Jak přinutit V2 jako primary D3D adapter?

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

Jak přinutit V2 jako primary D3D adapter?

Příspěvekod 3dfx.fun » úte lis 22, 2005 11:00 am

Jak přinutit V2 jako primary D3D adapter (W98)? Vím že to někde v registrech šlo, pro hry, které se automaticky spustí na D3D HW1. Víte to někdo? Dík
no machine
Uživatelský avatar
3dfx.fun
Senior member
 
Příspěvky: 123
Registrován: pon čer 07, 2004 1:43 pm
Bydliště: Teplice

Příspěvekod ps47 » úte lis 22, 2005 12:31 pm

bola na to taka utilitka,ale neviem do akej miery funguje na novych strojoch..skus to: 3D Control Center V1.0
:wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod 3dfx.fun » úte lis 22, 2005 1:21 pm

ps47 píše:bola na to taka utilitka,ale neviem do akej miery funguje na novych strojoch..skus to: 3D Control Center V1.0
:wink:

Něfachaje :cry:
no machine
Uživatelský avatar
3dfx.fun
Senior member
 
Příspěvky: 123
Registrován: pon čer 07, 2004 1:43 pm
Bydliště: Teplice

Příspěvekod ps47 » úte lis 22, 2005 4:14 pm

*do nothing*>loop<
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron