Rychlost fóra

Sem pište zprávy pro administrátory

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Rychlost fóra

Příspěvek od wizzy »

Mám ten problém jen já, nebo se posledních pár dní fórum hejbe svižně asi jako cigán v právci? :?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Bob van Sikorski
ex certifié fanATIque
Příspěvky: 2040
Registrován: stř pro 01, 2004 7:18 pm

Příspěvek od Bob van Sikorski »

nemas ho jen ty, mam ho i ja v plzni na 5mbit karnevalu

Kayman
Linux user
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kayman »

ja tiez. 1-2KB/s

myslel som, ze to kvoli tej neuveritelnej vzdialenosti, ktora nas deli a tak som bol ticho :P
ale nie, napriklad wz.cz naozaj spomaluje rychlost na slvoensko tak som myslel, ze tu je podobny problem..
:)

shimmy
Příspěvky: 52
Registrován: úte dub 04, 2006 4:01 pm
Bydliště: SR,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shimmy »

aj u mna je to o nicom.... a to mam gigabitove pripojenie! :)

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Já jsem si toho ani nevšiml, protože mi cca poslední týden jede takhle podivně všechno...
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

..ja tiez potvrdzujem,ide to pomaly..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

věřím, věřím... jen čekám, až se ozve Vykupitel :-)
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
Petrik9
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrik9 »

nejste jediny,mne to taky pripada jako kdyby tu buchnul cernobyl.Rychlost nulova,drive to bylo vice.
no-x:v tom bych jemne souhlasil,vsecko mne taky pripada jake si podivne.

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

V mým případě je to ale způsobený nějak blbě poladěným spojem k poskytovateli :roll:
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Vykupitel
Administrátor
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

RE

Příspěvek od Vykupitel »

Fakt vam to prijde pomaly? No poptam providera pro nejaky statistiky a dam vedet,ale me to jede v pohode celej tejden :wink:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec

Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
Příspěvky: 1729
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizzy »

Nevím, kde byl problém, ale už to jede jak z praku, dííky :-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...

Uživatelský avatar
wolf00
Senior member
Příspěvky: 1318
Registrován: sob kvě 15, 2004 2:56 pm
Bydliště: kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

uz to fici ok predtim to slo jak v medu ... :)
mb asrock a75m amd x6 3670be 4gb ram ati 6530 ,hdd 1tbb sgt,zvuk creative x-fi extreme audio case z-7

patriot xt 8/16/32

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8036
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

jo.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Vykupitel
Administrátor
Příspěvky: 644
Registrován: úte dub 27, 2004 2:59 pm
Bydliště: Liberec :-)

RE

Příspěvek od Vykupitel »

No provider nevi,asi spis slo o vytizeni NIXu http://www.nix.cz/index.php?lg=cz&wid=63 kdo chce trebas najde :wink:
AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101)
Obrázek Jindra Semenec

Uživatelský avatar
Honny
Příspěvky: 177
Registrován: pon srp 29, 2005 2:59 pm
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honny »

teď je to špičkový a předtím to bylo taky ok... aspoň u mě...
oO
Obrázek

Odpovědět