Rychlost fóra

Sem pište zprávy pro administrátory

Moderátor: Moderátoři

Rychlost fóra

Příspěvekod wizzy » úte kvě 30, 2006 3:35 pm

Mám ten problém jen já, nebo se posledních pár dní fórum hejbe svižně asi jako cigán v právci? :?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod Bob van Sikorski » úte kvě 30, 2006 3:42 pm

nemas ho jen ty, mam ho i ja v plzni na 5mbit karnevalu
Uživatelský avatar
Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque
 
Příspěvky: 2040
Registrován: stř pro 01, 2004 7:18 pm

Příspěvekod Kayman » úte kvě 30, 2006 4:02 pm

ja tiez. 1-2KB/s

myslel som, ze to kvoli tej neuveritelnej vzdialenosti, ktora nas deli a tak som bol ticho :P
ale nie, napriklad wz.cz naozaj spomaluje rychlost na slvoensko tak som myslel, ze tu je podobny problem..
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod shimmy » úte kvě 30, 2006 4:22 pm

aj u mna je to o nicom.... a to mam gigabitove pripojenie! :)
shimmy
 
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA

Příspěvekod no-X » úte kvě 30, 2006 5:45 pm

Já jsem si toho ani nevšiml, protože mi cca poslední týden jede takhle podivně všechno...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod ps47 » úte kvě 30, 2006 7:48 pm

..ja tiez potvrdzujem,ide to pomaly..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7995
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod no-X » úte kvě 30, 2006 8:11 pm

věřím, věřím... jen čekám, až se ozve Vykupitel :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

Příspěvekod Petrik9 » úte kvě 30, 2006 10:57 pm

nejste jediny,mne to taky pripada jako kdyby tu buchnul cernobyl.Rychlost nulova,drive to bylo vice.
no-x:v tom bych jemne souhlasil,vsecko mne taky pripada jake si podivne.
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod no-X » úte kvě 30, 2006 11:26 pm

V mým případě je to ale způsobený nějak blbě poladěným spojem k poskytovateli :roll:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz
Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
 
Příspěvky: 6910
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice

RE

Příspěvekod Vykupitel » stř kvě 31, 2006 8:20 am

Fakt vam to prijde pomaly? No poptam providera pro nejaky statistiky a dam vedet,ale me to jede v pohode celej tejden :wink:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod wizzy » čtv čer 01, 2006 12:58 pm

Nevím, kde byl problém, ale už to jede jak z praku, dííky :-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod wolf00 » čtv čer 01, 2006 1:00 pm

uz to fici ok predtim to slo jak v medu ... :)
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32
Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
 
Příspěvky: 1318
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno

Příspěvekod ps47 » čtv čer 01, 2006 1:03 pm

jo.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7995
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

RE

Příspěvekod Vykupitel » čtv čer 01, 2006 1:05 pm

No provider nevi,asi spis slo o vytizeni NIXu http://www.nix.cz/index.php?lg=cz&wid=63 kdo chce trebas najde :wink:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec
Uživatelský avatar
Vykupitel
Administrátor
 
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

Příspěvekod Honny » čtv čer 01, 2006 3:57 pm

teď je to špičkový a předtím to bylo taky ok... aspoň u mě...
oO
Obrázek
Uživatelský avatar
Honny
 
Příspěvky: 177
Registrován: pon srp 29, 2005 2:59 pm
Bydliště: Brno


Zpět na Zprávy pro Administrátory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron