Myslim si že to nic nezmění. 590 je totiž tak na hraně že někdy chcípá i na defaultu, to řešej. Pokud tam člověk dá více než 1,05v tak to bude instantburn tak jako tak, to by museli zdvojhnásobit počet fází aby to bylo ok. To by každé GPU muselo mt tolik fází jako má na 580.
Musim jednim duchem dodat, že 590 je naprostá failkarta. Neviděl jsem nikoho (krom těch co nahlásili její burnout) že by jí koupil. Neprošel mi rukama žádnej PC co by jí měl, prostě ne, nikdo to nechce ani nekupuje.
A Radeon 6990 se občas vidí ale je jich málo. Všeobecně důvěra v multigpu kor po poslední generaci je prachmizerná. Karty jednoho výrobce umíraj, druhého throtlujou i při běžném hraní na defaultech. Nikdy to nebylo horší. A lidi už to začínej pociťovat. Vesměs ti co měli multigpu už ho podruhé nechtěj, a ti "enthusiasisti" už si to zkusili na GX2 či 295 či předchozích Radeonech a už to nechtěj ani vidět a moc to tedy nemá kupce. Kor po té tragédii jakou je poslední generace.
Já bejt NV tak 590 přestanu vyrábět a začnu marketingově házet špínu na 6990. To by asi teď bylo lepší (ekonomicky) řešení.