Ako som rozbehal voodoo1 na WinXP

Vše co se týká Voodoo Graphic, to jest problémy s nimi, identifikace atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Ako som rozbehal voodoo1 na WinXP

Příspěvekod zetka » úte bře 29, 2005 3:37 pm

No tak po V2 som hodil do kompu Monster 3D,predtym som odinstaloval V2 drivery,v spravcovi zariadeni po zobrazeni skrytych zariadeni som odinstaloval 2 alebo 3 voodoo vecicky(neviem ako sa presne volaju :oops: ),vycistil registre a restart.Na V1 som nahodil Iceman drivery a pouzil Mesa 6202 a gamesy idu a bez problemov,zajtra napisem zoznam hier,na co si spominam,tak to boli Q3,Undying,RTCW,Unreal,UT,Hexen 2,Heretic 2,Wheel of Time,Serious Sam 1,2,Deus ex,rune,forsaken-tusim,SIN.Jedine co mi slo na V2 a nechcelo ist na V1 je MOHAA,vyskocila na mna hlaska,ze potrebuje multitexturing a ze sa nespusti,no co uz,ale ostatne hry bezia bez problemov!s Wicked nejde nic,vypise sa,ze wickety su len na V2,takze Mesa!Mam nforce U400 dosku od Epoxu,Barton 2500+,WinXP Proff+SP2,
GeForce 4 Ti 4600,agp v biose na 128 MB. :D :D :D
zetka
 
Příspěvky: 53
Registrován: úte led 25, 2005 12:50 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ps47 » stř dub 06, 2005 3:38 pm

nice.mohol by si nahodit presny postup? ja som sa totiz mohol zblaznit,a voodoo1 mi v novych kompikoch proste neslo.co sa wickedgl tyka,skus ho preinstalovat a nainstaluj si to s nastavenim pre voodoo banshee.MOHAA vyzaduje multitexturing,tkze proste nepojde,to je normalne..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7930
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod zetka » stř dub 06, 2005 4:29 pm

Uf tak to bolo pred nejakym tyzdnom,ale skusim si spomenut,bo V2 je spat v kompe.Takze po odstraneni zbytkov po V2 vo WinXP som namontoval V1 do kompu,pri hladani driverov som zadal cestu,V1 sa v pohode nainstalovala a sla.viem toto si asi nechcel pocut,ale mne to fakt fachcilo bez problemov,proste som nahodil ICEmanove ovladace a slo to,ziadny specialny postup som nepouzil.v icemanovych ovladacoch je polozka registru,ktora sa vola OpenGl.reg,aj bez toho mi V1 fungovala,aj po pridani do registru mi V1 fungovala,Optimize.reg som neskusal,Iceman este pise,ze treba manualne skopcit so systemu32 glide2,3x a 3dfxogl.dll,no neviem,ja som ich nikam kopirovat nemusel,ja som ich tam po instalacii driverov mal a boli urcite k V1.inac vsetky ovladace ktore som nasiel na nete pod nt,w2k,xp boli v podstate totozne(aj tie od Antonyho Tosta)-porovnavanie suborov,
az na to,ze v icemanovych su tie dve polozky registru.Inac V1 mi v kompe krasne bez problemov slapala a priznam sa,ze taky slusny vykon v hrach som od nej veru necakal 8) .Viac ti zial neporadim,jedine len to,aby si prisiel ku mne domov a ukazem ti postup ako som to spravil,takze pokial mas zaujem,tak sa ozvi,este pol hodinku som pred neto v robote,potom idem domov,doma net nemam.som z BA Race
zetka
 
Příspěvky: 53
Registrován: úte led 25, 2005 12:50 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » stř dub 06, 2005 7:54 pm

Už jsem to tu někde ríkal, tak znova: Voodoo1 na procesoru s technologií 3Dnow rychlejším než asi 500mhz prostě nejde, tak se s tim smiřte a přestaňte shánět drivery. Nej. Na kterém jsem to jel byl Celeron 3100(výkon asi jak Athlon 1300) ale 3Dnow nemá. Na žádném Athlonu nebo Duronu mi nikdy nešla. Tenhle fenomén jsem vypozoroval na K6, na které mi na 550 už nejela, ale na 350 občas jo, občas ne a na Pentiu MMX a Cyrixu M2 v pohodě.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod ps47 » stř dub 06, 2005 9:20 pm

no teda,nechcem zaparat,ale byt tebou si este raz pozriem poslednu vetu prveho postu.tolik k teorii voodoo1+3dnow=nada :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7930
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod zetka » čtv dub 07, 2005 11:09 am

XAN píše:Už jsem to tu někde ríkal, tak znova: Voodoo1 na procesoru s technologií 3Dnow rychlejším než asi 500mhz prostě nejde, tak se s tim smiřte a přestaňte shánět drivery. Nej. Na kterém jsem to jel byl Celeron 3100(výkon asi jak Athlon 1300) ale 3Dnow nemá. Na žádném Athlonu nebo Duronu mi nikdy nešla. Tenhle fenomén jsem vypozoroval na K6, na které mi na 550 už nejela, ale na 350 občas jo, občas ne a na Pentiu MMX a Cyrixu M2 v pohodě.


nevymyslam si,voodoo 1 mi naozaj fachci na Bartone 2500+,inac by som asi ps47 neponukol tu moznost,aby si to pozrel u mna nazivo,nie?inac v ogl stars pri 640x480 malo cca 20 FPS,pri tom istom nastaveni mala voodoo2 cca 45 FPS
zetka
 
Příspěvky: 53
Registrován: úte led 25, 2005 12:50 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ps47 » čtv dub 07, 2005 11:20 am

ja ti verim,adresoval som to XANovi :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7930
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » čtv dub 07, 2005 2:42 pm

:shock: :shock: :shock: Sakra, jak je to možný. Nikdy jsem to nerozjel, pravda, na NF2 jem to nezkoušel. :shock: :shock: :shock:
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod -HoNY- » úte kvě 31, 2005 4:41 pm

Me se taky povedla rozjet, chvili to jelo pak hardfreeze a po resetu uz to nejelo a jenom bylo hard frezee
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod no-X » úte kvě 31, 2005 4:50 pm

-HoNY- píše:Me se taky povedla rozjet, chvili to jelo pak hardfreeze a po resetu uz to nejelo a jenom bylo hard frezee


Tutéž zkušenost mám s MX Rush!
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod -HoNY- » stř čer 01, 2005 4:50 pm

no-X píše:
-HoNY- píše:Me se taky povedla rozjet, chvili to jelo pak hardfreeze a po resetu uz to nejelo a jenom bylo hard frezee


Tutéž zkušenost mám s MX Rush!

Me Rush jel normálně ale byl jsem zklamán a tak jsme ho vyndal :(
Hlupáci kradou peníze, nVidioti myšlenky.
Uživatelský avatar
-HoNY-
Certifikovaný nVidiot
 
Příspěvky: 2115
Registrován: úte bře 01, 2005 5:34 pm
Bydliště: Brno


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo Graphics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník