Nejvýkonnější PCI grafiky

Obecně o problematice zobrazování 3D ;-)

Moderátoři: ps47, swarm

Příspěvekod ps47 » čtv úno 22, 2007 11:42 pm

3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7945
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ghost » pát úno 23, 2007 2:24 am

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod Taskr » sob úno 24, 2007 3:50 am

To nevypadá špatně, do mé 486 by se mi hodila.... Pokud to tedy není 64 bit PCI
ASUS P4T533-C, Pentium4 3,06 Ghz Northwood@3450 Mhz, 2048 MB Rimm, Radeon X1950 Pro, SB Live.
*3dfx Voodoo Banshee (powercolor)*
*3dfx Voodoo 2 SLI (powercolor)*
*3dfx Voodoo 3 3500TV*
*3dfx Voodoo 4 4500 AGP*
*3dfx Voodoo 5 5500 AGP*
Taskr
VIP
 
Příspěvky: 637
Registrován: stř čer 02, 2004 10:43 am
Bydliště: Praha

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » sob úno 24, 2007 4:30 am

Taskr píše:To nevypadá špatně, do mé 486 by se mi hodila.... Pokud to tedy není 64 bit PCI

Je 64bit, ale do PCI je to skvělá karta, mnohem lepší jak 128bit GF FX.
486 by tuhle kartu neuživila ani v 2D :roll: Navíc jsem zvědavej jak na ní budeš hledat ovladače pro WIN98, protože ATI už na ně kašle.

Na 486 měla pěkný výsledky jen voodoo2. A tim myslim pořádnou 486 Intela na 120 nebo AMD na těch 150 co máš ode mě, a to v kombinaci s agresivním časováním do L2 cache a ramky, u těch 486 na tom záleží pomalu víc jak na taktu toho CPU. S voodoo2 se tam pár her hejbalo fakt pěkně, s V1 zas tolik ne a s novějšíma banshee a dále už zas taky ne, ta V2 byla nejlepší.(UT bez lightingu a bez zvukovky se dostal při málo botech až na hranici hratelnosti) Pak jsem testoval GF2MX PCI (když jsem jí ještě měl, tfuj inno3d obraz blitka tak jsem jí prodal) a nic moc, byl jsem rád, že to chodilo v 2D, jinak cokoliv 3D nepoužitelný, tak kde měla V2 20fps tak teď bylo 5.

A ten Radeon nevim, kdyby jsi tam dal 64mb ram (nebo ještě víc :lol: ) a narval tam win2000 tak teoreticky by jsi tam ten driver dostal, ale sám tenhle ATI driver by žral víc paměti, než by tvůj systém měl volný, a jestli by jsi něco 3D vůbec spustil, bylo by to tak 1-2fps. Přeci jen, ty karty dnes od CPU očekávaj drobátko jiný instrukce (a nejen ty) :roll:
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod no-X » pát čer 08, 2007 8:29 pm

If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » sob čer 09, 2007 12:53 am

nv ma u mna plus jeden bod :lol:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7945
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » sob čer 09, 2007 3:36 am

ps47 píše:nv ma u mna plus jeden bod :lol:

Takovej krám ta karta....... nechci vidět ten výkon, kor jak znám NV a její implentaci PCI, kde její karta má oproti té samé v AGP 50% výkon, u ATI to bejval propad jen 20% a u 3DFX skoro 0.

Radeon 9200 PCI byl pokud vim lepší jak FX5700PCI a to ve všem.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod no-X » pát srp 24, 2007 6:56 pm

Sparkle uvádí dvojici pasivně chlazených PCI grafik

Obrázek



GeForce 8500 PCI

450MHz jádro / 16 stream processors @900MHz
256-512MB GDDR2 / 128bit
DVI+D-Sub+TV-out (HDTV up-to 480P)


GeForce 7300 PCI

350MHz jádro
256-512MB GDDR2 / 128bit
DVI+D-Sub+TV-out (HDTV up-to 480P)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod socket » úte srp 28, 2007 12:37 am

jj ale zatial nikde niesu, dokonca ani v USA.
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3300 Toshiba 6ns)
3Dfx Voodoo 4 4500 PCI (3700 Samsung 6ns)
AMD Opteron 800MHz/256kb PGA754 0147 [nov 2001]
Uživatelský avatar
socket
 
Příspěvky: 1103
Registrován: stř črc 18, 2007 12:13 am
Bydliště: Slovenská republika

Příspěvekod ps47 » čtv říj 11, 2007 7:57 pm

..co myslite,je tento r7500 64bit alebo 128bit? ;(

Obrázek

a este jedna,taku som v zivote nevidel..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7945
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » čtv říj 11, 2007 9:31 pm

To je R7500 ;( R7500 s takhle velkým chladičem jsem v životě neviděl... ten by jí musel uchladit pasivně a ještě by byl vlažnej
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6908
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ghost » čtv říj 11, 2007 9:40 pm

ps47 píše:..co myslite,je tento r7500 64bit alebo 128bit? ;(

Obrázek

http://www.amazon.com/Diablotek-Radeon- ... B000VR911Q
to nevie ani boh, lol zevraj Diablotek coto je sakra za vyobca ;(
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod ps47 » čtv říj 11, 2007 11:45 pm

hmm..a co ta 9000pci?

Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7945
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod ghost » pát říj 12, 2007 8:12 am

tak je to nejake pomiesane, ta prva vyzera ako R9000 (no ona nevyzera ale dokonca to aj je Raden 9000 , no-X ma pravdu ked vravi ze taka vrtula by bola zbytocnost na R7500) a ta dual vga bude skor R7000/7500 alebo zeby R9000??? na tom stitku na kartach je napisane DGFSPC dokonca to ma aj vlastnu stranku , neviem co to je za OEM kokot, je to vsetko v rozsypanom caji, kazdopadne podla fotiek sudim ze R9000 bude 128-bit a ten dual vga 64-bit
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod Rendax » sob lis 29, 2008 12:43 pm

Radeon HD2400Pro PCI

*256MB DDRII
*64-bit sběrnice :?
*pasiv

http://www.okcomputers.cz/hd-2400pro-256mb-pci/d-67362/
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
Uživatelský avatar
Rendax
unintentional forum destroyer
 
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec

Příspěvekod ghost » sob lis 29, 2008 10:30 pm

mmm pekna vecicka :)

este pridam: 8600GT

http://www.albatron.com.tw/English/prod ... ion&no=249

Obrázek

P4 2.8GHz, 1GB RAM
Obrázek
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod Rendax » sob lis 29, 2008 10:34 pm

Hmmm 128-bit,HDMI.

Jaká je dostupnost u nás?
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
Uživatelský avatar
Rendax
unintentional forum destroyer
 
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec

Příspěvekod nManJofo » sob lis 29, 2008 10:55 pm

Staci PCI na PureVideo?
nManJofo
 
Příspěvky: 303
Registrován: čtv dub 03, 2008 10:14 pm
Bydliště: Brno

Příspěvekod ghost » sob lis 29, 2008 10:58 pm

u nas? ufff, kukam ze japonci to uz v rukach mali http://www.watch.impress.co.jp/akiba/ho ... vidia.html , takze sa to dokonca aj vyraba, ale tu v okoli to asi nezozenies
Uživatelský avatar
ghost
Invisible
 
Příspěvky: 2470
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvekod Rendax » sob lis 29, 2008 11:03 pm

No tak zaplaťpánbůh aspoň za ten Radeon :lol: ,
asi jím vylepším moji Little valley 2(SiS Mirage I opravdu, ale opravdu dnes nestačí).
ThinkPad R500: C2D T9950,2GB DDR3,X4500MHD,250GB HDD since 9/2009
Athlon XP 2000+, ECS K7VTA3,512MB RAM,Voodoo5 5500 AGP,20GB
Pentium Dual-Core E5200@3,6GHz,EP35-DS3L,7GB RAM,Radeon X1950XTX,Samsung F3 1TB

S IQ 28 a se 150mm mackem proti lidské závisti nevystačíš ... :(
Uživatelský avatar
Rendax
unintentional forum destroyer
 
Příspěvky: 324
Registrován: čtv bře 30, 2006 7:54 pm
Bydliště: Pardubice/Heřmanův Městec

PředchozíDalší

Zpět na 3D grafika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník

cron