nfs 5 + voodoo 2 + win xp

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Příspěvekod ps47 » pát říj 21, 2005 3:36 pm

presunute do v2 sekcie (rozmyslam preco som to nespravil skorej,hry&3dfx nieje primarne urcene na tech support,a tento topic do tej kategorie jednoznacne spada :roll: )..

..a este pridam nieco pre wizzyho: OMG! teh shameless plug! :mrgreen:

Obrázek
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod wizzy » pát říj 21, 2005 5:17 pm

Jaaa, zupaaa :-)
Až bude zase v cajku Voodoo-machine, tak to zprubuju na V5 & NFS5...
W.I.Z.Z.Y. : Wolframový Inteligentní Zabíjecí Záludný Yankee
Core2DUO E4300 (1.8@2.8GHz), Zalman CNPS7700-AlCu, Asus P5W-DH Deluxe, 3GB DDR2, 2x1TB WD Black, DVD-R/W LG GSA-H55L + GSA H12N, ATi HD4850, Thermalright HR-03GT, V2 12MB Dragon, HP LP2475w 24", SB X-Fi Fatal1ty, Leadtek Winfast PxDVR3200 H, Cambridge SW 5.1, Enermax Liberty ELT 500AWT a tak...
Uživatelský avatar
wizzy
Quiz master
 
Příspěvky: 1728
Registrován: pon kvě 03, 2004 11:39 am
Bydliště: Jeseník

Příspěvekod BOSS » ned úno 05, 2006 1:52 pm

preco mam take cudne textury na voodoo2 (8mb)..??...na SLI(12+12) mi to bezalo v pohode..vid obrazky

VOODOO 2(8MB)
800X600 FULL DETAILS
Obrázek

ZOOM
Obrázek

GF 256 (32MB)
800X600X16 FULL DETAILS
ZOOM
Obrázek
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 605
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod BOSS » pon úno 06, 2006 7:48 pm

to tu nikto nedokaze odpovedat na moju otazku?
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 605
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod DOC_ZENITH/XAN » úte úno 07, 2006 2:53 am

Proc asi, V2 8mb ma jen 4mb pro textury, 12 mb (to co jsi mel v SLI) ma 8 mb pro textury a tu Geforce vubec nekomentuju. Takze se tam asi proste nevesly a hra to zdetekovala a automaticky se tam dalo nizsi rozliseni textur, coz je jeste dobry, lepsi jak kdyby tam byly bila mista.
Uživatelský avatar
DOC_ZENITH/XAN
Senior member
 
Příspěvky: 1922
Registrován: stř říj 20, 2004 9:37 pm
Bydliště: Praha - Hloubětín

Příspěvekod BOSS » úte úno 07, 2006 9:58 am

tak preco to na tej istej voodoo bezi vo win98 v pohode..?? :yep: ;(
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 605
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod Kayman » úte úno 07, 2006 10:03 am

iny ovladac? :roll:

edit:
200ty post!!!!! 8-)
Naposledy upravil Kayman dne úte úno 07, 2006 10:16 am, celkově upraveno 1
:)
Uživatelský avatar
Kayman
Linux user
 
Příspěvky: 766
Registrován: sob pro 04, 2004 11:16 am
Bydliště: SK, BA

Příspěvekod BOSS » úte úno 07, 2006 10:12 am

Kayman píše:iny ovladac? :roll:

nj..nenasiel bz sa nejaky dobry ovladac aj vo win xp, v ktorom by to slapalo v pohode{okrem koolsmoky a voodoomage}.? :roll:
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 605
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Příspěvekod Petrik9 » úte úno 07, 2006 4:07 pm

BOSS píše:
Kayman píše:iny ovladac? :roll:

nj..nenasiel bz sa nejaky dobry ovladac aj vo win xp, v ktorom by to slapalo v pohode{okrem koolsmoky a voodoomage}.? :roll:


tal prejdi na nejakej starsi OS ne? :idea:
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod BOSS » ned dub 01, 2007 11:34 am

pisali ste, ze tie textury su rozmazane, lebo voodoo2 8mb ma len 4mb pre textury, ale aj na gf 6800 , 7900gs alebo voodoo5 som to mal rovnako rozmazane..tiez maju malo mb pre textury? :?
glide wrapper
Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
 
Příspěvky: 605
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov

Předchozí

Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník