jemne chlazeni voodoo 2 sli

Vše co se týká Voodoo 2, to jest problémy s nimi, identifikace, SLI , atd..

Moderátoři: no-X, ps47

Uživatelský avatar
Opty
Linux user
Příspěvky: 1070
Registrován: pon dub 18, 2005 9:20 am
Bydliště: OL
Kontaktovat uživatele:

jemne chlazeni voodoo 2 sli

Příspěvek od Opty »

bastl rulez :twisted: (sice to neni originalni ale co uz ze)

(vetrak je coolermaster s rifle loziskama ale na 12v je moc hlucnej takze ho mam na 5v akorat moc nefouka ale aspon neco :) kdyz ho pichnu do desky tak se neda regulovat :( )

Obrázek

Obrázek
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8035
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

rulez Obrázek
inak henta stavebnica (meno mi vypadlo,ze by merkur?) je velmi dobra pomucka :D
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
Opty
Linux user
Příspěvky: 1070
Registrován: pon dub 18, 2005 9:20 am
Bydliště: OL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opty »

ps47 píše:rulez Obrázek
inak henta stavebnica (meno mi vypadlo,ze by merkur?) je velmi dobra pomucka :D

dekuju :wink:

jj merkur...
Signature still in development... GPU/VPU collection: 3Dfx Voodoo2 PCI: 2x Diamond Monster in SLI (a.k.a. Megamonster), Creative 3D Blaster, A-Trend | 3Dfx Voodoo3 2000 PCI | 3Dfx Voodoo5 5500 PCI (single board SLI) | 3Dfx VoodooTV FM | ASUS Radeon X850XT (PE capable) | ATI 3D Rage IIC PCI | 2x Intel i810 (on-board) AGP | Jetway Radeon 9550XT AGP | nVidia Riva TNT2 M64 PCI | Quantum3D Obsidian X-24 PCI (single-slot Voodoo2 SLI) | Sapphire Radeon X550 PEG | SiS 6326 PCI | Trident TVGA8900 ISA

Uživatelský avatar
TranceGemini999
Příspěvky: 31
Registrován: pát pro 09, 2005 4:06 pm
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TranceGemini999 »

Já mám něco podobného akorát né made in merkur ale… made in izolepa
Obrázek
Obrázek
:oops:
Naposledy upravil(a) TranceGemini999 dne úte bře 28, 2006 10:54 pm, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

tolko vetrakov by som v skrini nechcel mat Obrázek

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

ghost píše:tolko vetrakov by som v skrini nechcel mat Obrázek
Asi tak, já tam mám jeden a ten se spouští jen občas aby vyfoukal trochu vzduchu (holt zlatá nvidia s milimetr tlustým pasivkem, která vůbec nehřeje).
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

nvidia vobec nehreje? Obrázek

Uživatelský avatar
TranceGemini999
Příspěvky: 31
Registrován: pát pro 09, 2005 4:06 pm
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TranceGemini999 »

Já teda mám GF4 MX440 a na novějších hrách doom3 a podobně peče jako blázen aspoň paměti teda …..
Celeron 1,3GHz takt-1,6GHz .. 768 SDRAM,,GF4MX 64MB + 3DFX Voodoo2 12MB,,deska QDI Advance 10T,,chipset Apollo Pro 133T,,SB live 5.1,,TV tuner

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

mx440+doom3? hmmm to mi nejak nejde dokopy Obrázek

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

ghost píše:nvidia vobec nehreje? Obrázek

nVidia GeForce4Go 420
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8035
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

doom3 mx440 podporuje,videl som to tam (ne)bezat na vlastne oci :roll:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

swarm: aaa notebookove veci zeru malo, nie nadarmo XP-M v mojej bedni 8D

ps47: tak to je ta grafika potom vo vyhode, ked nemusi zobrazovat shadery :)

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

GeForce 4 v D3 nezobrazuje o nic míň efektů, než GeForce 7.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
TranceGemini999
Příspěvky: 31
Registrován: pát pro 09, 2005 4:06 pm
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TranceGemini999 »

ghost...Jede to a plynule s rozlišením 800x600 a staženýma detajlama na celeronu 1,3 takt. na 1,6GHz


Obrázek


Obrázek


Opty... dej mezi to potenciometr jak já a můžeš ten větrák aji regulovat
Celeron 1,3GHz takt-1,6GHz .. 768 SDRAM,,GF4MX 64MB + 3DFX Voodoo2 12MB,,deska QDI Advance 10T,,chipset Apollo Pro 133T,,SB live 5.1,,TV tuner

Uživatelský avatar
ghost
Invisible
Příspěvky: 2473
Registrován: pát dub 30, 2004 8:31 am
Bydliště: LM

Příspěvek od ghost »

no-X: aha, takze shadery len urychluju spracovanie sceny a vdaka nim je obraz "krajsi", ale bez ich pouzitia sa musi karta popasovat s rovnakym sustom efektov, akurat ze to trva dlhsie a vysledok stoji za staru belu?? ;(

Gemini: no vypada to celkom dobre :)

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

ghost píše:no-X: aha, takze shadery len urychluju spracovanie sceny a vdaka nim je obraz "krajsi", ale bez ich pouzitia sa musi karta popasovat s rovnakym sustom efektov, akurat ze to trva dlhsie a vysledok stoji za staru belu?? ;(

GeForce4MX maj vec, ktera se jmenuje register combiner. U karet GeForce3/4Ti pribyl jeste texture shader - ty dve veci dohromady tvori to, cemu se rika Pixel Shader. Takze se da rict, ze GF4MX ma cast pixel shaderu. A presne tahle cast se pouziva pro per-pixel lighting a proto hra dokaze bezet i s temahle efektama. Uplne bez toho to nejde a to je duvod, proc treba na Voodoo5 si tu hru v takovy kvalite nezahrajes.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Uživatelský avatar
no-X
Administrátor
Příspěvky: 6911
Registrován: stř dub 28, 2004 9:02 am
Bydliště: Č. Budějovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no-X »

Ano. Jen aby to bylo jednoznačné - kvalitativně je to totéž. Kvalita obrazu je stejná, žádné efekty nechybí. Funguje to tak od GF2 výš (u GF256 si teď nejsem jistý). Je to tak, že každá z "DX7" karet měla něco navíc, čím se dostávala do specifikací DX8

Voodoo 5: T-Buffer (MotionBlur, SoftShadows, SoftReflections..)
GeForce 2: register combiner
Radeon 256: pixel shader "1.0" a efekty akumulačního bufferu

nejblíž DX8 byl Radeon, ale protože byly specifikace DX8 na poslední chvíli upraveny, nikdy z toho nic nebylo, kdežto register combiner je "vidět" aspoň v tom Doomu a 3Dfx T-Buffer v pár demech a Q3MB demu.
If you're doing rotated grid SSAA (call it sparse grid if you wish but most often your samples will be in the "rotated" position) : then this AA is better than sex. ---Blazkowicz

Uživatelský avatar
BOSS
Zlobidlo
Příspěvky: 616
Registrován: sob zář 03, 2005 6:05 pm
Bydliště: Bardejov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

to akoze neexistuje ziadna "normalna" hra, ktora podporuje 3dfx T-buffer?
glide wrapper

Uživatelský avatar
ps47
Moderátor
Příspěvky: 8035
Registrován: čtv dub 29, 2004 7:48 pm
Bydliště: SK,BA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ps47 »

nie.jedine co sa da hrat je to special quake3 demo.to je plne funkcne,da sa hrat aj ako multiplayer na nete.tam muzes videt motion blur+FSAA..depth of field a ostatne len v ruznych demach..ale FSAA kde chces :wink:
3Dfx Help Page / 3Dfx Game Guide
ObrázekObrázek
Pain is temporary...Support is forever.

Uživatelský avatar
swarm
debílek nahoněnej
Příspěvky: 1189
Registrován: čtv úno 10, 2005 11:10 am
Bydliště: Praha (vesnice 30km od ní)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

GF256 je v tomhle nastejno jako GF2, co se tyka technologii. Vlastne krom vykonu nevim v cem se po strance technologii lisej.
Diagon Swarm - Můj NOVÝ "NOTEBOOK" blog :arrow: [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
14" Lenovo ThinkPad T400 - Core2 Duo T9900 3,1GHz, 8GB DDR3, 300GB Intel 320 SSD, WWAN, 1440x900 LED + Advanced Mini-dock + ThinkPad UltraNAV USB Keyboard + 2x 24" LCD

Odpovědět