Stránka 1 z 1

matched sli a revize

PříspěvekNapsal: úte říj 25, 2005 8:19 pm
od Opty
tedka sem tak koukal k b@rtovi na web a on tam ma na fotce s popiskem diamond monster ... sli karty s ruznymi revizemi (a a b)...

to znamena ze matched sli funi i s kartami kery maj ruzny revize?

PříspěvekNapsal: úte říj 25, 2005 8:35 pm
od ps47
pokial su karty fyzicky rovnake tak to nevadi :wink:.moje atrendky tiez niesu uplne dokonale identicke (jedna nejaka seria Axxx,druha zas Zxxx,ale obidve su vd203p),a bezia ako matched..

Re: matched sli a revize

PříspěvekNapsal: úte říj 25, 2005 8:57 pm
od ghost
Opty píše:to znamena ze matched sli funi i s kartami kery maj ruzny revize?

a čo je na tom? diamondy mali revíziu od A po F

a keby nie, tak treba pozrieť sem :arrow: http://members.tripod.com/~devnull_/

PříspěvekNapsal: úte říj 25, 2005 9:01 pm
od no-X
Já jsem docela dlouho jel na Joytech + ProComp (ProComp byl primární, měl lepší obraz) a ty neměly ani úplně identický PCB. S SLI není třeba dělat až takový cavyky - i když právě Diamond je na tohle mrcha a někdy nechce s non-Diamondama jet.

PříspěvekNapsal: úte říj 25, 2005 9:12 pm
od Opty
nj ale pro ten pocit :mrgreen:

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 3:42 am
od Taskr
Já jedu SLI na PowerColor Evel King 12 MB spolu s Voodoo2 Apolo a žádný problém. A to jsou ty karty celkem dost odlišný (PowerColor má paměti jen z jedné strany PCB).

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 9:33 am
od ps47
..ale mismatched ovladac asi bolo treba (no-X a Taskr),ze jo :?:

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 9:51 am
od no-X
ps47: myslím, že nebylo... v mém případě byl na kartách jen menší rozdíl u SLI konektoru, ale obě karty měly u ramdacu jen jeden čip. A používal jsem jednak ty drivery, co jsou ještě vystavený na webu a pak FastVoodoo2 - 4.0 GE, ale ty mi běhaly jedině s tím fixem (tuším Q3D glide)

předpokládám, že tyhle drivery nejsou mismatched

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 11:38 am
od Taskr
U mě byl jediný rozdíl, že ten PowerColor měl jinak překřížený žíli na tom propojovacím káblu (nebo jesti došlo jenom k chybě při výrobě)? A k tomu apolu jsem ho bohužel neměl. Tak jsem asi 2 dny přemýšlel proč mi to nefunguje, a pak jsem si zhotovil pomocí disketové sběrnice ( a těchto stránek) vlastní propojku. Nahrál nějaký ty FastVoodoo2 Gold a ejhle SLI fungovalo.

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 3:33 pm
od DOC_ZENITH/XAN
No lidi co vy tu furt něaký mismatched. Já držel asi 6 vooodoo2 a všechny mezi sebou šly matched SLI. Asi 3 různý atrendy(2 naprosto jiný a 1 jen jiný paměti), pixelwiew, powercolor a ještě jednu, tu si nepamatuju(možná zjistim, dal sem jí do bratránkova kompu). Ale pravda, že všechny měly PCB velice podobné, většinou stejné a u ramdacu jen jeden čip.

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 11:08 pm
od Opty
tak to zatim vypada na to ze budu mit identickou kartu dokonce i stejnou revizi... kupodivu ji nafotil a zitra mi to posle sem zvedavej :)

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 11:23 pm
od ps47
..vidim ze matched-mania sa zacina slusne sirit :lol:

PříspěvekNapsal: stř říj 26, 2005 11:35 pm
od Opty
Obrázek matched sli

PříspěvekNapsal: pon říj 31, 2005 4:49 pm
od Opty
tak sem dneska zkusil pokombinovat vsechny v2 co mam ale zadna kombinace nefunguje jako matched

nastesti se konecne ozval clovek s diamondem a poslal fotky bohuzel sou trosku rozostrene a to tak ze se neda precist co je na pametech a na cipech ale jak tak koukam na tu kartu tak je uplne stejna jako ta moje takze by snad nemel byt problem a navic sem se ho jeste pred tim na ty pameti ptal a rikal ze ma ty same jako ja tak mu asi budu muset verit protoze mam pocit ze chtit po nem lepsi fotky by bylo nad jeho sily a taky by to zas trvalo... :? (nejsem moc paranoidni? :mrgreen: )

jo a je to dokonce i stejna revize :)

EDIT: ted sem zjistil ze ta jeho karta ma jinak pridelane vga konektory... asi me trefi!!! :evil: :evil: :evil: ja vim reknete si ze uz mi z toho matched sli hrabe ale proste kdyz uz tak uz... no skoda no... premyslel sem o tom a asi by me to zralo...

PříspěvekNapsal: stř lis 30, 2005 6:28 pm
od -HoNY-
me nefunguje zadna z kombinaci co mam ve sbirce :lol: ani s identickyma kartama, kabel je OK, jede mi jenom jedno tech. demo vsude jinde freeze, blackscreen, reset

PříspěvekNapsal: sob pro 10, 2005 2:39 pm
od paik
tak mam dve A-trend 2455P ve SLI, jeste sem netestoval, a k tomu jednu Creative CT6670, sem MOC zvedavej jak to poslape 8-)

EDIT: za flasku ferneta+tonik to de... :wink: