro.cz/item1012400384_3_pevne_disky_a_nejake_desky.html

Tohle tam vypadá jako originální Amd 486 X5 160mhz. Mňam, těch moc nebylo.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod Bezmozek » čtv dub 29, 2010 5:34 am

Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 500
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod Vlask » čtv dub 29, 2010 8:09 pm

Tohle vypada skoro jako propojovaci kabel pro canopus voodoo - teda vypada hodne podobne jako ten u me voodoo 1

http://www.aukro.cz/item1010836946_kabel_ps2_na_dsub_15pin.html

Zejtra si tam zkusim zajet, jestli je ta jejich prodejna vubec otevrena.

Edit: to bude blbost, ted mi doslo ze by ten vga kabel musel bejt samec a ne samica.
Uživatelský avatar
Vlask
 
Příspěvky: 836
Registrován: ned říj 03, 2004 8:19 pm
Bydliště: Prerov

!!!

Příspěvekod iDeFiX » ned kvě 02, 2010 8:36 pm

3Dfx Voodoo still lives in our hearts forever
iDeFiX
 
Příspěvky: 104
Registrován: pon říj 06, 2008 5:17 pm
Bydliště: Tam na sever

Příspěvekod havli » ned kvě 02, 2010 8:48 pm

Moc pekny, to bude asi bitva :twisted:
havli
 
Příspěvky: 1259
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Bezmozek » ned kvě 02, 2010 8:48 pm

zase tak moc asi ne, diamond je jinak plevelná karta, myslim, že stejně jde jen o tu krabici :roll: :lol:
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 500
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod havli » ned kvě 09, 2010 11:07 pm

http://aukro.cz/item1028039485_pocitac_ ... ntium.html

P4 1,4 + i850 + V4 4500 AGP


ale ta cena :roll:
havli
 
Příspěvky: 1259
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod ozzy » ned kvě 16, 2010 5:01 pm

Uživatelský avatar
ozzy
 
Příspěvky: 244
Registrován: pon črc 19, 2004 5:49 pm
Bydliště: Choceň

Příspěvekod Taskr » pon kvě 17, 2010 10:10 am

Tohle tam vypadá jako originální Amd 486 X5 160mhz. Mňam, těch moc nebylo.


Jak jsi zjistil, že se jedná o 160 Mhz 486? Já to z té fotografie nemůžu vyčíst. Jestli ano, tak je to krásný CPU. Myslíš, že by šel ještě taktnout?
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
Taskr
VIP
 
Příspěvky: 639
Registrován: stř čer 02, 2004 10:43 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon kvě 17, 2010 12:19 pm

Podle loga. tohle velký rozcabený logo AMD používala jen ta poslední ala 160mhz. DX4 a normální X5 133 má jiný toho si můžeš všimnou. Plus je to špatně vidět, ale myslím si, že pod tim logem je opravdu nečitelně napsáno 5x86 160mhz - P90, to P90 už skoro přečíst jde.

Jinak taktovat by asi šel, ale 200mhz na 80% nedá, a většina desek neumí FSB 45, jen 40 a pak až 50, čili by se stejně ztroskotalo na defaultu, jen by to na rozdíl od 133mhz verze dal třeba komplet pasivně bez větráku.

Vzhledem k tomu že pro mojí 486 už mam jinej cpu (klasickou 133 jedoucí na 3x50) a tenhle by mi nic nepřinesl tak jsem to nechal, protože sběratel CPU až na pár vyjímek (Rise MP6, Pentia PRO, atd.) nejsem.

Jinak toto je taky celkem lahůdka kterou nikdo nechce. Socket 4 je naprosto stejně vzácnej, to první zlatý Pentium ( 50 - 66 mhz ) s tou zabugovanou FPU jednotkou, a zde i s funkční deskou.

http://www.aukro.cz/item1042094658_zakl ... _k_pc.html

Nedávno na aukru byla i Intel overdrive PR100 do socketu 3, ale byla to klasická Intel DX4 100mhz jen s regulátorem voltáže aby běhala i v starejch 5V only boardech, nebylo to to Pentium s 32-bit sběrnicí do socketu 3, to bych chtěl sehnat a obencharkovat ho proti tý X5 na 150mhz.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod Bezmozek » pon kvě 17, 2010 7:02 pm

http://www.aukro.cz/item1038465862_dvou ... orova.html
Zdá se mi to, nebo tam je dual PentiumPRO board?
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 500
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod havli » pon kvě 17, 2010 7:13 pm

Je to tak, otazka je, jestli druhy VRM modul je rovnou na desce nebo chybi...

// pentium PRO 200 MHz / 1MB L2
http://www.aukro.cz/item1040190757_rari ... ket_8.html
havli
 
Příspěvky: 1259
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » pon kvě 17, 2010 7:23 pm

Ano přesně tak je to dual socket 8 board ještě k tomu s Sdramem a možná i integrovanym USB řadičem, ale přesně bych měl obavy o ten VRM. Protože bez něj se s druhym CPU můžeme tak akorát rozloučit.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod havli » pon kvě 17, 2010 7:40 pm

Podle lepsich fotek vypada ta deska nejak divne. Vypada to, ze nejaky napajeci obvody jsou primo na desce a a pozice pro VRM je jen jedna. Takze asi puvodne byly osazeny oba CPU a VRM pro druhy tam zbyl...

Klasicky SDRAM tam ale na 99% nepujdou. Slot je sice stejnej 168 pin DIMM, ale ma jinak vyrezy. Podobnou desku mam doma a jsou tam ECC EDO. Podobny jako tohle.
havli
 
Příspěvky: 1259
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod socket » pon kvě 17, 2010 7:47 pm

ja doma jednu ppro dosku mam (a par procakov, 1mb samozrejme medzi nimi :lol: ) a do biosu som sa dostal, ale nemohol som zdetekovat HDD a externy radic som nemal, tak som sa na to vykaslal.
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Uživatelský avatar
socket
 
Příspěvky: 1113
Registrován: stř črc 18, 2007 12:13 am
Bydliště: Slovenská republika

Příspěvekod havli » pon kvě 17, 2010 7:56 pm

Ja mam taky, i single PPro desku.....takze nic z veci vyse drazit nebudu.

Jediny co mi chybi je 512 KB a 1MB model, snad se k nim casem dopracuju :)

Takhle nejak by melo vypadat 2x PPro:
viewtopic.php?t=2399&postdays=0&postorder=asc&start=440
havli
 
Příspěvky: 1259
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

Příspěvekod Bezmozek » úte kvě 18, 2010 5:32 am

havli, máš ten krám ještě? Mohl by ses podívat kterej klíč je jinde a na jakou stranu? Nějaký paměti tu mám, ale nevím co to je zač :oops:
Do you Voodoo?
Uživatelský avatar
Bezmozek
 
Příspěvky: 500
Registrován: stř lis 28, 2007 4:52 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod havli » úte kvě 18, 2010 7:49 am

ECC EDO vypadaji takhle. Od klasickych SDRAMu se lisi tim vyrezem vlevo. SDRAM ho maj posunutej o kousek doprava.
havli
 
Příspěvky: 1259
Registrován: pát čer 22, 2007 11:17 pm
Bydliště: Hradec Králové

PředchozíDalší

Zpět na Aukce 3DFX

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron