problemek s V2 aGF2

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: ps47, no-X

problemek s V2 aGF2

Příspěvekod Petrik9 » pát led 06, 2006 9:25 pm

V PC mam GF2 a V1,oboji pekne chodi,ale jak zamenim V1 s V2.Najednou ho nenalezne.Pouzity puvodni drivery.Sestava,C854,MB Soltek(Chipset i815-intel solano),LAN Realtek10/100,SCSI,VGA:S3 virge PCI(secondary),GF2(primary)+V1 3DX5000(innovision 4MB ver.,NO TV-out)

Jedna se pak o V2 Guillemot,12MB.U V1 tez pouzity originalni drivery a GF2 take.
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod ps47 » pát led 06, 2006 10:13 pm

co to znamena "najednou ho nenalezne"..?

postup by mal byt nasledovny:
-odinstalovat ovladac voodoo1
-vypnut komp,vytiahnut v1
-zapnut komp,v registri si najst nastavenia pre v1 a zmaz ich (daj hladat fx_glide a ono ich uz najde,zmazes adresare glide,d3d a to by malo byt ono)
-vypnes komp,strcis v2,zapnes,natiahnes ovladac,a malo by to ist.

ked nie povedz presne kde je problem (ak napr win karu ani nezdetekuje tak je asi po nej.resp treba vyskusat iny pci slot)..aky tam mas win?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » pát led 06, 2006 10:18 pm

No,asi mne neznas.Jak to nepude tak se v tom budu dlouho babrat(to nasledovalo).Pak jsem se na to vyprd,pote reinstalace a rekl jsem si ze to zase skusim a to uz V1 nebylo v PC.A teze to neslo.Mezi tim uz ubehlo XXXX instalaci:-)
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod ps47 » pát led 06, 2006 10:26 pm

..ale stale neviem v com je problem :roll: .nenajde ti win v2? nedovoli ti instalovat ovladace? po instalaci ovladacov mas problemy? nejdu hry? atd..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » pát led 06, 2006 10:28 pm

No,pokud vim,tak ji to detekovalo,ale dal jsi nove ovladace a nemohl jsi ji pouzit.V zadnem benchmarku ani hre nebyla k vyberu z akceleratoru.Kdyby jakoby existovala tak by ji hned nasel 3D mark
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod Oblak » pát led 06, 2006 11:09 pm

Nv a 3dfx se asi mají bytostně nesnášet ne??? :)))
edit:
1155, i5-2500k, ASUS, 8GB ram. na dalších 10 let klid :)
Uživatelský avatar
Oblak
Bc.
 
Příspěvky: 1349
Registrován: úte dub 27, 2004 8:53 pm
Bydliště: Nový Jičín

Příspěvekod ps47 » pát led 06, 2006 11:25 pm

paradoxne nie :D

..to ze ti to "nic" nevedelo zdetekovat vubec nic neznamena.v 3d marku sa to tak nenapadne prepina uz ani neviem kde,to sa da lahko prehliadnut.glide hry si skusal (napr unreal tournament demo)? ak idu tak je vsetko ok.pokial chces mat istotu ze ide aj d3d,thief demo by malo stacit,ak v2 funguje budes mat vo video vybere aj secondary vga..

a este raz: aky tam mas win? nezabudni ze voodoo2 D3D funguje len pod win9x..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » pát led 06, 2006 11:31 pm

mam tam ME,coz je mozne ze kvuli tomu,ale v podstate to sou jen predelane 98.a preci se to do te rady radi.Ale pokud vim tak preci jen neco malo se lisi,98 mi detekovali to co ME ee.A orpavdu to voodoo neni aktivni.Thief mam,vsecko jsem fakt projel a nefunguje... :evil:
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod ps47 » sob led 07, 2006 12:01 am

..UT ti ide pod glide? alebo akakolvek glide hra? voodoo2 control panel funguje normalne?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » sob led 07, 2006 12:04 am

Glige panel vubec nejde,to mne jako prvni trklo.Pak zadna z glive dem mi nejde pac to hlasi jako kdyby tam zadna z voodoo nebyla.Jak rikamjako kdyby tam jedina voodoo nebyla......
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod ps47 » sob led 07, 2006 12:05 am

tak sa uz niekam dostavame.ok,skus sa mrknut do device managera (spravce zarizeni?) a pozri sa ci na v2 nieje nejaky konflikt.
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » sob led 07, 2006 12:09 am

no V2 tam ted neni.Ale vim ze nebyl,bylo to tam jako kdyby tam byla,ale vlastne se to jinak chovalo jako kdyby tam nebyla
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod ps47 » sob led 07, 2006 12:14 am

dobre,postup bude nasledovny: das tam fastvoodoo2 4.0GE plus original overene 3dfx glides (radeon glides,ano je to spravne,radeon glides pre geforce),nainstalujes fastvoodoo2,a do windows/system rozbalis tie glidy (stare prepises).uvidime co to spravi.ked to stale nepojde,odinstaluj ovladac a kartu daj do ineho slotu,znova nainstaluj ovladac a rozbal glides,a vyskusaj.

mimochodom,ta v2 je na 100% plne funkcna?
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » sob led 07, 2006 12:21 am

Jo je,pred tim jsem ji mnel v celeru 400,pak ji mnely dve dotycne osoby a pak jeste ja v P1:-)
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto

Příspěvekod ps47 » sob led 07, 2006 12:27 am

..dobre.myslim si ze tento problem je ciste softwaroveho charakteru,v2 by mala na tej doske bezat ako z praku.mas nieco overclocked,len tak mimochodom? to tiez nemusi prave pomahat..
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.
Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
 
Příspěvky: 7960
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA

Příspěvekod Petrik9 » sob led 07, 2006 12:30 am

no,obcas CPU o 50Mhz,FSB zvedle o 5Mhz.Ale klidne to nemusim mit....
Uživatelský avatar
Petrik9
 
Příspěvky: 566
Registrován: pát led 06, 2006 4:18 pm
Bydliště: Vysoké Mýto


Zpět na Tech support for 3DFX Voodoo 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník