Stránka 48 z 50

PříspěvekNapsal: stř dub 21, 2010 9:36 am
od DOC_ZENITH/XAN
Bezmozek píše:OT: http://sn.aukro.cz/item1002461761_dfi_i ... _p965.html
Je tohle slušná fošna? :roll:
Za pětikilo mi to přijde hezký a líbí se mi že má 3 PCI sloty


Jo je to slušná fošna, sice FSB 420 - 450 nepatří dnes už k top výsledkům ale jinak ok. Bacha ale na biosy jestli to umí všechny moderní CPU. DFI se totiž o své desky moc nestará a neupgraduje je.

PříspěvekNapsal: ned dub 25, 2010 9:15 pm
od Vlask
Tohle by mohlo nekoho zajimat, cena zatim zajimava...
http://www.aukro.cz/item1012400384_3_pevne_disky_a_nejake_desky.html

PříspěvekNapsal: pon dub 26, 2010 1:55 pm
od DOC_ZENITH/XAN
Vlask píše:Tohle by mohlo nekoho zajimat, cena zatim zajimava...
http://www.aukro.cz/item1012400384_3_pevne_disky_a_nejake_desky.html

Tohle tam vypadá jako originální Amd 486 X5 160mhz. Mňam, těch moc nebylo.

PříspěvekNapsal: čtv dub 29, 2010 5:34 am
od Bezmozek

PříspěvekNapsal: čtv dub 29, 2010 8:09 pm
od Vlask
Tohle vypada skoro jako propojovaci kabel pro canopus voodoo - teda vypada hodne podobne jako ten u me voodoo 1

http://www.aukro.cz/item1010836946_kabel_ps2_na_dsub_15pin.html

Zejtra si tam zkusim zajet, jestli je ta jejich prodejna vubec otevrena.

Edit: to bude blbost, ted mi doslo ze by ten vga kabel musel bejt samec a ne samica.

!!!

PříspěvekNapsal: ned kvě 02, 2010 8:36 pm
od iDeFiX

PříspěvekNapsal: ned kvě 02, 2010 8:48 pm
od havli
Moc pekny, to bude asi bitva :twisted:

PříspěvekNapsal: ned kvě 02, 2010 8:48 pm
od Bezmozek
zase tak moc asi ne, diamond je jinak plevelná karta, myslim, že stejně jde jen o tu krabici :roll: :lol:

PříspěvekNapsal: ned kvě 09, 2010 11:07 pm
od havli
http://aukro.cz/item1028039485_pocitac_ ... ntium.html

P4 1,4 + i850 + V4 4500 AGP


ale ta cena :roll:

PříspěvekNapsal: ned kvě 16, 2010 5:01 pm
od ozzy

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 10:10 am
od Taskr
Tohle tam vypadá jako originální Amd 486 X5 160mhz. Mňam, těch moc nebylo.


Jak jsi zjistil, že se jedná o 160 Mhz 486? Já to z té fotografie nemůžu vyčíst. Jestli ano, tak je to krásný CPU. Myslíš, že by šel ještě taktnout?

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 12:19 pm
od DOC_ZENITH/XAN
Podle loga. tohle velký rozcabený logo AMD používala jen ta poslední ala 160mhz. DX4 a normální X5 133 má jiný toho si můžeš všimnou. Plus je to špatně vidět, ale myslím si, že pod tim logem je opravdu nečitelně napsáno 5x86 160mhz - P90, to P90 už skoro přečíst jde.

Jinak taktovat by asi šel, ale 200mhz na 80% nedá, a většina desek neumí FSB 45, jen 40 a pak až 50, čili by se stejně ztroskotalo na defaultu, jen by to na rozdíl od 133mhz verze dal třeba komplet pasivně bez větráku.

Vzhledem k tomu že pro mojí 486 už mam jinej cpu (klasickou 133 jedoucí na 3x50) a tenhle by mi nic nepřinesl tak jsem to nechal, protože sběratel CPU až na pár vyjímek (Rise MP6, Pentia PRO, atd.) nejsem.

Jinak toto je taky celkem lahůdka kterou nikdo nechce. Socket 4 je naprosto stejně vzácnej, to první zlatý Pentium ( 50 - 66 mhz ) s tou zabugovanou FPU jednotkou, a zde i s funkční deskou.

http://www.aukro.cz/item1042094658_zakl ... _k_pc.html

Nedávno na aukru byla i Intel overdrive PR100 do socketu 3, ale byla to klasická Intel DX4 100mhz jen s regulátorem voltáže aby běhala i v starejch 5V only boardech, nebylo to to Pentium s 32-bit sběrnicí do socketu 3, to bych chtěl sehnat a obencharkovat ho proti tý X5 na 150mhz.

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 7:02 pm
od Bezmozek
http://www.aukro.cz/item1038465862_dvou ... orova.html
Zdá se mi to, nebo tam je dual PentiumPRO board?

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 7:13 pm
od havli
Je to tak, otazka je, jestli druhy VRM modul je rovnou na desce nebo chybi...

// pentium PRO 200 MHz / 1MB L2
http://www.aukro.cz/item1040190757_rari ... ket_8.html

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 7:23 pm
od DOC_ZENITH/XAN
Ano přesně tak je to dual socket 8 board ještě k tomu s Sdramem a možná i integrovanym USB řadičem, ale přesně bych měl obavy o ten VRM. Protože bez něj se s druhym CPU můžeme tak akorát rozloučit.

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 7:40 pm
od havli
Podle lepsich fotek vypada ta deska nejak divne. Vypada to, ze nejaky napajeci obvody jsou primo na desce a a pozice pro VRM je jen jedna. Takze asi puvodne byly osazeny oba CPU a VRM pro druhy tam zbyl...

Klasicky SDRAM tam ale na 99% nepujdou. Slot je sice stejnej 168 pin DIMM, ale ma jinak vyrezy. Podobnou desku mam doma a jsou tam ECC EDO. Podobny jako tohle.

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 7:47 pm
od socket
ja doma jednu ppro dosku mam (a par procakov, 1mb samozrejme medzi nimi :lol: ) a do biosu som sa dostal, ale nemohol som zdetekovat HDD a externy radic som nemal, tak som sa na to vykaslal.

PříspěvekNapsal: pon kvě 17, 2010 7:56 pm
od havli
Ja mam taky, i single PPro desku.....takze nic z veci vyse drazit nebudu.

Jediny co mi chybi je 512 KB a 1MB model, snad se k nim casem dopracuju :)

Takhle nejak by melo vypadat 2x PPro:
viewtopic.php?t=2399&postdays=0&postorder=asc&start=440

PříspěvekNapsal: úte kvě 18, 2010 5:32 am
od Bezmozek
havli, máš ten krám ještě? Mohl by ses podívat kterej klíč je jinde a na jakou stranu? Nějaký paměti tu mám, ale nevím co to je zač :oops:

PříspěvekNapsal: úte kvě 18, 2010 7:49 am
od havli
ECC EDO vypadaji takhle. Od klasickych SDRAMu se lisi tim vyrezem vlevo. SDRAM ho maj posunutej o kousek doprava.