VoodooTV a video capture

Jakákoli problematika co se týká DesktopTV, VoodooTV 100 a VoodooTV 200

Moderátor: Vykupitel

VoodooTV a video capture

Příspěvekod ps47 » ned říj 02, 2005 12:11 am

tak uz vesele opekam v kompiku voodooTV,bezi mi to pod xp na wdm driveri,tv fuguje ok (deinterlacer),ale chcel by som skusit aj nieco nahrat.visual reality samozrejme nefunguje (znamy bug pod xp),a z virtualdubu som jelen,takze ak ma niekto pre mna par rad co mam vlastne robit,tak budu vitane.podotykam ze s niecim podobnym robim prvy krat (n00b alert) :|P:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Kayman » ned říj 02, 2005 12:49 am

virtuabdub je fajn - len su obcas problemy so synchronizaciou zvuku s obrazom :?

taky pre lamy je dobry baotv - uz som ho spominal pri v3 3500

http://kayman.fiitkar.sk/3dfx/BaoTV.zip

skus a napis ci to ide :)
moc som ho nepouzival lebo som nic nenahraval ale co som skusal tak vsetko islo hladko ;)
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod ps47 » ned říj 02, 2005 6:15 pm

..nevie najst Btvid_32.dll,nejaky som nasiel na driverguide ale ten sa mu nepaci.. :?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Kayman » ned říj 02, 2005 6:47 pm

hmm, a potrebuje ho?
mne to vypisa tiez nejaku chybu ze nieco chcel a nema to ale inak to islo...
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod scot666 » ned říj 02, 2005 6:55 pm

Zkousel jsi Dscaler?
ObrázekCompaq V3 3500 TV-out, V3 3500TV, V3 3500 TVFM NTSC, Powercolor Evilking 3 (V3 3000 AGP),Powercolor Evilking 3 TVOUT(V3 3000 AGP), 3 x V3 3000 AGP, V3 3000 AGP retail,V3 3000 PCI SGRAM, V3 3000 PCI SDRAM, V3 2000 AGP (MADE IN CHINA), V3 2000 AGP, V3 2000 PCI SGRAM, V3 2000 PCI SDRAM, Compaq V3 1000, Gateway V3 1000 Bonestel, STB Velocity 100, JoyTech - Apollo (Banshee16MB AGP), Skywell Voodoo 1
Uživatelský avatar
scot666
Senior member
 
Příspěvky: 633
Registrován: úte črc 13, 2004 8:42 pm
Bydliště: Bohumín

Příspěvekod ps47 » ned říj 02, 2005 6:55 pm

uz som na to asi prisiel.virtualdub mi uz nemrzne (zmenil som PCI latency na 64),a je v nom ten isty problem-namiesto videa mam len modry stvorcek.zistil som ze nemuzem prepnout z NTSC na PAL,a to bude zrejme problem v nastaveni xp.mrknem sa ci ja nemam nahodou USA ako location..ale nie hned,bracha zapadol za W3 DotA,to znamena ze nasledujucu 1.5 hodinu mozem na cachre s novou masinkou zapomenout.zdravim z athlonu1400/voodoo5 :wink: :lol:

edit: bolo to tou lokaciou :roll: (zmenil som z usa na sk a uz to jede).takze uz mam prve video :D .este tam dostat zvuk a urobit nieco aby 8 sekundove video nemalo 30MB a som doma :mrgreen:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ps47 » ned říj 02, 2005 11:39 pm

woooo,prve slusne video (ma niekto napad ako sa zbavit tych vertikalnych prouzku?).ale stale bez zvuku :x .nejak sa mi nedari dostat ho tam.napady? dscaler ma audio ked dam source cd-rom (co je ok pretoze kabel z vtv vedie do cd-in portu),ale virtualdub je bez zvuku aj ked dam cd-rom..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » ned říj 02, 2005 11:45 pm

Máš tu s analogovým nebo digitálním tunerem? Ale ať tak či onak, jsou tyhle pruhy v naprostý většině případů způsobený slabým signálem. Tím myslím slabý pro daný tuner, signál nemusí být slabý celkově.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » pon říj 03, 2005 12:07 am

voodootv ma digitalny pokial viem.na druhu stranu,v tomto niesom prave profik :roll: ..mam taky pocit ze je to mozno kabelem.je totiz tak trochu podomacky vyrobeny :oops: .sranda je ze to ma len asi polovica kanalov..s tym zvukom som nemal uspech.rozmyslam koho by som s tym pootravoval..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » pon říj 03, 2005 12:11 am

digitální je ten s menším čtvercovým stíněním, co je uprostřed promačknutý:

Obrázek

analogový je tenhle:

Obrázek
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » pon říj 03, 2005 12:19 am

jj je digital,toto je moja karta :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Oblak » pon říj 03, 2005 6:01 am

hmmm takže to funguje jako PCI TV tuner. Je kvalita srovnatelná s nynějšími tunery???koliik to zvlada rozlišení???
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod ps47 » pon říj 03, 2005 10:59 am

neviem,voodootv je prvy tuner kt som v zivote videl,takze kvalitu moc neporovnam.ale myslim si ze je to v pohode,az na to ze polovica kanalov ma tie vertikalne sumy..rozlisenie nahrateho videa je obmedzene,o tom viem,myslim ze 640*400 ale isty si niesom.pod xp mi vsetko funguje bez problemov,teda az na to ze neviem do virtualdubu dostat zvuk..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » pon říj 03, 2005 11:03 am

iuvcr jsi nezkoušel? je dělaný na BT878. Možná by stálo za zkoušku i Fly2000TV
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6909
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Kayman » pon říj 03, 2005 3:56 pm

skusat si tie kanaly s pruhmi doladit? :P :lol:
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod ps47 » pon říj 03, 2005 4:11 pm

ale jasne.skusenosti sice nemam,ale blbej zasa niesom.teda aspon vecsinou nie :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7959
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Kayman » pon říj 03, 2005 6:27 pm

to nevravim ;) ale kazdy moze zabudnut na blbost ;)

ja pre pol rokom: ,, ako sa vola ten utp patch kabel na sietovanie? "

:DD
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA


Zpět na Tech support for 3DFX VoodooTV

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron