nfs 5 + voodoo 2 + win xp

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

nfs 5 + voodoo 2 + win xp

Příspěvekod BOSS » stř říj 12, 2005 6:17 pm

niejako mi to neide :evil:
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod wizzy » stř říj 12, 2005 6:24 pm

No ono ani nemůže :|P:
NFS 5 nepodporuje Glide a ovladače pro V2 a W2k(XP) zase nepodporují DirectX. Takže smolík pacholík :pp:

Edit: Možná by to šlo s těmito ovladači - viz V2 FAQ

PS. Jestli to nějak rozchodíš, dej vědět, Porsche Unleashed je moje nejoblíbenější NFS. Dáme po síti :twisted:
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod BOSS » stř říj 12, 2005 7:44 pm

wizzy píše:No ono ani nemůže :|P:
NFS 5 nepodporuje Glide a ovladače pro V2 a W2k(XP) zase nepodporují DirectX. Takže smolík pacholík :pp:

Edit: Možná by to šlo s těmito ovladači - viz V2 FAQ

PS. Jestli to nějak rozchodíš, dej vědět, Porsche Unleashed je moje nejoblíbenější NFS. Dáme po síti :twisted:


nejde to ...ja som myslel, ci sa to nebude dat cez opengl/glide :cry:
p.s ja to hravam na s3 savage4, ale obcas meni textury :roll:
mozme zahrat..aj teraz.. :wink:
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod ps47 » stř říj 12, 2005 7:58 pm

..inak glide by to podporovat malo,neviem co sa deje :?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod BOSS » stř říj 12, 2005 8:03 pm

ps47 píše:..inak glide by to podporovat malo,neviem co sa deje :?

tak potom je chybny koolsmoky :twisted: :twisted:
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod wizzy » stř říj 12, 2005 8:22 pm

ps47 píše:..inak glide by to podporovat malo,neviem co sa deje :?


Počkej počkej, nepleť mě, nfs5 glide nepodporuje, mám to nainstalovaný a o V2 vůbec neví! Přitom Diablo 2 (glide friendly) jede jak z praku 8-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod Pali Di (P.D.) » stř říj 12, 2005 8:33 pm

Co to tu riesite ja som Hral NFS 5 cez Voodoo 2 v pohode :twisted: inak je to tiez moja naj seria z NFS :lol:
Uživatelský avatar
Pali Di (P.D.)
 
Příspěvky: 150
Registrován: stř črc 27, 2005 9:58 pm
Bydliště: SK, BA.

Příspěvekod BOSS » stř říj 12, 2005 9:02 pm

Pali Di (P.D.) píše:Co to tu riesite ja som Hral NFS 5 cez Voodoo 2 v pohode :twisted: inak je to tiez moja naj seria z NFS :lol:

ved aj ja som to hraval v pohode na voodoo 2 .., ale nie cez win xp :roll:
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod wizzy » čtv říj 13, 2005 7:30 am

Já neříkám, že to přes V2 nejde hrát, já to hrál i přes V1. Ale pod W98 :pp: Jak jsem se na to včera doma koukal, tak NFS5 Glide nepodporuje.
Bohužel jsem to zkoušel jen pod XP na mainframu, voodoo-machine je ještě pořád off-line. Takže ta informace není stoprocentní. Jestli se k tomu o víkendu dostanu, testnu to.
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod ps47 » čtv říj 13, 2005 10:55 am

mam pocit ze glide sa automaticky aktivuje len pre voodoo1.pokial sa dobre pametam,pre ostatne 3dfx karty to ide prepnut v registri,ale ruku do ohna za to nedam..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » čtv říj 13, 2005 12:07 pm

Jo až takhle :)
To by mě zajímalo, neměl bys bližší info?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod ps47 » čtv říj 13, 2005 12:36 pm

to keby som si pametal.myslim ze to bolo niekde na falconfly's,ale nemam sajnu kde (a kedy).ale viem ze je v tom nejaky hacik,myslim ze pod glide to bezi max 640*480 alebo tak nejak,preto to s lepsimi 3dfx kartami bezi pod D3D..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » čtv říj 13, 2005 2:50 pm

Na falconfly jsem našel totok, ale píšou tam jen o zásahu do registru u NFS 3 a 4. Jednička samozřejmě 3d alceleraci ještě nemá, dvojka už jo, ale glide podporuje až dvojka SE. Trojka a čtyřka po zásahu do registru a o pětce ani ťuk. (zatím)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod BOSS » čtv říj 13, 2005 7:40 pm

tak uz mi to slape na voodoo2 cez glide :twisted:
spravil som to cez ten register a tu knihovnu voodoo2z.dll, ale texty su trocha cudne...mozno ze to bude tym legendgrafixom..skusim nahodit koolsmoky..max rozlisenie cca 842x600
..dik 8-)
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod wizzy » čtv říj 13, 2005 9:08 pm

Super :P Dobrá informace.
Já můžu zase potvrdit, že pod w98 jede na V5 NFS 5 krááásně, akorát nevím, jak zjistit, jestli jede pod glide, nebo d3d. Při spuštění hry zarotuje logo 3dfx - rotuje pokaždé, nebo jen při glide?
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod BOSS » čtv říj 13, 2005 9:09 pm

cez koolsmoky bez problemov ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod ps47 » čtv říj 13, 2005 10:59 pm

Obrázek koolsmoky umi,uz som to vravel.

@wizzy:
3dfx logo by malo rotovat pri glide a opengl hrach,100% spolahlive to ale nieje,pri niektorych opengl hrach to nerotuje.ked to chces mat na 100%,vytvor si v adresari hry textovku a vloz:

set FX_GLIDE_SHAMELESS_PLUG=1
xxx.exe


xxx.exe je spustaci subor hry.uloz,zavri premenuj na 3dfx.bat a spusti.pokial hra ide cez glide/opengl,v pravom dolnom rohu budes stale mat logo 3dfx :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » pát říj 14, 2005 7:13 am

Fajne! To jest trzeba zprubovacz :wink:
(já si snad jednu V2 přinesu i do práce 8-)
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod ps47 » sob říj 15, 2005 12:53 am

mozes to aj natvrdo naprat do nastaveni Voodoo2 v registroch,pridaj string s nazvom FX_GLIDE_SHAMELESS_PLUG a ako hodnottu daj 1,a to logo bude automaticky v kazdej glide/opengl hre bez toho aby si sa babral s batom :wink:

BOSS píše:..max rozlisenie cca 842x600..

hadam 800*600 :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7935
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod BOSS » sob říj 15, 2005 9:56 am

ps47 píše:mozes to aj natvrdo naprat do nastaveni Voodoo2 v registroch,pridaj string s nazvom FX_GLIDE_SHAMELESS_PLUG a ako hodnottu daj 1,a to logo bude automaticky v kazdej glide/opengl hre bez toho aby si sa babral s batom :wink:

BOSS píše:..max rozlisenie cca 842x600..

hadam 800*600 :roll:

Hadat mozes.., ale ja mam vazne 842x600 8-)
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 602
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Další

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron