Stránka 3 z 27

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:13 am
od ps47
shameles plug ti zobrazi male 3dfx logo v pravom dolnom rohu obrazovky ked mas nieco spustene pod glide alebo 3dfx opengl.prakticke ked sa chces uistit ze hra skutocna bezi pod voodoo..par rokov dozadu sa to pouzivalo aj na machrovanie pred s3 virge kamaratmi :twisted:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:21 am
od Ren
Uz jen to jmeno zni fajne..;-) Ted jsem to zkousel na Q2 a nic. Mam tam Win98, Evo a V5.

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:24 am
od ps47
tak to je divne.mas tam poctivy glide2x alebo wrapper? shameless plug funguje na akejkovek voodoo karte,aj na v5,osobne vyskusane.skus sa mrknut ci nemas nejaky preklep v bate.

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:26 am
od no-X
Ren: tohle cpe nV do každého datasheetu, whitepaperu, dokumnetu... atp.:

Obrázek

... a je to na zeblití :puke:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:29 am
od ps47
tak to teda je.mozu mi vyliezt na hrb,parchanti.

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:33 am
od Ren
ps47 píše:tak to je divne.mas tam poctivy glide2x alebo wrapper? shameless plug funguje na akejkovek voodoo karte,aj na v5,osobne vyskusane.skus sa mrknut ci nemas nejaky preklep v bate.


Q2 ma ve video settings neco jako 3Dfx ogl, se kterym mi to nechodilo. Skopnul jsem tam glide2x.dll a glide3x.dll ze system32 a ted to bezi aspon pod ogl.

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:34 am
od Ren
no-X: jj, to je presne ono, diky..:-/

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:35 am
od ps47
na q2 si nahod wickedgl.s tym by to nemalo robit problemy.wickedgl opengl32.dll do q2 aresara a v hre nastav opengl default..

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:35 am
od no-X
Svině tam maj i M-Buffer (Rampage), nebo Glide...

ale nevidím tam:

Rampage, Sage, Daytona, Mojo, Fusion, OverBright, Banshee, Rush, VoodooVolts (a na to by si měli dávat obzvlášť bacha, brzo se jim to bude hodit :lol: )

Nevíte co je to GIGADUDE? Nemohlo by to mít něco společnýho s GIGAPIXELem?

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:35 am
od Ren
no-X: Ohledne toho locku v bazaru, proc se divis? :-) Je prodano, takze lock..:-)

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:36 am
od Ren
Gigadude bude asi interni pojmenovani pro reditele spolecnosti..:-)

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:37 am
od no-X
Ren píše:Gigadude bude asi interni pojmenovani pro reditele spolecnosti..:-)


:lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:38 am
od Ren
ps47 píše:na q2 si nahod wickedgl.s tym by to nemalo robit problemy.wickedgl opengl32.dll do q2 aresara a v hre nastav opengl default..


Nerobi to problemy, jen nemam shameless logo..:-( S timhle ho mit budu?

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:42 am
od ps47
no ja ho mam :wink:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:46 am
od Ren
Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:48 am
od no-X
Ren píše:Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?


http://forum.3dfx.cz/viewtopic.php?t=414

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:49 am
od ps47
no,doteraz som mal pocit ze pokial ide hra cez voodoo glide/opengl,tak shameless plug zobrazi logo.zda sa ze nieco nieje v poriadku.pockaj,nakopnem masinku s voodoo5..

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:54 am
od Ren
no-X píše:
Ren píše:Musim se priznat, ze nechapu vsechny ty veci okolo ogl, miniogl, wickedgl a buhvijakyjestegl...Jakou to ma spojitost s driverem?


http://forum.3dfx.cz/viewtopic.php?t=414


To mi v tom udelalo spis bordel..Navic, znamena to, ze pro V5 plati to same?

ps47: Nainstalil jsem Wgl ver 3.02 (vzapeti zjistil, ze je to demo :-(), a po prepnuti do 3dfxgl jsem dostal zmet ruzove a fialove a zadny obraz..

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:56 am
od ps47
..shameless plug mi na v5 funguje s hociktorou hrou.jedna vec-shameless plug ti nebude fungovat pokial nemas v systeme subory 3dfxSpl2.dll a 3dfxSpl3.dll,neviem ci v evolution neboli vynechane.

este raz,skontroluj si ci pouzivas skutocny glide2x.dll,pokial tam mas wrapper,bude to robit ten bordel.aku verziu evolution pouzivas?

na to demo je liek-skus ten link co ti dal no-X :wink:

PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2005 12:58 am
od no-X
MiniGL a WickedGL je pro starší karty: V1/2, Rush, původně i Banshee a V3. MesaFX je spíš pro novější (V1/Rush moc ne-é).

ps47 mě kdyžtak po(o)praví :-)