Cvakanie voodoo1

Vše co se týká Voodoo Graphic, to jest problémy s nimi, identifikace atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Cvakanie voodoo1

Příspěvekod goosemaster » ned črc 24, 2005 12:09 am

Zdravim,

zaprve by ste mohli povolit anonymov na fore. Naco som sa musel registrovat ked sem poslem len tuto jednu spravu. Nechapem co ma byt to cvakanie pri prechode do 3d rezimu voodoo?
http://www.thedodgegarage.com/3dfx/v1/v ... _relay.wav
co to ma byt, kde na screenshote to je vidno, naco to je, ci to bol "bug" vyrobnej serie alebo schvalne pridana "feature"

Pls odpovedzte mi toto je jedine co mi akosi "uslo" :)

//edit: este daco: chodim sice na elektrotechnicku priemyslovku, ale aj tak neviem co je to impedancia. mam z elektrotechniky 4. Co by sa stalo keby som normalne zapojil rampage na monitor bez pouzitia tej dosticky co napravuje impedanciu? thx
Naposledy upravil goosemaster dne ned črc 24, 2005 12:12 am, celkově upraveno 1
goosemaster
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 24, 2005 12:05 am
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod ps47 » ned črc 24, 2005 12:12 am

..proste ked sa aktivovala 3dfx karta,tak to cvaklo.prakticke,aspon mohol clovek okamzite vediet ci je aktivna primarna karta alebo 3dfx :D

a s anonymami su vzdy len problemy,ver mi :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7930
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod goosemaster » ned črc 24, 2005 12:13 am

preboha tomu sa hovori rychla odpoved :shock:
akurat ze som sa nic nove nedozvedel....
goosemaster
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 24, 2005 12:05 am
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod B@RT » ned črc 24, 2005 12:17 am

něco jako když ti pískal starý modem a ty si věděl že si připojený tak i původní vooodoo takhle cvakly když se sepnuly relé, dělala to karta Righteous 3D společnosti Orchid.
Problem je že anonymové by mohli jen zaspamovat a zanadávat, pokud máš V2 tak si počtení najdeš a registrace se ti jistě vyplatila, není tu jen forum ale i stránka o kartách a historii 3dfx http://www.3dfx.cz/3dfx.htm
Naposledy upravil B@RT dne ned črc 24, 2005 12:20 am, celkově upraveno 1
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod goosemaster » ned črc 24, 2005 12:19 am

dik za tie rychle odpovede, ale stale neviem *co* tam cvaka! rad by som to "zariadenie" videl na screenshote. co to je? nejake dve kovove platnicky?
goosemaster
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 24, 2005 12:05 am
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod B@RT » ned črc 24, 2005 12:21 am

jsou to ty dvě černé krabičky za VGA vstupem/výstupem u té orchid
tyhle jsem já nekuchal ale klasické relé tak funguje dvě kovové destičky a elektormagnet (cívka která je přitáhne)
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod goosemaster » ned črc 24, 2005 12:23 am

dik a co ta impedancia? zaujimalo by ma aky by bol obraz bez tej regulacnej dosticky :)
goosemaster
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned črc 24, 2005 12:05 am
Bydliště: Bratislava

Příspěvekod B@RT » ned črc 24, 2005 12:25 am

to nevím :?
ale pokud změníš impedanci třeba vadným kabelem tak ti monitor vykazuje vady barvy a třeba se klepe obraz
Sbírka karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Uživatelský avatar
B@RT
 
Příspěvky: 1484
Registrován: stř pro 22, 2004 9:41 pm
Bydliště: Orlí Hnízdo - Lomnice n. Pop.

Příspěvekod swarm » ned črc 24, 2005 2:45 am

goosemaster píše:dik a co ta impedancia? zaujimalo by ma aky by bol obraz bez tej regulacnej dosticky :)

Predpokladam,ze jsi na prumce prvnim rokem. Impedance je neco jako odpor, ale ma krom realne slozky i imaginarni.

//EDIT: mno hodne neomalena interpretace, ale co uz...:)
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD
Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
 
Příspěvky: 1187
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo Graphics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník