secteno a podtrzeno,pokial na to len trocha mas,asi by si mal ist do toho intelu-moj posledny test to v podstate potvrdzuje,ak nechces aby ti framerate klesal pod 60FPS (ntsc),budes potrebovat nieco co je 2x vykonnejsie ako moja k8 na 3.2GHz,ta v uvodnej scene dala iba 50% plnej rychlosti,tzn na to aby to k10 islo na 100%,tak by musela byt na tej istej frekvencii 2x vykonnejsia,a o tom pochybujem.
a to sa momentalne bavime o pomerne nizkych rozliseniach,I might add.
mimochodom,nieje tu niekto s ozaj monstroznym cpu kto by vyskusal ako to bezi na niecom modernom?
edit: robili sme s chosenom nejake dalsie testy,a zda sa ze niekde bude nejaka zrada,nevieme sa dostat cez 30fps v tej uvodnej scene,intel aj amd..idem trocha googlit.
edit2: ok,dokladne som to opiekol na 6400vke-poznatky: pal verzia je na hranie vhodnejsia.animacky su sice pomalsie a sem tam maju artefakty,ale cpu je dostatocne rychle aby ich utiahlo takmer na 100%,a tie obcasne artefakty sa prezit daju.samotna hra bezi o dost lepsie-prva scena je na 65% rychlosti (ntsc 50%),co nieje nic moc,ale ked clovek bezi dalej tak sa to drzi medzi 80%-100%,a spomalenie v ramci 20% je volnym okom skoro nebadatelne.tzn niektore sceny iste budu pomalsie ako optimum,ale vela ich nebude (viz to co povedal bracho ktory presiel celu hru-oblasti kde to islo vylozene spatne nebolo vela-nespomenul si ani na jednu konkretnu,cize ich bolo asi ozaj iba zopar).
tzn,my final recommendation: mierne sa priklanam k intelu,aj ked je drahsi,poskytne plynulejsi zazitok,v pripade nedostatocnej frekvencie pomoze mierny overclok.na zvazenie ale stoji aj spomenuta alternativa s amd ktore by sa v pripade nedostatocneho vykonu do 7 dni vratilo,resp vymenilo za intel (cize v podstate to co som uz povedal,oh well

)..na zaver-ani intel ti nezaruci ze hra pobezi vzdy na 100%,obcasnym prepadom sa jednoducho asi nevyhnes,aj ked by ich malo byt malo.
.
.
.
.
.
there is no such thing as perfection in this world.